Imi pare foarte rau dar nu te putem ajuta, nu ai nimerit bine aici. Mai bine ai scrie in sectiunea generala ca o sa ai mai multe sanse. Si cine stie, persevereaza, ca poate asta-i locul in care o sa gasesti iubirea adevarata.Quote:
salutare
este cineva gay?
Era sa uit, poate te intereseaza. sunt de vanzare doi catei:
Unu-i mic are latratul subtire, cu gura mare, centura neagra la minciuni si expert la femei (cele de pe net binenteles, le stie pe toate,:facepalm: scuze am vrut sa zic cele downloada-te) este proaspat tuns si-l cheama pudel (ros_catel). Asta-i la reducere, oferta speciala. Am uitat sa adaug ca asta-i expert la programare isi face singur scripturi, iti culege cutii pe cont, face porti..., nu necesita intretinere..
Celalalt, este bulldog original, singura problema pe care o are, este latratul lui, suna foarte porcos, nu poti sa-l scoti la plimbare numai noaptea, ziua te face de rusine. Dar in schimb da tarcoale, face tumbe se madareste si vorveste codificat (fraza scurte si porcoase), nu-i stress, ca nu-l baga nimeni in seama. Am o banuiala, cred ca asta a fost rapit de extraterestii cind a fost mic. Si asta, am inteles ca-i la oferta, valabila numa trei zile. Asa ca ti-as recomanda sa te grabesti.
Take your pick. Have a nice day.