Quote:
Te salut.
Red bar vine este inițiat pe cont/pc/VM, atunci când există dubii în privința contului tău. Nu este un ban uzual, ci o metodă de prevenție a GameForge.
Este prezent red bar-ul și pe celelalte jocuri din platforma gameforge.
Dacă ai jucat minim o dată cu hack și ai avut un cont banat,șansele sunt ca acest red bar să-ti fie atribuit fără nici o verificare în prealabil.
Poti face acest test, peste 1-2 saptamani.
Crează un cont nou, joacă fără hack 1-2 zile, și acest red bar va aparea automat, și va disparea automat.
Ce e de făcut ?
Să ai mai multe conturi de pe care joci / platforme diferite / IP diferit / calculator diferit / Virtual Machine.
În prezent, lucrez la o metoda cu 80% șanse de a debloca redbar pentru orice cont, dar fișierele game-forge sunt updatate la fiecare saptamana, ceea ce-mi resetează foarte mult progresul. Update-urile se fac major.
Dacă ai vreun cont cu redbar de foarte mult timp, iti sugerez sa nu-l ștergi, pentru că în viitor va fi deblocat.
Si eu am doua conturi cu redbar, nu pot face nimic in privinta lor. Am schimbat HWID, am resetat MAC address, am si incercat sa intru de pe doua laptopuri diferite ce nu au avut metin2 instalat vreodata, tin sa cred ca are de a face si cu contul. Iar acel redbar mi-a aparut de la cate ori imi daduse clientul disconnect, nu m-am trezit aleatoriu ca sa vad contul ca are redbar, imi daduse o eroare in client iar cand am incercat sa ma reconectez, nu a mai mers. Ce sfatuiesc sa faceti ca sa nu luati redbar, sa o luati mai moale cu waithack/pick up ca sa nu va luati disconnect de la client.Quote:
Salut, multumesc de raspuns, apreciez. Am o intrebare: am un cont mai vechi si are redbar, nu ma pot conecta la el de o saptamana, am incercat si cu VirtualBox, si tot la fel, ce este de facut? Acum nu joc cu el, ca tot sper sa va disparea si totusi nimic nu s-a intamplat...
Salutare, mersi de raspuns, ma poti ajuta cu un config, vreau sa fac caractere de lvl 40, nu de alta...Quote:
Si eu am doua conturi cu redbar, nu pot face nimic in privinta lor. Am schimbat HWID, am resetat MAC address, am si incercat sa intru de pe doua laptopuri diferite ce nu au avut metin2 instalat vreodata, tin sa cred ca are de a face si cu contul. Iar acel redbar mi-a aparut de la cate ori imi daduse clientul disconnect, nu m-am trezit aleatoriu ca sa vad contul ca are redbar, imi daduse o eroare in client iar cand am incercat sa ma reconectez, nu a mai mers. Ce sfatuiesc sa faceti ca sa nu luati redbar, sa o luati mai moale cu waithack/pick up ca sa nu va luati disconnect de la client.
Does this help to make the red line disappear or to create a new account so the red line doesn't appear after a short time?Quote:
VolumeID muss geändert werden das geht mit dem Microsoft Programm VolumeID
Und die Mac Adresse muss geändert werden das geht mit. TMAC einfach googlen.
Dann pc neustarten gameforge öffnen und weiter zocken!