[PYTHON | RELEASE - 2] Account Panel & InGame

08/27/2014 17:56 cBaraN#46
@Pasha3 kimsenin çağırması ile gidip sana dadanmam veya satış konuna laf etmem kim ne satıyorsa satsın beni hiçde alakadar etmiyor ki zaten daha saçma şeyler satanlarda var bişiy demem fakat senin konuna yorum atma sebebim çok gözüme çarpıyordu herşeyde "Yok şurdan almışsın yok burdan almışsın" bunu diyen bir insanın satacağı şeyin daha harkulade olmasını beklediğim için zaten seni konuda tersledim.Yoksa ne satıyorsan sat banane? Ne alakadar eder ki..Umarım anlamışsındır.

EN: Good job bro...
08/27/2014 22:14 www.Alesta2.de | Bizeps#47
Nice System but i dont think that someone will use this because players can change the Account ID + Email etc.
08/28/2014 10:12 gametürk2#48
İyi çalmışın amk
08/28/2014 13:16 fatihbab34#49
Quote:
Originally Posted by gametürk2 View Post
İyi çalmışın amk
Kaybol şuradan :rtfm:
08/31/2014 13:58 ayberkcakar#50
ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM
09/10/2014 12:55 ByScream#51
Ellerine sağlık fatih açıklamaları türkçe olarak paylaşırmısın
09/11/2014 10:19 fatihbab34#52
Quote:
Originally Posted by Prismo View Post
kıçı kırık pythonu öğrenince dünyayı kurtaracağım zannediyorsunuz. Birbirinizin kazancına göz dikin sonra bizden niye bir bok olmuyo diye gezersiniz ortalıkta.
What your problem?
09/13/2014 16:19 Insanity​#53
1 Döner zum mitnehmen bitte.
Translate it please, dude.
09/13/2014 16:57 www.Alesta2.de | Bizeps#54
Ich frag mich wo die Moderatoren sind, hier wird nur türkisch geschrieben.
10/23/2014 00:39 noddi10#55
Quote:
Originally Posted by fatihbab34 View Post
What your problem?
Aynı YARRAM GİBİ OLMUŞ

EN ; Good Job Bro
10/23/2014 01:06 eda14#56
Quote:
Lan sen hayla duruyonmu burada yüzsüz,ben yapmadim diyip videolara pasha37 yaziyon birde satiyon sonra konusuyon.

bak güzel kafiye oldu :cool:
La veled sizde paylaşılan clienti iki resim değiştirip para ile satıyorsunuz pashadan farkın mı var sanki :awesome:

Quote:
Ha işte bende tam buraya deyiniyorum.Sattiğin şeyler ister oyun kapali olsun ister şey olsun ister o olsun bu olsun şu olsun hiç fark etmez.En sevdiğin server olsada farketmez.Ücretli client satiyorsan,kendi sistemlerin olacak eğer o clienti ücretsiz yapacak olsaydın,istediginden al.Ben istiyorum tüm serverler sağlam sistemleri clientleri ile olsun.Ama alinti değil.
Yıl 2014 oldu avrupada 1 konu tasarımına 1milyar veren,clienti özel tasarlattıran kodlattıran serverler varken sen onlardan çalip burada satiyorsan işte o olmaz.Avrupadan gören birisi bunun çalinti olduğunu anlar.Sistemlerinde paylaşildiğini veya başka bir serverde gören adam direkmen kötülüyecektir.
Şunu bil,Ben kimseyi konuya çağırmadım (tartişma için) Ekip arkadaşima
konunun linkini attim,Bir diger arkadaşim olan cana'da konunun linkini attim o sira sen konuya yorum bile atmamiştin.Yorumu gören arkadaşlarim konuya balıklama dalmiş.Ben senin şerefine laf etmiyorum,o son konun ile senin şerefini insanlar görmüştür(beyinleri varsa)..

Hadi eywallah umarim birdaha çalinti şeyleri veya paylaşilan şeyleri toplayip satmazsin.Satmiyacağin zaman seni destekliyecek ilk kişi ben olacağim.
Lan veled sizin sattığınız client'te paylaşıldı zaten. Siz niye satmaya kalktınız :mad:
10/23/2014 18:51 fatihbab34#57
Quote:
Originally Posted by eda14 View Post
La veled sizde paylaşılan clienti iki resim değiştirip para ile satıyorsunuz pashadan farkın mı var sanki :awesome:

Lan veled sizin sattığınız client'te paylaşıldı zaten. Siz niye satmaya kalktınız :mad:
nerede paylaşilmiş :)?
10/23/2014 19:34 eda14#58
Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] nerede paylaşilmiş :)?
almışsınız iki üç boyama kitabı boyar gibi boyamışsınız satmaya kalkıyorsunuz velet seni

10/23/2014 21:42 fatihbab34#59
Quote:
Originally Posted by eda14 View Post
almışsınız iki üç boyama kitabı boyar gibi boyamışsınız satmaya kalkıyorsunuz velet seni

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ahahahaha :D gerizekalı salak seni.. bir adam akıllı birisi onunla bunun arasında bir kodlama farkı olduğunu anlar.O client 28 için kodlandi.Benim kodladiğim 28+ üstü.
Yakinda serveri açtığımdada clienti paylaşicam inceleğinde %100 türk kodlamasi olduğunu görün seni cahil..
10/25/2014 22:24 eda14#60
Quote:
Ahahahaha :D gerizekalı salak seni.. bir adam akıllı birisi onunla bunun arasında bir kodlama farkı olduğunu anlar.O client 28 için kodlandi.Benim kodladiğim 28+ üstü.
Yakinda serveri açtığımdada clienti paylaşicam inceleğinde %100 türk kodlamasi olduğunu görün seni cahil..
Lan yürü ordan yarram iki boyama yapmışsınız milete satmaya kalkıyorsunuz kaybol. KFwork bilmem ne diye yarram yrram konusuyorsunuz. kafkafke oc sende oc'sun. alıyorsunuz editliyorsunuz yaptık diye kandırıyorsunuz milleti yarramlar