[RELEASE] Mobware Multihack - GF

03/18/2025 05:39 jorgebourjac#1426
alguien es tan amable de explicarme el "dummy" que funcionalidad tiene porfavor
03/18/2025 08:27 trollencio69#1427
The risk of being banned is high
The red bar appears at 100%.
03/18/2025 10:58 david207799#1428
guys do you know how to use it in a way to not get caught on GF servers? For sure you know better how to cheatblock works, does it detect the external app, or while using it for too long/ or too intense. Could you please help me, if you know? I'd really appreciate it.
03/18/2025 14:37 tenten74#1429
inject sonrası oyun hata vermektedir. güncelleme gerektiğini düşünüyorum.
harici enjektör kullanırkende hata alıp oyun kapanıyor.
03/18/2025 20:46 hackurimt2ro#1430
Quote:
Originally Posted by trollencio69 View Post
The risk of being banned is high
The red bar appears at 100%.
it will be gone after 1 day. just leave it there, uninstall gameforge all, wait 1 day, download again and you can join again.
03/19/2025 13:30 Miketz#1431
Quote:
Originally Posted by hackurimt2ro View Post
it will be gone after 1 day. just leave it there, uninstall gameforge all, wait 1 day, download again and you can join again.
De la ce iti vine bara aia rosie? Ca o am si eu pe un cont, cum fac sa nu o mai am? Gen ce setari ai ca sa nu te prinda sau nu stiu ce ar trebui sa fac?
03/19/2025 18:00 hackurimt2ro#1432
Quote:
Originally Posted by Miketz View Post
De la ce iti vine bara aia rosie? Ca o am si eu pe un cont, cum fac sa nu o mai am? Gen ce setari ai ca sa nu te prinda sau nu stiu ce ar trebui sa fac?
Te salut.

Red bar vine este inițiat pe cont/pc/VM, atunci când există dubii în privința contului tău. Nu este un ban uzual, ci o metodă de prevenție a GameForge.
Este prezent red bar-ul și pe celelalte jocuri din platforma gameforge.

Dacă ai jucat minim o dată cu hack și ai avut un cont banat,șansele sunt ca acest red bar să-ti fie atribuit fără nici o verificare în prealabil.

Poti face acest test, peste 1-2 saptamani.

Crează un cont nou, joacă fără hack 1-2 zile, și acest red bar va aparea automat, și va disparea automat.

Ce e de făcut ?

Să ai mai multe conturi de pe care joci / platforme diferite / IP diferit / calculator diferit / Virtual Machine.

În prezent, lucrez la o metoda cu 80% șanse de a debloca redbar pentru orice cont, dar fișierele game-forge sunt updatate la fiecare saptamana, ceea ce-mi resetează foarte mult progresul. Update-urile se fac major.

Dacă ai vreun cont cu redbar de foarte mult timp, iti sugerez sa nu-l ștergi, pentru că în viitor va fi deblocat.
03/19/2025 21:57 SoulSlayer490#1433
nice. and what do I do with the item filter?

When i load the old list, the menu disappears and when i want to setup a new filterlist, the items aren't loading...
any solution?

Edit... solved... item_protos loaded......

I just need to setup a new filter list.

thanks ;)
03/20/2025 00:16 trollencio69#1434
Not safe to use, 100% risk

Safe red bar
03/20/2025 11:41 silvita#1435
Quote:
Originally Posted by jorgebourjac View Post
alguien es tan amable de explicarme el "dummy" que funcionalidad tiene porfavor
Hola el dummy si no recuerdo mal es como el pergamino ese del valiente, atrae todo alrededor acia ti.
Hace un pelin de daño, cuando lo uses donde son bajo nivel mueren pero a tu nivel o mas les hace el justo daño para que vengan acia ti a atacarte.

Espero te sireva, un saludo
03/20/2025 11:52 smecheriisimafia#1436
How can I use the ninja bow hack ? Cum pot folosi hack pe ninja cu arcul?

Quote:
Originally Posted by hackurimt2ro View Post
Te salut.

Red bar vine este inițiat pe cont/pc/VM, atunci când există dubii în privința contului tău. Nu este un ban uzual, ci o metodă de prevenție a GameForge.
Este prezent red bar-ul și pe celelalte jocuri din platforma gameforge.

Dacă ai jucat minim o dată cu hack și ai avut un cont banat,șansele sunt ca acest red bar să-ti fie atribuit fără nici o verificare în prealabil.

Poti face acest test, peste 1-2 saptamani.

Crează un cont nou, joacă fără hack 1-2 zile, și acest red bar va aparea automat, și va disparea automat.

Ce e de făcut ?

Să ai mai multe conturi de pe care joci / platforme diferite / IP diferit / calculator diferit / Virtual Machine.

În prezent, lucrez la o metoda cu 80% șanse de a debloca redbar pentru orice cont, dar fișierele game-forge sunt updatate la fiecare saptamana, ceea ce-mi resetează foarte mult progresul. Update-urile se fac major.

Dacă ai vreun cont cu redbar de foarte mult timp, iti sugerez sa nu-l ștergi, pentru că în viitor va fi deblocat.
Pare ca stii cu ce se mananca hack-urile, crezi ca ai avea idee cum as putea folosi bow hack ninja pe aceasta platforma? Eu n-am probleme cu redbar, merge bine doar ca trebuie sa-mi dau seama cum fac bow damage ul sa mearga pe ninja
03/20/2025 13:50 henz911#1437
Redban kann mit HWID spoof umgangen werden. Habe mir heute einen Geholt gespoofed und konnte danach wieder in meinen Metin2 Account rein
03/20/2025 16:23 tenten74#1438
oyun açıldıktan kısa bir süre sonra çöküyor. çözümünü bilen var mı? güncelleme mi gerekiyor?
03/20/2025 16:32 hackurimt2ro#1439
Quote:
Originally Posted by smecheriisimafia View Post
How can I use the ninja bow hack ? Cum pot folosi hack pe ninja cu arcul?

Pare ca stii cu ce se mananca hack-urile, crezi ca ai avea idee cum as putea folosi bow hack ninja pe aceasta platforma? Eu n-am probleme cu redbar, merge bine doar ca trebuie sa-mi dau seama cum fac bow damage ul sa mearga pe ninja
Nu mai este functionat bow damage-ul.

Dacă vrei, iti pot explica cum să folosești dummy-ul când ai bow.

Scrie-mi în privat instagramul tău.
03/20/2025 18:36 henz911#1440
Gut wäre noch ein Eingebauter HWID spoofer im Multihack.