Captcha

10/12/2011 19:45 ahoj1#1
hi do not know how to fool the Captcha? that he copied the text or change the sabej goes on? especially for free:) apologies for the English
10/12/2011 20:09 knuck#2
z toho nejde rozumět ani slovo... proč tu všichni používají google překladač? to jsou líní i na angličtinu, kromě botování?:D
10/12/2011 20:41 ahoj1#3
Quote:
Originally Posted by knuck View Post
z toho nejde rozumět ani slovo... proč tu všichni používají google překladač? to jsou líní i na angličtinu, kromě botování?:D
mě angličtina nejde a kdžy to dáš do google překaldaču tak je jasný co tím myslím
10/12/2011 20:50 knuck#4
no to mi teda moc jasný není :D tak cos to teda chtěla/chtěl? (česky) jinak mě je 14 a píšu v klidu bez překladače.. ne jak lamky..
10/12/2011 21:19 ahoj1#5
Quote:
Originally Posted by knuck View Post
no to mi teda moc jasný není :D tak cos to teda chtěla/chtěl? (česky) jinak mě je 14 a píšu v klidu bez překladače.. ne jak lamky..
potřebuju nějakýho bota kterej sám mění captcha nebo sám vyplnuje :)
10/12/2011 22:42 knuck#6
zatím jedině ibot, ale ten se platí (hodně). jinak existují ještě programy které třeba spustíš rovnou s botem a zadávají tam captcha, jenže ty ti můžou lehce ukrást účet. klidně ne hned, až si vytvoří důvěrů třeba u adminů tady.. nebo tak, takže hold jestli používáš kbota, počkej si než udělají verzi s captcha (automatické zadávání), nebo používej boxybota. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ten dělá přestávky a tak nedostane captcha, protože captcha dostanou účty, které se nechovají jako lidé - např. botujou 5 hodin v kuse. ;)
10/13/2011 06:32 ahoj1#7
takže když už ho mám (captcha) tak mě ho už nechají nafurt ? ?
10/13/2011 08:34 pacho666#8
ahoj1, hlavne nepouzivaj ten prekladac, je to katastrofa. knuck, dufam ze sa mylis. Testujem ten novy reCaptcha trader a funguje to pekne. Je pravda, ze moze to byt nejaky keyloger nastroj. Ale inac nema ako zistit tvoje meno a heslo na DO.
10/13/2011 14:18 knuck#9
Ale ma... staci byt prihlaseny na darkorbitu... a hned vi tvoje jmeno, heslo, i SID, a diky tomu email bugu se da zmenit kontaktni email bez toho predchoziho emailu. (potvrzeni).. ja mam 8 iris 18 PP (body v profilu pilota) takze to rozhodne skouset nebudu. a jinak.. zase bugpoint udelal nakou stupidni update.. lol to sou fakt kokoti z toho BP... ted se v GG vubec nevyznam
10/13/2011 14:24 ahoj1#10
Quote:
Originally Posted by pacho666 View Post
ahoj1, hlavne nepouzivaj ten prekladac, je to katastrofa. knuck, dufam ze sa mylis. Testujem ten novy reCaptcha trader a funguje to pekne. Je pravda, ze moze to byt nejaky keyloger nastroj. Ale inac nema ako zistit tvoje meno a heslo na DO.

reCAPTCHA je jen na ibot pokud dobře vím v biobotu mě to nejde a včem to používáš ty ?
10/13/2011 14:40 pacho666#11
Ibot ma svoj system na vyplnanie captche.. Staci si u autora zakupit body. Co sa mi velmi nepaci, kedze som uz zaplatil za licenciu, preco mam platit zase nieco ine. Ked mam ucet na captchatradery a mam aj kredity. Cez tento soft by to slo, ale nie na mojom Windowse...