Originally Posted by popmircea95
Salut. O sa raspund pe rand la toata lumea:
@old_friend:
roscatel e prietenul meu, jucam pe acelasi server, mai comunicam pe teamspeak, ne mai ajutam unul pe altul din cand in cand, asa ca e normal sa-i iau apararea...
Bine, tu nu te-ai bagat in discutie, dar roscatel are un stil mai "aparte" de a raspunde la unele intrebarii, afirmatii :)
Chestia cu reseller-ul o inteleg, experienta si increderea conteaza!!!
Eu m-am uitat la codul sursa si am studiat design-ul ambelor pagini. La codul sursa sunt total diferite, dar la design, se aseamana putin cu al tau, ideile aranjarii informatiilor in pagina fiind asemanatoare. Deasemea, sunt multe informatii identice cu ale tale de pe site, dar care apar si pe pagina kbotik.com si pe profibot.net dar si pe alte pagini web ale unor alti reselleri. Apropo ce conteaza ca esti in UG. Afli IP-ul site-ului/forumului, cu un program de descarcat pagini web complete(o gramada sunt, cauta pe google), completezi ceva info in acel program si dai Download. Tot forumul e acum offline si ai acces nelimitat, chiar si la codul sursa!!! Asa ca nu mi-ar fi greu sa traduc aici toate bug-urile si sa m-a pis pe aia de la UG. Oricum, sunt niste porcarii ce scrie acolo :))
Apropo, ca sa fii mai rapid, angajeaza si tu pe cineva, sa se ocupe el de treburile mai grele...Dai impozit pe venit la stat ? =))
@invulnerabilul1:
Daca tot esti tu mai matur, ignora topic-urile lui roscatel...
Da, acest topic l-am facut sa discutam despre joc.
@roscatel, las-o si tu mai incet, ce naiba...
Daca iti aduc eu codurile sursa, frumos aranjate in pagina, fiecare tag sub tag, iesi din comunitate? :))
Apropo la afirmatia lui invulnerabil, ce plm vorbesti acolo, sunt deja decompilate :)) Toate sunt xml =)) Ce gafa enorma ai facut aici...
Sa luam de exemplu, aspiratorul de cutii. Tot ce face porcaria aia e sa verifica coordonatele din apropierea navei, si daca gaseste "bonusbox" executa algoritmul de cules, adica imparte nava in mai multe bucati(=numarul cutiilor). Cei asa greu? Mai vrei si alte exemple.
La number of replies am mai urcat un loc. suntem pe 6.
Au aparut pe unele servere munitia OCB-100 care are legatura cu un nou event DarkOrbit. Voi ce informatii stiti despre acest lucru. Eu doar ce am citit aici.
Poate cineva sa-mi incerce Captcha Notifier, link-ul de download de pe bestbots nu prea merge...
LE: KBOTRESELLER, pune naibii si tu un punct si o virgula, incepe cu litera mare, baga un aliniat, aranjeaza sa fie lizibil si citet!!! Ce plm ma chinui sa recompun in minte ce ai scris tu, ca din prima nu pricep...
|