Quote:
Originally Posted by roscatel
"dute"
asta ca sa "intri in agonie", sa disperi, sa iti citesti post-urile de 10 ori inainte sa dai "Submit reply"
|
Am aici un paragraf la corectat, te rog sa te uiti peste el si sa mi-l corectezi, nu de alta dar nu vreau sa se supere Roxi;). Dar grabestete ca nu am prea multa vremme. Este pus in acolade.
{Legat de materalizator, era mai bine daca dadea-i tot link-ul, nu de alta dar ai sanse sa scoti lucrurile din context. Binenteles, modul in care pune -BlueSea- problema (adica cum vrea sa faca el teste) nu este corect statistic. Ce zice Nigol este valabil. Dar nu ma surprinde pt ca sunt foarte putini, chiar si printre aia de meserie care mai fac confuzii citeodata. Pt cei care nu stiu deja, din punct de vedere al materializerului exista un singur generator de numere aleatoare pt fiecare server care da recompensele din el. Cu alte cuvinte, in ciuda faptului ca fiecare vede pe contul lui un materializor nu inseamna ca exista unul pt fiecare cont. De ce se face asa? simplu, din punct de vedere al programarii consuma resurse mult mai putine, statistic este mult mai general, iar daca vrei sa alterezi probabilitatile este mult mai usor. Asta este motivul pt care citeodata o sa vedeti lag numai la materializer. De aceea faza cu imaginile este un caz tipic de "mind projection fallacy"}
Quote:
Originally Posted by dtkz
Lol crezi ca o sa faca asa ceva lor ce le iese?
|
Pun baietii un pret stufos la cip, nu poti sa-l castigi in trade.. etc, nu-mi fac probleme doar sunt experti baietii la muls vacile de lapte, ups :facepalm: bani.