├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

02/15/2012 09:08 invulnerabilul1#1426
Quote:
Originally Posted by StaticaROM View Post
Nu am habar cine sunt cei mentionati de tine dar din postarile lor au o varsta cat de cat maricica, dar mintea lea ramas la capitolul copilarie, iar din ce observ pe aici cu ei cred ca habar nu au cu ce se menanca acest joc sau cum se cauta un bug, cum se foloseste un program si se sparg in biscuiti si napolitane pe forumuri ca copii...Incercati sa va comportati frumos uni cu alti ca si asa e tara asta de kkt o facem noi si mai tare prin felul nostru de a fi...

Si Vonyx sau invicibilul1 sa mai stea in banca lor si sa participe si ei pe acest forum cu lucruri folositoare nu cu jignire asupra unora dintre acei jucatori ce tin acest forum pe picioare si care le-a dat pe nas si pe gura de ia facut mari in joc... BFT a fost ultima mea postare de genu asta, voi mai posta cu lucruri de folos jocului si a jucatorilor acestui
Bine faci, sa fie ultimul tau post de habarnist, singurul taran de pe aici din cate vad esti doar tu. Ceilalti doi sunt copii, cum era si ionutzel.
Pe vremea cand eram noi in wTB roz-catel era ca si catelul ala mic sau pisicul care ti se baga la picioare de nu poti face nimic de el.Era tabula rasa la jocul asta.Daca stia Radu ce o sa se intample si ca din cauza unui copil prost ca roz-catel o sa-si piarda cont de top 5 in care a bagat o gramada de bani, nu-l primea in wTB.
Dar e bine ca a avut ambitie sa invete despre crackuri, wp si buguri, iar dupa ce a invatat bineinteles ca a inceput sa le raspandeasca si sa-si ajute unii colegi de clan.Dar sa furi munca altora si sa zici ca tu ai facut-o, e altceva.
Oricum tu vorbesti de roz-catel apoi habar n-ai pe ce mare mincinos aperi.Si eu ce sa folosesc de la el ma habarnistule, e ca si cum ai merge la Microsoft sa-i intrebi daca le trebuie un antivirus sau ceva de la tine :facepalm:. Dar fiind vorba de mine, afla ca sunt la al doilea cont pe elitepvp, de aceea am 1 la sfarsitul nickului si pe zhyk mult mai vechi.

Roz-catel habar n-are sa foloseasca ultima versiune de WP aparuta, nu mai vorbim de Charles sau alte programe.El doar se lauda ca stie dar ce conteaza pana la urma?Treaba lui... iar daca cumva stie Charles inseamna ca a mai facut un pas in fata.

Ai sarit si tu cu capu ala gol a tau sa te bagi in seama, pupa-i mana la roz-catel si daca vrei arata-ne ce ai invatat pana la 7 ani si dupa.Vad ca tu singur ti-o ceri, esti si tu masochist.Aici intotdeauna o sa fie certuri din cauza necoptilor si a unora ca tine care se baga ca si chilotii in fund, si pe deasupra te uiti ca boul la poarta noua si inca nu pricepi ce ti-am zis mai sus.
02/15/2012 09:32 dtkz#1427
Ca sa isi ia apararea CNemessis*RO* a mai creat un cont[StaticaROM] ... uitativa si voi la date de inregistrare nu vi se pare ceva ciudat?
02/15/2012 10:09 invulnerabilul1#1428
Quote:
Originally Posted by dtkz View Post
Ca sa isi ia apararea CNemessis*RO* a mai creat un cont[StaticaROM] ... uitativa si voi la date de inregistrare nu vi se pare ceva ciudat?
Ai dreptate, politica asta o avea si roz-catel intr-o vreme.Chiar se ruga de Sfinx sa-i tina apararea pe aici, anul trecut.

Eu de la stagiul 1 nu am mai butat cu kbot sau altceva, voi mai butati?
Mercy Oty de info.

CNemetel*RO* vezi-ti de scutece.
02/15/2012 10:19 dtkz#1429
da am butat eu vreo doua trei zile 4-5 ore si poc ieri ban permanent
02/15/2012 10:27 invulnerabilul1#1430
ai cules cutii?
02/15/2012 10:30 dtkz#1431
da colecta 1 la 60 de secunde da bateam npc
02/15/2012 19:39 CNemessis*RO*#1432
Quote:
Originally Posted by dtkz View Post
Esti un mare fraier daca crezi ca mi-am facut alt cont , whatever.

invincibilul , vezi ca deja ma cam enervezi , smecherasule .. veziti tu de treaba ta , numai te freaca pula ce fac eu , pana la urma fac ce vreau si nu te fute pe tine grija..

si-a batut joc natura de tine , imi pare rau pentru tine ..

maturu pizdii :-j Esti tu mai prost si mai ratat daca "stai sa te certi" cu un copil de scuteze , ratatz0r !
bafta , inteligentule .
02/15/2012 20:05 invulnerabilul1#1433
Quote:
Originally Posted by CNemessis*RO* View Post
Esti un mare fraier daca crezi ca mi-am facut alt cont , whatever.

invincibilul , vezi ca deja ma cam enervezi , smecherasule .. veziti tu de treaba ta , numai te freaca pula ce fac eu , pana la urma fac ce vreau si nu te fute pe tine grija..

si-a batut joc natura de tine , imi pare rau pentru tine ..

maturu pizdii :-j Esti tu mai prost si mai ratat daca "stai sa te certi" cu un copil de scuteze , ratatz0r !
bafta , inteligentule .
Treci inapoi la suzeta Nemetel, iti dam si noi suzetele daca nu-ti ajung alea de acolo de la tine din ghetou. Ionutzel 2.:D

Iti dau lacrimile de ciuda? LOL
02/15/2012 20:21 Vonyx#1434
Quote:
Din cate observ numai pe la ROMANI se poarta acest comportament zis de TARANI...A-ti uitat ca am intrat si noi in UE acum ceva timp? sa-u inca nu a-ti auzit de civilizatie, unde dai unde nu dai numai injuraturi si copii prosti batuti in cap si facuti pentru alocatie vezi...Am vazut niste postari in legatura cu ROSCATEL si cu un fost/actual membru al clanului wtb, in care respectivu il manca de chiloti pe ROSCATEL si care am sa il anunt ca daca nu era asa cum ii spuneti voi latrailor ROZ-catel mureati in pana mea cu bigboy-ul pe harti.A-ti uitat ca omu cand afla cate un bug sau cate un programel bun venea ca prostu si va zicea si voua latrailor ca sa cresteti si voi mai voinici din copii mici dar din cate se pare toti cu tzatza in gura a-ti ramas si tot cu ea o sa ramaneti pana o sa muriti din cauza comportamentului vostru de marlani obositi...Uitativa la postarile nemtilor,turcilor si al englejilor sa vedeti civilizatie nu marlanie ca la noi... Rest in Pace ROMANIA cu toti martalogii ei...

Alt tenene cu memorie selectiva, voi acolo cu Roz_catel chiar ca face-ti campionat de minciuni, se explica cum Roz_catel si-a luat centura neagra asa repede. Tu parca vad ca esti grandmaster cu 7 dani. Se pare ca chiar ai nevoie de o lectie de istorie. Nu vroiam sa aduc vorba, dar daca tot te-ai bagat si tu ca tanatarul in lapte da-mi voie sa te scot din amnesia de ingnoranta in care traiesi.

Evenimentele, la care s-a referit invlunerabilul1 s-au petercut in anul 2010. Acuma hai sa ne uitam impreuna la posturile facute de Roz_catel in 2011. Si ca sa nu avem discutii si sa te faci ca nu stii sa calculezi 2011-2010=1an, adica posturile pe care le citez acuma au fost facute la un an dupa evenimentele descrise de invulnerabilul1.

Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
97Power97,
one question. I can't compile anymore working script for WP. I always get Reconect / Logout now.
Why? Can you help me to compile a script? (short tutorial would be nice :D )
Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
:(.
I can't compile script. lol :))
Do I have to cry here? :D
Chiar trebuie sa mergi sa citesti posturile respective de la inceput si daca te pricepi cat de cat la programare o sa te minunezi cand o sa vezi ce habarnist era Roz_catel, am ras cu lacrimi citindu-le la vremea aceea. Si intr-un final dupe ce s-a milogit destul, la vokovl i-a fost mila de el si l-a ajutat. Sunt convins ca Roz_catel n-o sa uite niciodata imaginea asta
Quote:
Originally Posted by vokovl View Post
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astea toate se intamplau in iulie 2011. Deci dupa cum se vede inainte de iulie anul trecut Roz_catel, habar nu avea cum sa compileze si sa decompileze un script. Atuncia a realizat el ce usor este sa furi scripturile facute de altii. Dar binenteles el inca nu realizeaza ca daca copiezi ceva fara sa intelegi, vei copia si orice greseala care exista in lucrarea originala. Si uite asa se intreaba Roz_catel cum de-si da lumea seama.

Hai sa ne uitam acuma la niste posturi recente, aceeiasi protagonisti. Cum Roz_catel este gura sparta rusii nu au uitat vremurile cand Roz_catel se dadea rotund si injura pe baietii de la zhyk. Si ghici ce s-a intamplat in luna decembrie. Roz_catel ii face cadou de craciun la kbaiatu un Pheonix. Uitate la postul urmatorul post aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Ba mai mult, Ros_catel trebuia sa zica mersic ca nu o patit mai rau. Pt ca toate detaliile despre posesorul contului erau la vederea tuturor, Adresa, credit card, date bancare etc... Asa ca data viitoare folositiva creerul cand va ginditi sa aveti incredere in persoane gen Roz_catel. Nu ma surprinde ca Kbaiatu vroia sa-i dea omor.

Deci dupa cum vezi, tu si Roz_catel va asemanati foarte mult, aveti doar 3 graunte in loc de creier dar si pe alea nu le stii folosii decit cate una pe rand. Nu ti-o doresc, dar as fi curios sa te vad cum reactionezi cind te duci la banca si faci stop cardiac cand vezii ce datorii ai pe cardul de credit, iar a doua zii sa aflii ca totul a fost din idiotenia unei persoane cu eul supraponderat. Dar te inteleg perfect si nu-i vina ta ca te cheama Roz_catel.
02/15/2012 20:52 invulnerabilul1#1435
Deci era sa uit anumite detalii, acu mi-ai adus aminte cum tot atunci cum roz-catel facuse cadou un alt log[sau mai multe] cu cont de level 18 sau cat, care a cazut la datorie secerat de rusi.
Super tare ne-am distrat.Ma intreb cam cata lume a intrat pe conturile alea dupa aia.Asa-i cand te pui cu rusii, vin peste tine:)Eu inca mai am toate datele de la contul lui Radu, inclusiv datele de la cardul lui cu adresa, nume complet, etc.Puteam sa-i golesc cardu de bani, datorita lui roz-catel, dar nu am nimic cu Radu[kBaiatu], si Vonyx a fost primul care l-a avertizat pe Radu.

Inchipuie-ti o faza haioasa cu Nemetel luand lectii de supt suzeta aia găurită a lui roz-catel. :)

Vai ce pacat de contul lui Radu, acuma vad ca era level 21, uitasem[era stagiul 1, ca roz-catel buta cu el si l-a prins].
02/16/2012 00:02 StaticaROM#1436
Quote:
Originally Posted by CNemessis*RO* View Post
Cata dreptate ai ... :)
Ai sa vezi reply by invincibilul1 si Vonyx ca ei nu au folosit nimic :-j !!
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
Bine faci, sa fie ultimul tau post de habarnist, singurul taran de pe aici din cate vad esti doar tu. Ceilalti doi sunt copii, cum era si ionutzel.
Pe vremea cand eram noi in wTB roz-catel era ca si catelul ala mic sau pisicul care ti se baga la picioare de nu poti face nimic de el.Era tabula rasa la jocul asta.Daca stia Radu ce o sa se intample si ca din cauza unui copil prost ca roz-catel o sa-si piarda cont de top 5 in care a bagat o gramada de bani, nu-l primea in wTB.
Dar e bine ca a avut ambitie sa invete despre crackuri, wp si buguri, iar dupa ce a invatat bineinteles ca a inceput sa le raspandeasca si sa-si ajute unii colegi de clan.Dar sa furi munca altora si sa zici ca tu ai facut-o, e altceva.
Oricum tu vorbesti de roz-catel apoi habar n-ai pe ce mare mincinos aperi.Si eu ce sa folosesc de la el ma habarnistule, e ca si cum ai merge la Microsoft sa-i intrebi daca le trebuie un antivirus sau ceva de la tine :facepalm:. Dar fiind vorba de mine, afla ca sunt la al doilea cont pe elitepvp, de aceea am 1 la sfarsitul nickului si pe zhyk mult mai vechi.

Roz-catel habar n-are sa foloseasca ultima versiune de WP aparuta, nu mai vorbim de Charles sau alte programe.El doar se lauda ca stie dar ce conteaza pana la urma?Treaba lui... iar daca cumva stie Charles inseamna ca a mai facut un pas in fata.

Ai sarit si tu cu capu ala gol a tau sa te bagi in seama, pupa-i mana la roz-catel si daca vrei arata-ne ce ai invatat pana la 7 ani si dupa.Vad ca tu singur ti-o ceri, esti si tu masochist.Aici intotdeauna o sa fie certuri din cauza necoptilor si a unora ca tine care se baga ca si chilotii in fund, si pe deasupra te uiti ca boul la poarta noua si inca nu pricepi ce ti-am zis mai sus.
Si dupa tine daca contul tau a fost inregistrat al 2-lea pe acest FORUM esti probabil si cel mai bun cumva?
Eu sunt satul de din astia asa ca tine cu mintea scurta si cu rami putini care nui duce procesoru decat la prostia Taranului si adica MARLANIA...
Ce legatura are RADU in discutia de aici, e problema lor ce au vorbit de la inceput si cum sau pus de acord cu acel cont si probabil ca IL-ROZI-CATEL
o sa iii faca plata omului intr-o buna zi, si nu iti fie de grija ca in aceiasi situatie ca Radu am avuto si eu pe EG6 ca din General la VRU (cont vandut) am ajuns la 2 stele fara 35 de lf4 cu upgrade lvl 16 fara 8 irisi + apis + zeus cu upgrade lvl 16 pe ele si fara inca vri-o 25 de milioane de munitie si cu 1 miliard de onoare pe minus a da si din locu 3 in clasament am cazut pe 6 dar diferenta dintre MINE si Radu e ca eu o sa imi recuperez si bani ca jumate deja mi-a dat si o sa raman si cu contu...
Incercati sa va respectati uni cu alti si lasai pe alti sa fie copii ca si u ai fost ca ei si din cate dai de inteles esti si in momentul de fata, ti se pare ca daca esti tare in clanta pe forumuri,chaturi,ts-uri si alte chestii de socializare esti si in realitate? eu as zice ca nu ca daca erai nu mai statea non-stop la pc asa ca te-as ruga frumos lasa-ti talentele pentru puradeii de pe strada ta si nu le pune in aplicare cu noi aici...
Si cand am inceput eu jocu asta tu te incaltai cu fesu si strigai ca te strange motu asa ca fiti oameni cu mintea pe umar si calculati, daca puteti ajuta e bine daca nu priviti si nu vorbiti ca mine...

Bft
02/16/2012 01:03 invulnerabilul1#1437
Hai mai lasa vrajeala ma roz-catel cu 2 feţe si 2-3 posturi.Ti-ai bagat mānuţza in pantaloni si ti-a crescut limba.
Si daca vrei sa stii Radu are legatura, ca baga bani ca prostu in jocu asta si vine unu ca
roz-catel si-i da gaura din cauza ca e noob şef in anumite chestii.
Nu cred ca-ti mai faci cateva conturi pe elitepvp ca sa te aperi singur, rozbombonule.Ai ramas cu cativa neuroni, nu mai chiţăi atāt, ca-ti faci neamul de ras.
Te-ai gasit tu sa zici ca poate roz-catel o sa-i plateasca contul lui Radu? Adica ti-a cerut Radu bani pentru cont?Lasa ca o sa-l intreb.
Asa ca degeaba-ti faci conturi noi, tot din suzeta tragi.:facepalm:
02/16/2012 18:47 Vonyx#1438
Quote:
Si dupa tine daca contul tau a fost inregistrat al 2-lea pe acest FORUM esti probabil si cel mai bun cumva?
Un cont inregistrat de doua zile spune cateva lucruri despre tine. Cum ar fi; ca habar nu ai ce se intampla aici pe forum. de aceea m-am simtit obligat sa te luminez in postul de mai sus. Poate ma insel, dar o alta explicatie valabila este ca tu esti un veteran al acestui forum doar ca ai un fetish de a citi zilnic forumul asta fara sa-ti faci un cont si sa postezi. Mai este o alternative dar nu are rost sa scriu aici pt ca toata lumea s-a prins deja care este.

Quote:
Ce legatura are RADU in discutia de aici, e problema lor ce au vorbit de la inceput si cum sau pus de acord cu acel cont si probabil ca IL-ROZI-CATEL
o sa iii faca plata omului intr-o buna zi, si nu iti fie de grija ca in aceiasi situatie ca Radu am avuto si eu pe EG6 ca din General la VRU (cont vandut) am ajuns la 2 stele fara 35 de lf4 cu upgrade lvl 16 fara 8 irisi + apis + zeus cu upgrade lvl 16 pe ele si fara inca vri-o 25 de milioane de munitie si cu 1 miliard de onoare pe minus a da si din locu 3 in clasament am cazut pe 6 dar diferenta dintre MINE si Radu e ca eu o sa imi recuperez si bani ca jumate deja mi-a dat si o sa raman si cu contu...
Chiar nu trebuia sa te obosesti cu atatea detalii pt ca chiar nu ma intereseaza cate conturi o facut praf temebelul de Roz_catel si cum scoate el camasa. Dar daca tot veni vorba ma simt obligat sa te avertizez si pe tine si pe altii ce usor ai scapat din parteneriatul pe care l-ai avut cu Roz_catel. Norocul tau a fost ca tot un fraier de genul lui Roz_catel a intrat pe contul de care vorbesti si l-a curatat. Inchipuie-ti cata vreme a pierdut tembelul pana a vandut tot, cules cargo, scapat de log file-uri, etc.. Daca era unul mai rasarit te baga la minus 2miliarde de uridium in 30sec si putea-i sa-ti duci goliatul direct la muzeu. Daca-as fi in locul tau as tacea din gura si zii mersic ca ai scapat ieftint. Intrebarea, se pune daca ai fi stiut dinainte ce se va intampla ai mai fi avut incredere in Roz_catel? ….. Nu trebuie sa raspunzi, era o intrebare retorica, in cazul in care nu te-ai prins…..

Quote:
Incercati sa va respectati uni cu alti si lasai pe alti sa fie copii ca si u ai fost ca ei si din cate dai de inteles esti si in momentul de fata, ti se pare ca daca esti tare in clanta pe forumuri,chaturi,ts-uri si alte chestii de socializare esti si in realitate? eu as zice ca nu ca daca erai nu mai statea non-stop la pc asa ca te-as ruga frumos lasa-ti talentele pentru puradeii de pe strada ta si nu le pune in aplicare cu noi aici...
Inainte sa vii aici si sa impartasesti din sfaturile tale ti-as recomanda sa incepi prin a citi toate posturile prietenului tau bun Roz_catel dupa care te-as ruga sa experimentezi pe el primele tale lectiile de moralitate. Daca-l prinzi si pe haiducul Nemetel prin zona nu-l lasa sa scape fa-ti mila de el si mai fa-i un pic de educatie pt ca saracul este incapabil sa scrie doua fraze fara sa foloseasca cuvintele lui de suflet.

Quote:
Eu sunt satul de din astia asa ca tine cu mintea scurta si cu rami putini care nui duce procesoru decat la prostia Taranului si adica MARLANIA...
Si eu sunt satul de persone cu compilatorul oboist care se baga-n seama gratuit. Sper ca ce ti-am scris o sa te puna pe ganduri si o sa te mai aduca la realitatea de jos, ca se vede din primul tau post ca tot cu nasul prin elicopter stii sa umbly. *

Quote:
Si cand am inceput eu jocu asta tu te incaltai cu fesu si strigai ca te strange motu asa ca fiti oameni cu mintea pe umar si calculati, daca puteti ajuta e bine daca nu priviti si nu vorbiti ca mine...
Mda….inca unul care joaca DO din epoca preistorica . Ce sa mai zic mare-i gradina Domnului si multi Roz_catei sunt prin ea.

Sa ai o seara placuta!
02/16/2012 19:41 *OTY*#1439
Fratzilor pauza!!! Deci va rog io frumos. Va dau io TS sa va certatzi. Forum acesta ii pentru darkorbit nu pentru certuri.
1. Invurnerabilul, lasa copilashi ca iei is mici si prosti, si io pus si el nemesis la nume si poate nu o terminat in viatza lui "Nemesis".
2. Nemesis, nul fa pe dtkz fraier ca poate esti tu mai mare ca el. Nu il cunosti personal sau lai intalnit in fatza si nu iti potzi permite chiar toate....cine stie poate ai putea sai ziki fratele mai mare.Sincer nu stim ce varta are o persoana de pe joc fara sal cunosti si nu ai ce sa te tragi de sireturi.Io nu pot sal fac pe Invurnerabilul handicapat(scuzama am dat un exemplu) pentru ca nu il cunosc in viatza reala sau pe joc,deci nu am nici un motiv. Vorba aia , obraz cine stie poate e mai mare ca mine , poate e mai mic ca mine.
3. Respecta, Si vei fi Respectat!!!!!!!!!!!!
4. Daca vis copilashi si nu avetzi ce face toata ziua decat sa va certatzi cu persoane pe care nu le cunoastetzi, Vorba unui batran cel cunosc eu " Asta se numeste lipsa de p1zd@"
Toate cele bune OTY.
02/16/2012 20:55 StaticaROM#1440
Am impresia ca a dat sifilisul peste voi ma cocalarilor, cand va e dor de pula treceti pe la galati sa va fut putin...Intrebatil pe Korny cine sunt si cata muie pot sa va dau voua ciofonistilor care sugeti melu pe forumuri...Tari in clanta numai pe lumea voastra virtuala bagavas pulan mate in timp ce mancati...Observ ca va place Rozu voua ma fetitelor, daca nu va mai ajunge pula treceti pe aici ca am un cartier intreg care abea asteapta sa va rupa maroo de pizde proaste, a si priceputilor faceti un But care sa va penetreze maro intruna fara a mai fi nevoiti sa vio trageti intre voi...Bft si multa muie de la galati si daca va tine pula veniti aici ca va da tata de va saturati