Bine faci, sa fie ultimul tau post de habarnist, singurul taran de pe aici din cate vad esti doar tu. Ceilalti doi sunt copii, cum era si ionutzel.Quote:
Nu am habar cine sunt cei mentionati de tine dar din postarile lor au o varsta cat de cat maricica, dar mintea lea ramas la capitolul copilarie, iar din ce observ pe aici cu ei cred ca habar nu au cu ce se menanca acest joc sau cum se cauta un bug, cum se foloseste un program si se sparg in biscuiti si napolitane pe forumuri ca copii...Incercati sa va comportati frumos uni cu alti ca si asa e tara asta de kkt o facem noi si mai tare prin felul nostru de a fi...
Si Vonyx sau invicibilul1 sa mai stea in banca lor si sa participe si ei pe acest forum cu lucruri folositoare nu cu jignire asupra unora dintre acei jucatori ce tin acest forum pe picioare si care le-a dat pe nas si pe gura de ia facut mari in joc... BFT a fost ultima mea postare de genu asta, voi mai posta cu lucruri de folos jocului si a jucatorilor acestui
Pe vremea cand eram noi in wTB roz-catel era ca si catelul ala mic sau pisicul care ti se baga la picioare de nu poti face nimic de el.Era tabula rasa la jocul asta.Daca stia Radu ce o sa se intample si ca din cauza unui copil prost ca roz-catel o sa-si piarda cont de top 5 in care a bagat o gramada de bani, nu-l primea in wTB.
Dar e bine ca a avut ambitie sa invete despre crackuri, wp si buguri, iar dupa ce a invatat bineinteles ca a inceput sa le raspandeasca si sa-si ajute unii colegi de clan.Dar sa furi munca altora si sa zici ca tu ai facut-o, e altceva.
Oricum tu vorbesti de roz-catel apoi habar n-ai pe ce mare mincinos aperi.Si eu ce sa folosesc de la el ma habarnistule, e ca si cum ai merge la Microsoft sa-i intrebi daca le trebuie un antivirus sau ceva de la tine :facepalm:. Dar fiind vorba de mine, afla ca sunt la al doilea cont pe elitepvp, de aceea am 1 la sfarsitul nickului si pe zhyk mult mai vechi.
Roz-catel habar n-are sa foloseasca ultima versiune de WP aparuta, nu mai vorbim de Charles sau alte programe.El doar se lauda ca stie dar ce conteaza pana la urma?Treaba lui... iar daca cumva stie Charles inseamna ca a mai facut un pas in fata.
Ai sarit si tu cu capu ala gol a tau sa te bagi in seama, pupa-i mana la roz-catel si daca vrei arata-ne ce ai invatat pana la 7 ani si dupa.Vad ca tu singur ti-o ceri, esti si tu masochist.Aici intotdeauna o sa fie certuri din cauza necoptilor si a unora ca tine care se baga ca si chilotii in fund, si pe deasupra te uiti ca boul la poarta noua si inca nu pricepi ce ti-am zis mai sus.