├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

11/07/2011 23:29 popmircea95#871
Nici o problema n-an din cauza botului!
11/08/2011 05:58 KBOTRESELLER#872
Salut eu sunt noul reseller in romania websiteul meu este [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] siteul este provizoriu pana ma voi hotara la un server de web hosting activarea se face foarte rapid deoarece sunt 24 din 24 on desi uni vor spune ca sunt doar unul care ar vrea sa va minta nu este adevarat sper sa intelegeti ca vreau doar sa va ajut sa aveti o licienta pentru un bot bun si activarea ei sa fie intrun timp cat mai scurt am auzit si de baiatu de la bestbots este de incredere dar find prea ocupat dureaza activarea licientei sper ca am fost cat se poate de explicit

yahoo mesenger: kbotreseller

yahoo mail:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Web site:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

PRETURI:

kbot GG-- 20 euro paysafecard

Kbot no GG----10 euro paysafecard

Kerkava 6 luni------15 euro paysafecard

Kerkava 1 an ------20 euro paysafecard

Timp de activare 5 minute

Asistenta si activare prin teamwiuer(numai daca clientul nu se pricepe la activare)

Va multumesc si sper sa ne intelegem
11/08/2011 09:22 User_RO#873
No offense dar de ce crezi ca ar cumpara cieneva de la tine si nu de la bestbots?
Daca doresti sa ai succes baga siteul in romana si mai scade din preturi..
Edit: Scammer,nu ai aparut in lista cu dealeri,deci la-so balta :D
11/08/2011 10:35 KBOTRESELLER#874
[QUOTE=User_RO;13784809]No offense dar de ce crezi ca ar cumpara cieneva de la tine si nu de la bestbots?
Edit: Scammer,nu ai aparut in lista cu dealeri,deci la-so balta :D[/Q

Daca citei cu atentie ce am spus mai sus sunt nou ca reseller si poate ivan nu a avut timp sa modifice pe site sa puna si numele meu in lista de reselleri si nu a spus nimeni sa nu cumparati de la best bots este alegerea voastra de unde sa cumparati doam am spus ca el este prea ocupat s dureaza activarea licientei si stai linistit ca nu am postat aici sa insel pe cineva tu crezi ca m-am chinuit sa fac websiteul sa te pacalesc pe tine sau pe altu de 10 euro si mai ales aici e de ajuns sa pacalesti pe unu si gata deci nu judecati omu dupa cum nu e
11/08/2011 10:46 ionutzel111#875
deci preturile sunt ca la bestbots nu inteleg ceva de ce nas cumpara de la ei? adica ce avantaj am ca cumpar de la tine ? :))
11/08/2011 11:17 zbelitul#876
Quote:
Originally Posted by ionutzel111 View Post
deci preturile sunt ca la bestbots nu inteleg ceva de ce nas cumpara de la ei? adica ce avantaj am ca cumpar de la tine ? :))
Mi.ai luat vorba din gura :))
2fast ^^
11/08/2011 11:31 o0beny0o#877
eh la mine aveti preturi mai bune XD :D

aceleasi preturi + 1 licente de mutare gratis :P

sau daca cumparati 5 licente primiti 5 licente de mutare gratis SAU puteti sa va luati kbot noGG
11/08/2011 12:20 old_friend#878
KBOTRESELLER vezi ca ai copiat cateceva de pe siteul bestbots.. in curand va fi o pagina in care toti care ati copiat instructiuni sau alte bullshit veti fi pe acea pagina cu titlul mare, beware of SCAMM
11/08/2011 15:24 KBOTRESELLER#879
Quote:
Originally Posted by old_friend View Post
KBOTRESELLER vezi ca ai copiat cateceva de pe siteul bestbots.. in curand va fi o pagina in care toti care ati copiat instructiuni sau alte bullshit veti fi pe acea pagina cu titlul mare, beware of SCAMM
ACEL WEB SITE ESTE PROVIZORIU TOT ACEL WEB SITE AM SA IL STERG CAT DE CURAND PENTRU CA E COPIAT TOT DIN ALTA PARTE E O CHESTIE DE MOMENT PANA GASESC UN SERVER IEFTIN DE WEB HOSTING REPET TOT CE ESTE ACOLO O SA DISPARA PROMIT

Quote:
Originally Posted by ionutzel111 View Post
Avantajul este ACTIVARE RAPIDA DOAR 5 MINUTE DUPA PLATA
11/08/2011 15:26 roscatel#880
Quote:
Originally Posted by User_RO View Post
No offense dar de ce crezi ca ar cumpara cieneva de la tine si nu de la bestbots?
Edit: Scammer,nu ai aparut in lista cu dealeri,deci la-so balta :D
De ce sa cumpar de la bestbots? Ultima licenta care am cumparat-o a durat o saptamana. Rapiditatea conteaza, pierzi multi clienti.
Gandeste-te si tu la profit, nu poate scadea din preturi pana nu intra pe + nu?!
Cat despre cuvantul scammer, sunt aproape sigur ca nu stii ce inseamna.
11/08/2011 15:52 old_friend#881
Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
De ce sa cumpar de la bestbots? Ultima licenta care am cumparat-o a durat o saptamana. Rapiditatea conteaza, pierzi multi clienti.
Gandeste-te si tu la profit, nu poate scadea din preturi pana nu intra pe + nu?!
Cat despre cuvantul scammer, sunt aproape sigur ca nu stii ce inseamna.
Zau ? oare sa te fi aflat in perioada cand botul a fost oprit o saptamana?
Esti tare omule, o scuza mai penibila nu ai gasit ?
11/08/2011 16:30 invulnerabilul1#882
lasa-l old_friend, ca n-are minte saracu rozcatel, il ia gura pe dinainte, trebuie sa se prefaca , ca e inteligent, dar nu tine cu toata lumea :), doar cu oitzele.

oricum e loc pentru toti, dar nu cred ca cineva sta non-stop sa-si verifice mailul, si sa aiba grija de niste licente, si chestia cu activare in 5 minute e praf in ochi.
11/08/2011 17:01 darkbetter#883
Cand se updateaza BioBot ? Imi da eroarea asta ''Failed to get the Server Address IP of the SpaceMap'' si mia zis unu ca trebuie sa se updateze XD
11/08/2011 22:24 popmircea95#884
@old_friend: N-am observat nimic pe site-ul lui kbotreseller sa fie copiat de pe bestbots :| . L-a facut ca si kbotik.com, daca nu se pricepe la webdesign merge si ala.

Roscatel are dreptate, rapiditatea conteaza. Eu cand imi cumpar licentele le i-au de la andrei, ii dau PSC si intr-un minut s-a rezolvat :). Deci timpul de cumparare conteaza enorm.

@invulnerabilule: De ce instigi lumea la cearta?
11/08/2011 22:36 old_friend#885
popmircea95 din pacate invulnerabilul are dreptate, dupa cum ai vazut nu m-am bagat in discutia lor, cea veche...

dar din pacate cum vezi si tu, nu i-am facut nimic lui roscatel sa vina cu o asemenea afirmatie, ca sa se bage si el in seama.

pentru mine a fost de ajuns ca sa imi refac din nou parerea fata de el..

si hai sa iti mai zic ceva, un reseller nou nu poate fi de incredere, si daca iti da licenta.. tot ce conteaza ii vechimea, eu am peste 1 an de cand sunt reseller, daca tu in anul asta ai auzit vreo plangere de la cineva cum ca nu a primit ce a platit sau altele, io ma las de meserie..

si cand te angajezi undeva, degeaba mergi cu diplome, daca tu nu ai vechime si habar nu ai cu ce se mananca..

si a copiat ceva de pe site-ul dupa cum vezi si el a recunoscut, ca va modifica... stiu eu ce a copiat, probabil tu nu iti dai seama, dar eu imi dau seama imediat pentru ca tot siteul este scris de manutzele mele

salutari