├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

02/13/2012 19:52 CNemessis*RO*#1396
Shoot yourself ! :*
02/13/2012 20:18 invulnerabilul1#1397
Nenea_sisi*RO*, care dintre tine si pudelu de roz-catel
e campion la sarit coarda?
02/13/2012 20:24 CNemessis*RO*#1398
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
Nenea_sisi*RO*, care dintre tine si pudelu de roz-catel
e campion la sarit coarda?
1. V-as ruga sa numai folositi voi prescurtari imaginare , numele meu e CNemessis sau Neme aka Nemessis .

2. Aceasta discutie pentru mine s-a inchis , puteti discuta oricat , oricunde , numai ma bagati pe mine in ea.

3. Voi nu sunteti regii aici , ca sa va fie clar , eu fac ce vreu , nu am un sef , niciodata! -Ma pis pe lista voastra imaginara , va pup :* -
02/13/2012 20:45 dinamo21#1399
Baietii la zeta este vreo smecherie sa primesc havoc ca am 9 porti la rand fara:(
02/13/2012 21:06 MPacket#1400
Quote:
Originally Posted by CNemessis*RO* View Post
1. V-as ruga sa numai folositi voi prescurtari imaginare , numele meu e CNemessis sau Neme aka Nemessis .

2. Aceasta discutie pentru mine s-a inchis , puteti discuta oricat , oricunde , numai ma bagati pe mine in ea.

3. Voi nu sunteti regii aici , ca sa va fie clar , eu fac ce vreu , nu am un sef , niciodata! -Ma pis pe lista voastra imaginara , va pup :* -
Asa inveti sa vorbesti in clasa a 7 a ?
02/13/2012 21:31 irwinew#1401
Salutare , are cineva scriptul de antistealth ?
02/13/2012 21:52 invulnerabilul1#1402
Quote:
Originally Posted by CNemessis*RO* View Post

Tu singur te-ai bagat la zid, nu te-a pus nimeni sa faci pe viteazul, nu ti-a cerut nimeni nimic, nici roz-catel nu se astepta sa-i tii lumanarea.Pa si hai cand mai cresti.Ti-ar prinde bine putin la scoala de corectie.:rolleyes:

irwinew,
Scriptul Antistealth, si cum l-am prins pe roz-catel cu raţa-n gura direct la el in coteţ. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Daca nu stii sa-l setezi in WP, downloadeaza tot de acolo, pagina 49, o versiune mai veche de wp configurat de roz-catel.Bafta.
02/13/2012 21:57 NoCheatImPGMbann#1403
STOP you must speak in english or German !!
02/13/2012 22:07 invulnerabilul1#1404
Quote:
Originally Posted by NoCheatImPGMbann View Post
STOP you must speak in english or German !!
Romanian thread!

why you was banned?
02/14/2012 00:42 old_friend#1405
fara suparare, mi se pare mie sau este adevarat..
adeptii lui roscatel au intre 10-13 ani ??!!
02/14/2012 04:11 roscatel#1406
Quote:
Originally Posted by old_friend View Post
fara suparare, mi se pare mie sau este adevarat..
adeptii lui roscatel au intre 10-13 ani ??!!
Eu am sa te atac direct :)), nu ma prefac ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.
Cand ai avut ultimul client? :)) Criza nu? :|
02/14/2012 07:08 invulnerabilul1#1407
Criza sau nu, in lumea reala ti-am inchide usa in nas, sau te-am tine in lesa, cam asta merita un impostor ca tine roz-catel.
Oricum, cine se aseamana se aduna, poate roz-catel isi face o liga de juniori, sau mai rau o secta cu adepti. :)
02/14/2012 07:45 o0beny0o#1408
voi va-ti suparat pe roscatel din cauza ca o zis ca Scripturile is facute de el ?

Doar o intrebare
02/14/2012 08:04 CNemessis*RO*#1409
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
Criza sau nu, in lumea reala ti-am inchide usa in nas, sau te-am tine in lesa, cam asta merita un impostor ca tine roz-catel.
Oricum, cine se aseamana se aduna, poate roz-catel isi face o liga de juniori, sau mai rau o secta cu adepti. :)
Hai sa va spun ceva , valabilil si pe Dark_Vaider .

Nu este deloc treaba voastra cati ani am eu , poza pusa la profil este de mult time AGO , iar eu , nu sunt adeptul nimanui , doar ca nu mi se pare corect ce faceti voi.
Acest thread este pentru toti , si am dreptul sa scriu ce vreau , clar invincicapabilule ?

Thread Inchis -.- pentru mine .
02/14/2012 09:57 invulnerabilul1#1410
Nemeţel, chiar te rog sa-ti dai drumul la gura sa vedem ce poti, doar ai dreptul la exprimare libera.Faptul ca nu te-ai copt inca inseamna ca poti scrie niste ineptii cat tine de mari.Dar daca vrei cu adevarat poti sa te delimitezi de hoţomanu de roz-catel, nu-i tarziu. Daca nu te-ai baga in seama aiurea, n-ar avea nimeni nimic cu tine.Poti sa te intorci la coarda ta, pana mai cresti.

Am spus in nenumarate randuri ca roz-catel a facut si fapte notabile, cum ar fi sa aduca scripturi externe, si sa puna la dispozitie tutoriale si wp, lucruri pe care daca nu le facea el, le faceau altii, si efectele au fost pozitive si totodata negative.Cu cat mai multa lume foloseste scripturi, boti, buguri si alte chestii, cu atat mai repede bugpoint le va bloca/repara. Listele cu banuri in asteptare sunt mult mai mari, dar bugpoint nu-i baneaza pe toti deodata.

In scurt timp roz-catel ,fiind avid de fala, incepe sa-si arate adevarata ,,faţa,, pe care eu si Vonyx o cunoastem de prin 2010 din primul clan [шTB] care a fost infiintat pe europa gl.3.Deci oameni buni , roz-catel era un copil desprins de la desene animate si picat in mijlocul darkorbitului si a TS-ului, cu o voce subtire ca la un şoricel. Dar şoricelul s-a transformat in şoboligator si a inceput sa-i creasca nasul din ce in ce mai mare.Recunosc ca si eu am pus umarul la transformarea lui, invatand-ul cu team-viewer dar nu stiam ca va deveni o persoana falsa in toate sensurile. [va urma:)]

o0beny0o,ai dreptate, dar sa zici si sa minti e una, sa faci e alta, si roz-catel le-a facut pe amandoua, si de obicei cum are gura mare nu ma pot abtine sa nu-l biciuiesc cateodata, cand imi da ocazia, din cauza ca la el e valabila zicala ,,prostul daca nu-i fudul, nu se simte prost destul,,...