AZURE DO SERVER i kullanıyorum asıl efekti ayarlıalım lütfen yardım :)Quote:
O kodu eklediginde sadece görünür olacak tam olarak calismicak bile. Bosuna vakit kaybetme, ben seni goruyorm burda haftalardir konularda geziniyosun hadi diyelim visual efekti ayarladin gerisi icin yine buraya yazicaksin :) hangi emulatoru kullaniyosun?
bu kodu mu koyacam ? :)Quote:
Kim yazdiriyo?
Users.cs de packetheader.startswith diye arat o bolume ekliyeceksin
case ServerComands.TECH_ENERGY_LEECH: _loc_4.energyLeechActive = true; _loc_6 = new EnergyLeechTechEffect(EffectIDList.TECH_ENERGY_LEECH_EFFECT, new EffectPattern(EffectIDList.TECH_ENERGY_LEECH_EFFECT, "ela0")); this.effectsManager.addEffect(_loc_6, _loc_4, effectsManager.NORMAL_EFFECT); break;
Quote:
Somewhere in connectionmanager stands this:
Hero.creditsAmount = Number(_loc_3[24]);
Because of that you know that in the RDY|I package the number you send after the 24th | sets the amount of credits you have. That's how you find out what to send ( not always that easy cause not always named so nice ... ;) )
Credits = _loc_3 un 24. parametresi.(parametreler paketlerde "|" ile ayriliyo)Quote:
Hero.creditsAmount = Number(_loc_3[24]);
tekrar tekra okuyup anladım :) paktım 24. cüye 1000000 yazıyordu :D demekki o crediyi ayarlıyor ama connectin manageri araştırdım ama enerji trasferinin parametresini bulamadım ? :(Quote:
Arkadas ornek vermis. Connection managerde bunu buluyosun ornek olarak.
Credits = _loc_3 un 24. parametresi.(parametreler paketlerde "|" ile ayriliyo)
RDY|I pakedinde [24] tane "|" isaretinden sonra credi sayisini yolluyosun. Users.cs de RDY|I diye arat görursun orada pakedi. O sayilarin ne oldugunu connection manager dosyasina bakarak anlayabilirsin. Ama tersini yaparak paket olusturmak zor cunku her zaman bu kadar kolay olmuyo swfde paketleri bulmak
EDİT : INSTASHIELD nin kodunu buldum :)Quote:
Techassembly'e de bak..dedigim gibi tum paketler ayni sekilde tersinr cevrilip olusturulamiyo bazilarini yapmasi daha zor.. Servercommandstan da yardim alman gerek.