Gabi,Quote:
din cate stiu eu are apucaturi din alea feminine , adica el baiat fiind paduri cutreiera , dar pisulica din picioare nu facea , cu rochite se imbraca ca sa fie cea mai frumoasa stea, deci...
Ei ca sanatos mai esti, nu-mi e rusine nici cu tine. (era sa ma inec de ras) O tine patratel to asa si primul capitol din "Aventurile soldatului ros_catel" se scrie de unul singur.
Problema cu copii ca ei nu este numai cea care ai exemplificat-o, dar din cauza lui forte multe conturi vor fi banate. Atita vreme cit ere doar o mana de oameni, care le foloseau DO nu-i baga in seama. In momentul in care majoritatea le folosesc DO o sa se sesizeze si vor lua masuri. Si binenteles toti frierii din clubul lui patratel se vor mira de ce au conturile banate. Problema mai mare este ca toti acei copii vor venii aici si o sa zica IBOT si KBOT nu sunt "safe"...., si ca din cauza botilor au fost banati. Asta sa nu se-nteleaga ca packet bots sunt 100% siguri, dar faptul ca IBOT si KBOT sunt uptadati forate des probabilitatea de a teprinde daca-i folosesti cu cap este, deocamdata, foarte mica.
Da Jukel are dreptate.Quote:
1)Nu poti sa pui 2 module de acelasi tip pe P.E.T
2)Nu se va detona,trebuie selectat modul G-KK1
Daca tot vorbim de G-KK1, poate cineva (care aveti Gkk1-ul) sa verifice gaselnita de la rusi cu detonarea pet-ului in gateuri. Sigur ar salva o gramada de timp.