Esti lasersmart/who/paria de pe forumul darkorbit ?Quote:
Morning people!
First of all, threadul acesta e o idee bună. Congrats! :D
Ştiu că nu ar trebuii să mă bag şi să redeschid "mica discuţie" care a avut loc între roscatel şi Vonyx respectiv invulnerabilul dar tocmai am terminat de citit threadul acesta şi din mmentul în care aceast a devenit personală, mi-a sărit ţandăra.
Să o luăm la "puricat" de la început...
Dacă tot ne luăm de greşelile de gramatică aş putea să le evidenţez pe toate şi ar fi o listă îndeajuns de lungă, dar mi-e şi mie somn. Aşa că le lăsăm deoparte, deşi ar fi distractiv având în vedere că voi v-aţi distrat destul de mult pe seama lor. :)
So..let's start
Mda..preţioas informaţie..dar tu domnule, ai impresia că îţi va mulţumi cineva pentru asta? Sau e folositoare în vre-un fel sau altul cuiva? Ei bine, nu.
Well, să zicem că e cum zici tu..dar se pare că epvp are destui " fraieri care pun botul la mizeriile lui" în caz că nu ai observat.
Da..marea problemă cu IQ-ul...nu comentez..ai primit deja răspunsul potrivit. :) Nu cred că e cazul să îl repet, aşa-i?
Şi totuşi continui să o faci. :))
Ai face bine având în vedere felul în care te adresezi unu-i membru de pe acest forum pe care l-ai ales drept un fel de "victimă" pentru distracţia ta :) Dar care totuşi e îndejuns de atent când scrie ceva,oriunde încât să nu facă greşeli de ortografie/punctuaţie etc.
Poftim cultură! :|
Şi aş mai cita posturile voastre dar sunt chiar obosită,însă presupun că v-aţi dat seama că eraţi doar voi doi şi restul de membri care citeau forumul.Dar totuşi nu vă răspundea nimeni? :) Ştim cu toţii vorba aceea "Deşteptul cedează primul." şi cred că asta e replica mea la celalte posturi ale voastre.
Acum..desigur că mă aştept la un post pe măsură de la ambii "inculpaţi" şi sunt extrem de curioasă de ce poante mai scormoniţi, voi doi amândoi..un academician frustrat şi un miştocar de mahala :) No offense, dar altcumva nu vă pot caracteriza. :)
Ca şi fapt divers, ţin să vă spun că nu am nici cea mai vagă idee în legătură cu chestiile legate de informatică/matematică/etc etc acesta fiind motivul pentru care sunt la un profil uman ,într-un liceu cu renume din minunatul meu oraş. :)
Well..nu aveam nimic cu voi înainte să aveţi voi ceva cu roscatel,care precizez că mi-e prieten. :) Aşa poate înţelegeţi de ce am pierdut vreo 10 minute să vă scriu un post atât de lung pe care sper să-l citiţi în întregime având în vedere că replicile voastre ocupă în jur de 60% din el. :)
Cheers!:cool:
Momentan , cam atât am avut de spus.
PS: Am greşeli gramaticale,de ortografie sau puncuaţie? :D