4story.gr

08/04/2011 09:20 makoulakos#1
Re magkes exei vgei hack gia ton elliniko server 3.5 Champions Of Iberia egw exw spasei to kefali m na to vrw k sto utube kai sto google PANTOU alla tpt!! ELEOS koitaxte vid me to new hack gia 3.5 Greek Server
Eleos pws ta vriskoun re gamw egw psaxnw sinexeia alla tpt!!

Psaxte ke enimerwste me ite edw ite skype:stormpri3st
facebook:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Windows Live Messenger:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]!
08/04/2011 09:43 amarildo1994#2
Gia sou file mou.To hack pou vlepoume sto video einai sto parakatw link
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Gia na ma8eis na to xrisimopieis pata se auto to link [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
08/04/2011 09:48 makoulakos#3
euxaristw re man douleuei k ston elliniko server?? giati leei DE
08/04/2011 10:12 alexqman007@yahoo.gr#4
File "Makoulakos" exo kai ego auto to KDHack gia to 4story to elliniko server kai petyxenei
Episis mporeis na katebaseis to [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pou petyxenei kai auto, to deutero to katebazeis to kaneis aposympiesi kai antigrafi ta arxeia tou kai epikollisi ston fakelo "TCD" tou 4Story, auto pou kanei einai na baraei ola ta terate mazi.
Dokimaseto
08/04/2011 10:24 makoulakos#5
euxaristw re Alex(amarildo de3ou etoima skype)

ax re malakaaaaa dn me afinei na pe3w me auta ta ARXEIA
mpravo re!!

TWRA ALEX SKYPE I THA FAS VRISIDI!!

ANTE RE M<ALAKA
08/04/2011 11:26 maximakos#6
makoulakous are you noob??? its playing on my pc perfect IN GR server!!!!

GreekLish: makoulakos eisai noobas re????? auto to hack paizei mia xara se olous kai se ola ta server!!!!