├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

02/14/2012 12:56 roscatel#1411
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
Nemeţel, chiar te rog sa-ti dai drumul la gura sa vedem ce poti, doar ai dreptul la exprimare libera.Faptul ca nu te-ai copt inca inseamna ca poti scrie niste ineptii cat tine de mari.Dar daca vrei cu adevarat poti sa te delimitezi de hoţomanu de roz-catel, nu-i tarziu. Daca nu te-ai baga in seama aiurea, n-ar avea nimeni nimic cu tine.Poti sa te intorci la coarda ta, pana mai cresti.

Am spus in nenumarate randuri ca roz-catel a facut si fapte notabile, cum ar fi sa aduca scripturi externe, si sa puna la dispozitie tutoriale si wp, lucruri pe care daca nu le facea el, le faceau altii, si efectele au fost pozitive si totodata negative.Cu cat mai multa lume foloseste scripturi, boti, buguri si alte chestii, cu atat mai repede bugpoint le va bloca/repara. Listele cu banuri in asteptare sunt mult mai mari, dar bugpoint nu-i baneaza pe toti deodata.

In scurt timp roz-catel ,fiind avid de fala, incepe sa-si arate adevarata ,,faţa,, pe care eu si Vonyx o cunoastem de prin 2010 din primul clan [шTB] care a fost infiintat pe europa gl.3.Deci oameni buni , roz-catel era un copil desprins de la desene animate si picat in mijlocul darkorbitului si a TS-ului, cu o voce subtire ca la un şoricel. Dar şoricelul s-a transformat in şoboligator si a inceput sa-i creasca nasul din ce in ce mai mare.Recunosc ca si eu am pus umarul la transformarea lui, invatand-ul cu team-viewer dar nu stiam ca va deveni o persoana falsa in toate sensurile. [va urma:)]

o0beny0o,ai dreptate, dar sa zici si sa minti e una, sa faci e alta, si roz-catel le-a facut pe amandoua, si de obicei cum are gura mare nu ma pot abtine sa nu-l biciuiesc cateodata, cand imi da ocazia, din cauza ca la el e valabila zicala ,,prostul daca nu-i fudul, nu se simte prost destul,,...
Lauda-te ca ai intrat cu teamviewer la mine in calculator, mare boier mare caracter :))
Cat despre clan, teamspeak, darkorbit, astea sunt abureli. Ce sens ar avea sa incep sa spun si eu ca v-am dat-o 5 insi la 50 ? Crezi ca impresionez pe cineva?
02/14/2012 13:44 old_friend#1412
Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
Eu am sa te atac direct :)), nu ma prefac ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.
Cand ai avut ultimul client? :)) Criza nu? :|
ma uitam la nemesis la poza si din ce discutii au fost pe aici, undeva la 12-13 ani bate.. eu vorbesc pe fapte si tot DOAR am presupus.. sper ca nu ma insel.

tu nici macar nu stii ce vorbesti, si mai si presupui

doar am intrebat, raspunde smart, sau lasa pe altii sa raspunda daca au observat tot asa ca mine
02/14/2012 14:12 invulnerabilul1#1413
Roz-catel esti kamicaze? de te arunci asa cu capu-n balta? te supara adevarul sau ca nu stii cine sunt eu si Vonyx din [шTB]?
02/14/2012 14:45 CNemessis*RO*#1414
Quote:
Originally Posted by old_friend View Post
ma uitam la nemesis la poza si din ce discutii au fost pe aici, undeva la 12-13 ani bate.. eu vorbesc pe fapte si tot DOAR am presupus.. sper ca nu ma insel.

tu nici macar nu stii ce vorbesti, si mai si presupui

doar am intrebat, raspunde smart, sau lasa pe altii sa raspunda daca au observat tot asa ca mine
NU ! Nu am 12-13 ani , daca totusi va intereseaza ce varsta am , am 16 ani. Ma oftica o treaba , daca pune omu o poza la avatar cu un copil , imediat incepeti sa-l criticati , si chiar daca as avea 12-13 ani , care e problema voastra ? NU conteaza varsta , conteaza cea ce fac :-j !

Again , topic close -.- for me !
NUMAI ma b agati in certurile voastre "de oameni mari":-j
02/14/2012 14:47 invulnerabilul1#1415
Quote:
Originally Posted by CNemessis*RO* View Post
12-13 Hmm , 12-13 aveam cand am facut acea poza , dar asta nu inseamna ca atat am!!!
cu cateva luni mai mult :)
02/14/2012 15:20 trazu#1416
am nevoie de un program de facut teleghid rachete(caci tech center nu mai functioneaza). ce mi recomandati ?!
02/14/2012 16:39 invulnerabilul1#1417
nu stiu daca este, anul trecut era script care facea treaba asta, dar nu mai merge.
02/14/2012 16:53 trazu#1418
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
nu stiu daca este, anul trecut era script care facea treaba asta, dar nu mai merge.
pai am folosit techcenter ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) insa acum,dupa ultimul update sau ce au modificat astia in joc nu se mai conecteaza si nu mai produce nici un tech.
02/14/2012 17:41 Vonyx#1419
Hei Nemeţel, inainte sa te bagi orbeste si sa te dai cu parearea incerca sa te documentezi in stanga si dreapta despre ce se intampla. Tu pari a fii un protagonist de la camera ascunsa; ti-ai afalt si tu de lucru sa te arunci cu capul inainte in cazanul cu ciorba clocotita si dupa aia faci o fata nedumerita si esti indignat de ce oare te-ai ars. Si colac peste pupaza te mai miri cum in ciuda gestului tau de samaritean ai ajuns sa te faci cu ardei, rosii si ceapa din cap pana la picioare. Sfatul lui Old_friend adresat la muppet-ul de Roz_catel trebuia sa-ti dea de inteles, dar miopia dezvoltata de tine in scorbura unde-ti petreci majoritatea timpului, a ignorant complet postul lui. Asa ca data viitorare asculta un sfat de la mine, cat esti mic (adica daca nu stii despre ce e vorba) tine-ti plicsul inchis si nu te pune cu cine nu trebuie (cei care stiu ce se-ntampla). In final, daca vrei sa fii binevenit aici trebuie sa inveti sa fii politicos, respecta-i pe cei ce nu-i cunosti si tine-ti limbajul de scorbura pt tine si prietenii tai.

o mica paranteza. A mai fost una, ca si tine, in trecere pe aici, ciocanitoarea Rozi daca-mi aduc bine aminte, dar dupa ce o ramas fara pene, o realizat ca Roz_catel nu merita efortul. :awesome::awesome:

Si acum: dedicatie speciala pt Roz_catel. Un lucru ce-l au mincinosii is Roz_catel in comun este pierderea selectiva a memoriei. Si cum Roz_catel este mandrul posessor al centurii negre la sportul minciunilor nu ma mir ca-si aduce aminte numai ce vrea el. Toata lumea te tine minte de pe TS cum veneai cu coada-ntre picioare sa vina careva si asa te ajute sa-l faci pe cate unul care ziceai ca s-o dat la tine fara motiv. Cand colo de fapt ca sa aflam mai tarziu ca de fapt tu te-ai dat la el si ti-o rupt fasul. Am si uitat cate razboaie au inceput de la minciunile tale, asa ca dejaba vii acuma la spartul targului si te dai rotund, ca nu tine. Mie chiar imi placea ca te aveam ca si pudelul clanului pt. ca trebe sa recunosc fara razboie jocul era super plictisitor. Si sa nu mai vorbim, de fiecare data cand intra Roz_catel cu vocia ascutita trebuia sa-mi scad din volumul ca de nu mi se crapa monitorul. Asa ca amnezia selectiva nu-ti va merge aici. :awesome::awesome:

Este chiar distractiv cand te vad ce griji iti faci pt business-ul altora. Stai linistit ca old_friend s-a descuracat foarte bine inainte sa apara Kbot-ul si o va duce foarte bine si dupa ce va disparea DO. Asa ca poarta-ti tie de grija ca ai mai mult decat poti duce.

Pt o0beny0o, la intrebarea daca am ceva cu Ros_catel. Nu sufar mincinosii si incompetentii care se baga in seama ne-ntrebati. Roz_catel are ginionul sa faca parte din ambele categorii. Din partea mea fiecare sa-si ia si sa posteze ce scripturi vrea de unde vrea, chiar ca nu ma intereseaza. Dar sa nu vina pe aici si sa mi se de-a rotund ca el le-a facut cand se vede de la o posta ce si de unde a fost copiat.

Quote:
Vonyx , cand foloseati scripturile de la roscatel era bine ?
:awesome::awesome:: Cea mai tare gluma care am auzit-o in ultima vreme. Se vede ca esti nou pe aici. Da-mi voie sa-ti fac un pic de educatie poate mai ai o speranta. Citeste postul facut de mine aici :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] poate te mai desteptezi o tura
02/14/2012 21:25 *OTY*#1420
Salut baietzi am vrut sa zik si eu lucru,normal daca am loc de voi.
1. Nu va mai certatzi ca copilasi si va injuratzi si jignitzi. Daca vretzi va dau eu un TS si va putetzi injura pana maine dimineatza incontinu.
2. Nu bagatzi bot la cutii, eventual la npc-uri, am avut 3 colegi de clan si 2 prieteni, or pus botul duminica dimineaza(ora 1 noaptea) , le trecusera sapt pedeasa la totzi. Si or oprit conturile injur de ora 10 dimi,sior vazut de trb si hopa.Surpriza , injur de ora 3-4 cand or vrut sa se logheze totzi erau banatzi PERMANENT si totzi erau la PRIMA abatere.Nici vorba de a doua cu ban o sapt.Direct permanent fara dar si poate. Scriptul este momentan activ, punetzi boturile la npc-uri cat inca putetzi. Am auzit vorbe ca se vor termina zilele de botting din darkorbit.
Ma scuzatzi daca am intervenit in certurile voastre si sper sa incetatzi.
Toate cele bune OTY
02/14/2012 21:55 irwinew#1421
Ms ptr informatia in privinta bot-ului.Salutari OTY!
02/14/2012 23:11 old_friend#1422
conturiile ce le-am facut de saptamana trecuta nu au nici pe dracu.. am dat sa faca de toate si in x-1...
02/15/2012 06:37 StaticaROM#1423
Din cate observ numai pe la ROMANI se poarta acest comportament zis de TARANI...A-ti uitat ca am intrat si noi in UE acum ceva timp? sa-u inca nu a-ti auzit de civilizatie, unde dai unde nu dai numai injuraturi si copii prosti batuti in cap si facuti pentru alocatie vezi...Am vazut niste postari in legatura cu ROSCATEL si cu un fost/actual membru al clanului wtb, in care respectivu il manca de chiloti pe ROSCATEL si care am sa il anunt ca daca nu era asa cum ii spuneti voi latrailor ROZ-catel mureati in pana mea cu bigboy-ul pe harti.A-ti uitat ca omu cand afla cate un bug sau cate un programel bun venea ca prostu si va zicea si voua latrailor ca sa cresteti si voi mai voinici din copii mici dar din cate se pare toti cu tzatza in gura a-ti ramas si tot cu ea o sa ramaneti pana o sa muriti din cauza comportamentului vostru de marlani obositi...Uitativa la postarile nemtilor,turcilor si al englejilor sa vedeti civilizatie nu marlanie ca la noi... Rest in Pace ROMANIA cu toti martalogii ei...
02/15/2012 07:45 CNemessis*RO*#1424
Quote:
Originally Posted by StaticaROM View Post
Din cate observ numai pe la ROMANI se poarta acest comportament zis de TARANI...A-ti uitat ca am intrat si noi in UE acum ceva timp? sa-u inca nu a-ti auzit de civilizatie, unde dai unde nu dai numai injuraturi si copii prosti batuti in cap si facuti pentru alocatie vezi...Am vazut niste postari in legatura cu ROSCATEL si cu un fost/actual membru al clanului wtb, in care respectivu il manca de chiloti pe ROSCATEL si care am sa il anunt ca daca nu era asa cum ii spuneti voi latrailor ROZ-catel mureati in pana mea cu bigboy-ul pe harti.A-ti uitat ca omu cand afla cate un bug sau cate un programel bun venea ca prostu si va zicea si voua latrailor ca sa cresteti si voi mai voinici din copii mici dar din cate se pare toti cu tzatza in gura a-ti ramas si tot cu ea o sa ramaneti pana o sa muriti din cauza comportamentului vostru de marlani obositi...Uitativa la postarile nemtilor,turcilor si al englejilor sa vedeti civilizatie nu marlanie ca la noi... Rest in Pace ROMANIA cu toti martalogii ei...
Cata dreptate ai ... :)
Ai sa vezi reply by invincibilul1 si Vonyx ca ei nu au folosit nimic :-j !!
02/15/2012 07:53 StaticaROM#1425
Quote:
Cata dreptate ai ... :)
Ai sa vezi reply by invincibilul1 si Vonyx ca ei nu au folosit nimic :-j !!

Nu am habar cine sunt cei mentionati de tine dar din postarile lor au o varsta cat de cat maricica, dar mintea lea ramas la capitolul copilarie, iar din ce observ pe aici cu ei cred ca habar nu au cu ce se menanca acest joc sau cum se cauta un bug, cum se foloseste un program si se sparg in biscuiti si napolitane pe forumuri ca copii...Incercati sa va comportati frumos uni cu alti ca si asa e tara asta de kkt o facem noi si mai tare prin felul nostru de a fi...

Si Vonyx sau invicibilul1 sa mai stea in banca lor si sa participe si ei pe acest forum cu lucruri folositoare nu cu jignire asupra unora dintre acei jucatori ce tin acest forum pe picioare si care le-a dat pe nas si pe gura de ia facut mari in joc... BFT a fost ultima mea postare de genu asta, voi mai posta cu lucruri de folos jocului si a jucatorilor acestui