Stiti cumva dc a devenit asa dificil sa faci o poarta cu kbot ? Sunt probleme cu botul sau e conexiuna mea de vina ? thx.
Vreau sa adaug k mi se intampla de cand au bagat noul drone :) Poate e de la server ..ptr k eu am aceeasi conexiune ca inainte :) Deci problema e de la server daca voi nu aveti probleme cu kbot ..E lag :(Quote:
irwinew spune-ne cu ce te confrunti, poate am patit si noi.
Ionutzel nu te mai face de ras pe aici.
Pai spune si mie care-i metoda ta k mi-e tocmai mi-a banat 2 acc cu kbot :|Quote:
1. am metoda mea de a evita controalele, asa ca nu ma opresc din butat decat cand fac porti , restart, si alte chestii rare.
2.tocmai am terminat o gama, full vieti, cu tot cu drona9, nu sunt probleme, si o termina mai repede de cand cu 2 lasere in plus, deci Kbot merge bine.
3.dupa ce achizitionati drona9, bucatile de plan pe care le gasiti in cuferele verzi nu se mai contorizeaza.
Am bagat doar kbot la boxete :) si deja m-au prins de 2 ori..si cred k o sa le fac cadou acc alea 2 :)) si transfer licenta.,.k mai am 3 acc tari :) pe astea mai tari nu m-a banat.Quote:
sigur ai folosit decat kbotul? eu folosesc kbotul de 3 luni numai la npc pe eg6,si fara sa schimb numele,si nu am primit nimic:D