├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

11/09/2011 21:10 NeX##901
nu, pentru că el minte :)
11/09/2011 21:24 popmircea95#902
Aveti putintica rabdare :) O sa fac un topic nou, unde o sa listez toate bug-urile, care o sa le copiez din fisierele descarcate :). La sfarsit scriu: Source: UG! Doar asa in ciuda lor.
11/09/2011 21:26 o0beny0o#903
sa-mi dai si mie un PM cu tot ce contine topic-ul..poate nu-s pe faza si se sterge..

Oricum nu mai joc DO dar poate daca reincep sa joc ^^
11/09/2011 21:29 popmircea95#904
Okay beny!

O sa fac un site micut, separat, unde o sa le postez acolo daca aici se sterg.
11/09/2011 22:02 invulnerabilul1#905
Foarte urat, aici toata lumea se crede rupta din stele. Incredibil ce fel de persoane mai sunt unii romani, n-am nimic de adaugat. Numai rautate fara motiv...las` sa moara capra vecinului, bune conceptii. Imi pare rau ca lumea nu se intelege pe aici din cauza catorva useri, pe care daca-i prinzi cu minciuna si-i scuturi putin sar ailalti pupilici de fese sa-i apere. Mai bine renuntam la topicul asta. Eu sunt primul. Pacat ca nu avem loc unul de altul.

Too much scandal here.

//closerequest
11/09/2011 22:28 User_RO#906
Quote:
Originally Posted by popmircea95 View Post
Okay beny!

Te pot ajuta cu putin stuff din zhyk si cu siteul, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...],ce zici?
P.S invul lasa-i pe aia care au chef de ciarta sa se cierte,desteptul cedeaza :)

Quote:
Originally Posted by NeX# View Post
wtf? :eek:
11/09/2011 22:34 o0beny0o#907
User_Ro

ajutat nu trebuie sa fiu , cel putin nu in sensul asta. Sa ma pun sa caut bug-uri nu am sa fac fiindca oricum nu mai joc DO .

Doar curios ce alte bug-uri mai sunt . Oricum majoritatea din cele cunoscute le stiu ...si programele le am cam pe aproape toate.

Dar noh...daca imi intinde cineva asa pe tava bug-uri le primesc cu toata placerea..
11/10/2011 01:05 irwinew#908
Quote:
Okay beny!

pai nu s-a gasit niciunul sa le publice pe toate si ne gasim noi k suntem romani nu de alta.hai sa fim seriosi si sa ne vedem de necazurile noastre..k avem destule.
11/10/2011 01:10 ionutzel111#909
Quote:
Originally Posted by NeX# View Post
are you back? :p wtf you want to mean
11/10/2011 10:38 bluerider#910
mircea sa-mi dai si mie PM sau link cu postul despre buguri, se pare ca eu fac parte din categoria celor care nu stiu de buguri decat din auzite ...si as vrea sa pot fi pe picior de egaliate cu marea parte a jucatorilor.
11/10/2011 11:28 ionutzel111#911
:-)) daca stie mircea asta jumate de bug inseamna cai bine
11/10/2011 14:47 KBOTRESELLER#912
Quote:
Salut. O sa raspund pe rand la toata lumea:
@old_friend:
roscatel e prietenul meu, jucam pe acelasi server, mai comunicam pe teamspeak, ne mai ajutam unul pe altul din cand in cand, asa ca e normal sa-i iau apararea...
Bine, tu nu te-ai bagat in discutie, dar roscatel are un stil mai "aparte" de a raspunde la unele intrebarii, afirmatii :)
Chestia cu reseller-ul o inteleg, experienta si increderea conteaza!!!
Eu m-am uitat la codul sursa si am studiat design-ul ambelor pagini. La codul sursa sunt total diferite, dar la design, se aseamana putin cu al tau, ideile aranjarii informatiilor in pagina fiind asemanatoare. Deasemea, sunt multe informatii identice cu ale tale de pe site, dar care apar si pe pagina kbotik.com si pe profibot.net dar si pe alte pagini web ale unor alti reselleri. Apropo ce conteaza ca esti in UG. Afli IP-ul site-ului/forumului, cu un program de descarcat pagini web complete(o gramada sunt, cauta pe google), completezi ceva info in acel program si dai Download. Tot forumul e acum offline si ai acces nelimitat, chiar si la codul sursa!!! Asa ca nu mi-ar fi greu sa traduc aici toate bug-urile si sa m-a pis pe aia de la UG. Oricum, sunt niste porcarii ce scrie acolo :))
Apropo, ca sa fii mai rapid, angajeaza si tu pe cineva, sa se ocupe el de treburile mai grele...Dai impozit pe venit la stat ? =))
@invulnerabilul1:
Daca tot esti tu mai matur, ignora topic-urile lui roscatel...

Da, acest topic l-am facut sa discutam despre joc.

@roscatel, las-o si tu mai incet, ce naiba...
Daca iti aduc eu codurile sursa, frumos aranjate in pagina, fiecare tag sub tag, iesi din comunitate? :))

Apropo la afirmatia lui invulnerabil, ce plm vorbesti acolo, sunt deja decompilate :)) Toate sunt xml =)) Ce gafa enorma ai facut aici...
Sa luam de exemplu, aspiratorul de cutii. Tot ce face porcaria aia e sa verifica coordonatele din apropierea navei, si daca gaseste "bonusbox" executa algoritmul de cules, adica imparte nava in mai multe bucati(=numarul cutiilor). Cei asa greu? Mai vrei si alte exemple.

La number of replies am mai urcat un loc. suntem pe 6.

Au aparut pe unele servere munitia OCB-100 care are legatura cu un nou event DarkOrbit. Voi ce informatii stiti despre acest lucru. Eu doar ce am citit aici.

Poate cineva sa-mi incerce Captcha Notifier, link-ul de download de pe bestbots nu prea merge...

LE: KBOTRESELLER, pune naibii si tu un punct si o virgula, incepe cu litera mare, baga un aliniat, aranjeaza sa fie lizibil si citet!!! Ce plm ma chinui sa recompun in minte ce ai scris tu, ca din prima nu pricep...
Mircea am sa incerc doar ca aveam putina treaba cu activarea unor liciente si chiar m-am enervat cand vad lumea ca se crede ceia ce nu e si vb la adresa lui roscatel care imi este prieten aiurea si cine s.a gasit sa vb best bots si invulnerabil.Va dau un sfat prietenesc toti suntem romani aici incercati fratilor si nu va mai contraziceti intre voi si best bots si invulnerabil usor fratilor nu va mai accelerati asa ca vi se incing neuroni .

PS:Best bots nu stie cum sa faca cand apare cate un reseller nou sa il distruga ce te crezi fratioare crezi ca toata lumea copie de la tine oi fi si tu vreo firma de adidasi si nu stiam laso mai usor fratioare ca din cate observ ce am copiat eu vb cuiva de aici sunt si pe site la kbotik si pe site la profibot e ceva normal alea sunt explicatiile cu ceia ce poate sa faca programele respective
11/10/2011 14:55 adi_#913
Citesc zilnic topicurile de pe aici, dar trebuie sa recunosc ca imi este dificil sa ma descurc cu posturile celui de mai sus.
Incearca sa mai pui si tu un punct, o virgula, ceva.
11/10/2011 18:11 popmircea95#914
@invulnerabilul, pur si simplu ignora acest topic! Nu e obligatoriu sa faci cerere sa fie inchis. Oricum, daca asta se inchide o sa deschid altul.
11/10/2011 19:02 darkbetter#915
Quote:
Originally Posted by bluerider View Post
mircea sa-mi dai si mie PM sau link cu postul despre buguri, se pare ca eu fac parte din categoria celor care nu stiu de buguri decat din auzite ...si as vrea sa pot fi pe picior de egaliate cu marea parte a jucatorilor.
:) chicken brain :D