Thanks for those tools. Worked
Enjoy dude :) Please leave a Thanks :)Quote:
Thanks for those tools. Worked
Crafting Bug fix yedi hocam, farmbot fixlenirse faceden felan bana erişebilirsin güncellerim. 0n1k4g3 diye aratırsan beni bulabilirsin yada profilimin sol alt köşesinde facebook simgesi var ordanda erişebilirsin :)Quote:
Hocam çok güzel bir şekilde çalışıyor fixlenirse söylerim S4 a kadar yolu var :D . Bu arada bildiğin crafting hack varsa linkini paylaşabilirmisin ?
1-You don't need a bypassQuote:
Do i need a bypass bro o.o? or what cuz i get a crash every time for some reason before it even loads
kardeşim hamada yada betimin dosyasını oyunun dosyasıyla değiştirdinmi arcade için olanı? değiştiriceksin arcade odası kurup başlattığında canavarlar olmıyıcak o şekilde kasılıyor zaten.Quote:
Hocam ben oyuna başlıyorum fakat ölüyorum oyunda.
Oyunun ekranını 800x600 yarım ekran yapQuote:
Botu açıyorum oyuna giriyorum her şey iyi ama mesela stage 1 i tamamladı stage 2 ye giricekken 0% da kalıyor nasıl çözerim ?
Try with hamada's file and you'll see how many you get. I mean esc and f5;Quote:
Hiw many pen do i get ? What you mean by esc and f5 i cant afk ?
First : You don't know anything, its not my farmbots's faultQuote:
Does not work well. Gets you stuck on loading screen a lot of times and you have to re-launch the game everytime.
You are using Betim(Capt.Albania)'s file.Quote:
Help me ? Stage 1 ? [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
all the time 1 stage