├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

02/12/2012 22:04 roscatel#1381
Quote:
Originally Posted by Vonyx View Post
Chiar imi era dor de roz_catel sa mai apara prin zona sa ne mai radem un pic de el. Am crezut ca dupa rusinea din decembrie si-o dat o vraja de invizibilitate. Nu de alta dar Kbaiatu-l cauta pe harta sa-l jumuleasca. Cum de-ai scapat?, ah, nu-mi zice…… kbaiatul a ramas fara munitie :awesome:

Pt noii veniti pe acest forum, roz_catel este pudelul forumului. Mai exact este un sac de box pe care fiecare-l dripaleste cind vrea sa se distreze.

Numa el are impresia ca se cearta, dar de fapt se hartuieste de unul singur, iar noi ne distaram de mataniile pe care le face. Cum il lasi un pic sa respire cum face cate o boacana.
alt "lingau" :)).
toti sunteti plini de doctorate, destepti si invatati peste masura, insa rusinea / constiinta / obrazul lipsesc :))

daca tot sunteti asa de "informati", de ce nu iesiti din ascunzatoare?! am sa raspund tot eu, va este frica sau rusine, nu inteleg, sa va aratati. De ce? Va e rusine sa lasati impresia de "om cu 2 fete"?
02/12/2012 22:28 old_friend#1382
uita-te la istoricul celor 2 persoane roscatel... eu zic sa incetezi daca vrei sa nu te mai faci de ras

doar un sfat, succes
02/13/2012 07:32 invulnerabilul1#1383
Roz-catel esti cu latratul si cam atat, ca altceva nu poti, si ca sa-ti raspund la termenul minunat pe care l-ai gasit[lingau] : ce face un roz-catel cu limba ca sa-si curete partile intime? Imi aduc aminte cum iti taiai venele cand se lua cineva pe TS de prietena ta minora, bineinteles la misto... si acolo erai calul de bataie...

rozcatel cu ionutzel , 2 emo[romeo si julieta] :)

Daca-mi pupi mana te invat sa folosesti WP669F si totodata sa-l configurezi.

CNemessis*RO* , eu si Vonyx nu am folosit niciodata scripturile furate si modificate de roz_catel , iar cand le foloseam, acum cativa ani, luate direct de la sursa, roz_catel era la un nivel mediocru.
02/13/2012 08:29 CNemessis*RO*#1384
Eram sigur ca asa veo spune , tu niciodata nu ai folosit :)
02/13/2012 09:44 invulnerabilul1#1385
Quote:
Originally Posted by CNemessis*RO* View Post
Eram sigur ca asa veo spune , tu niciodata nu ai folosit :)
poti sa fii sigur, nu te mai baga in seama cu mine, nu te-am intrebat nimic.
02/13/2012 10:19 roscatel#1386
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
poti sa fii sigur, nu te mai baga in seama cu mine, nu te-am intrebat nimic.
=)).
ciudat, exact acelasi sentiment il am si eu fata de tine.
keep embarasse yourself :) :handsdown:
02/13/2012 10:19 CNemessis*RO*#1387
Asta e problema , nu sunt .
Daca ma uit in thredul facut de roscatel vad si thanksuri de la tine si posturi :-h
02/13/2012 10:21 roscatel#1388
Quote:
Asta e problema , nu sunt .
Daca ma uit in thredul facut de roscatel vad si thanksuri de la tine si posturi :-h
vrei sa vezi ca daca nu ii mai raspundem la postari, inebuneste? :))
02/13/2012 10:48 CNemessis*RO*#1389
:)) =]] A innebunit deja ca nu are voie la pc...
02/13/2012 14:06 invulnerabilul1#1390
luati-va amandoi de manutza si sariti in Dunare :)
02/13/2012 14:54 dtkz#1391
mai bine rog un moderator sa inchida topicul e plin de panarame ..
02/13/2012 15:46 invulnerabilul1#1392
Quote:
Originally Posted by dtkz View Post
mai bine rog un moderator sa inchida topicul e plin de panarame ..
ai dreptate, eu doar ma distram cu astia micii. :)

/closerequest
02/13/2012 16:42 CNemessis*RO*#1393
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
ai dreptate, eu doar ma distram cu astia micii. :)

/closerequest
Nu stiu de ce vreti sa va dati voi inteligenti , ca sunteti ... JALNICI !
Ala cica nu a folosit scripturi , miniciuni , si tu vrei sa pari JMECHER :)
02/13/2012 17:06 invulnerabilul1#1394
Quote:
Nu stiu de ce vreti sa va dati voi inteligenti , ca sunteti ... JALNICI !
Ala cica nu a folosit scripturi , miniciuni , si tu vrei sa pari JMECHER :)
1. Apoi daca esti oaie si nu intelegi, am folosit scripturi, dar nu alea puse de roz-catel, ci alea originale de la rusi. Esti tare de cap? sau nu stii citi ?

2. Si la final imi dau seama ca esti JALNIC SEF™, kid-ule.

3. Esti masochist ca si roz-catel? :facepalm:
02/13/2012 18:11 Vonyx#1395
Hai ca-mi place, s-or aflat tusea (CNemessis*RO*) cu junghiul (Roz_catel) sa se imprieteneasca. Rezultatul era de asteptat, perechea perfecta se scarpina unul pe altul cand ajung la portal. :awesome::awesome: isi dau grup, fac matanii dupa care pierd conectia cu serverul....

Nenea_sisi*RO* –cu tine nu avem nimica dar daca vrei sa fii inclus si tu in campionatul de UFC iti fac loc pe lista imedeat, nu de alta dar sa nu vii pe aici si sa plangi cu lacrimi de crocodil ca nu ti-am dat oportunitatea la titlul. Deocamdata campionul current este Ionutel (aka TheBulldog). Cand se exprima bulldog-ul, iti vine sa-ti cumperi tricoul "nu-i cu mine". Limbajul lui expresiv a speriat toti pretendentii, nici arbitrul nu mai vrea sa intre in ring. Roz_catel a fost pe locul doi, dar dupa cum se vede din ultimele postari, cantonamentul de sarbatori ia prins bine, vocabularul lui s-a imbogatit dramatic si este nerabdator pt inca o sansa la titlu. :awesome::awesome:

Apropo, Nenea_sisi*RO* mai i-al pe Rozcatel de labuta si mai iestiti pe afara din cand in cind pt ca bolovanu, ah scuze habitatul, sub/in care traiti nu va prieste. Deprivarea de lumina naturala aceleraza myopia, primele simptome le-ai demontrat deja, asa ca ti-as recomanda un pic de terapie la lumina zilei. ;)