Nemeţel, chiar te rog sa-ti dai drumul la gura sa vedem ce poti, doar ai dreptul la exprimare libera.Faptul ca nu te-ai copt inca inseamna ca poti scrie niste ineptii cat tine de mari.Dar daca vrei cu adevarat poti sa te delimitezi de hoţomanu de roz-catel, nu-i tarziu. Daca nu te-ai baga in seama aiurea, n-ar avea nimeni nimic cu tine.Poti sa te intorci la coarda ta, pana mai cresti.
Am spus in nenumarate randuri ca roz-catel a facut si fapte notabile, cum ar fi sa aduca scripturi externe, si sa puna la dispozitie tutoriale si wp, lucruri pe care daca nu le facea el, le faceau altii, si efectele au fost pozitive si totodata negative.Cu cat mai multa lume foloseste scripturi, boti, buguri si alte chestii, cu atat mai repede bugpoint le va bloca/repara. Listele cu banuri in asteptare sunt mult mai mari, dar bugpoint nu-i baneaza pe toti deodata.
In scurt timp roz-catel ,fiind avid de fala, incepe sa-si arate adevarata ,,faţa,, pe care eu si Vonyx o cunoastem de prin 2010 din primul clan [шTB] care a fost infiintat pe europa gl.3.Deci oameni buni , roz-catel era un copil desprins de la desene animate si picat in mijlocul darkorbitului si a TS-ului, cu o voce subtire ca la un şoricel. Dar şoricelul s-a transformat in şoboligator si a inceput sa-i creasca nasul din ce in ce mai mare.Recunosc ca si eu am pus umarul la transformarea lui, invatand-ul cu team-viewer dar nu stiam ca va deveni o persoana falsa in toate sensurile. [va urma:)]
o0beny0o,ai dreptate, dar sa zici si sa minti e una, sa faci e alta, si roz-catel le-a facut pe amandoua, si de obicei cum are gura mare nu ma pot abtine sa nu-l biciuiesc cateodata, cand imi da ocazia, din cauza ca la el e valabila zicala ,,prostul daca nu-i fudul, nu se simte prost destul,,...