├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

09/15/2011 10:10 Vonyx#451
Quote:
Originally Posted by _zm_ View Post
salutare

este cineva gay?
Imi pare foarte rau dar nu te putem ajuta, nu ai nimerit bine aici. Mai bine ai scrie in sectiunea generala ca o sa ai mai multe sanse. Si cine stie, persevereaza, ca poate asta-i locul in care o sa gasesti iubirea adevarata.

Era sa uit, poate te intereseaza. sunt de vanzare doi catei:

Unu-i mic are latratul subtire, cu gura mare, centura neagra la minciuni si expert la femei (cele de pe net binenteles, le stie pe toate,:facepalm: scuze am vrut sa zic cele downloada-te) este proaspat tuns si-l cheama pudel (ros_catel). Asta-i la reducere, oferta speciala. Am uitat sa adaug ca asta-i expert la programare isi face singur scripturi, iti culege cutii pe cont, face porti..., nu necesita intretinere..

Celalalt, este bulldog original, singura problema pe care o are, este latratul lui, suna foarte porcos, nu poti sa-l scoti la plimbare numai noaptea, ziua te face de rusine. Dar in schimb da tarcoale, face tumbe se madareste si vorveste codificat (fraza scurte si porcoase), nu-i stress, ca nu-l baga nimeni in seama. Am o banuiala, cred ca asta a fost rapit de extraterestii cind a fost mic. Si asta, am inteles ca-i la oferta, valabila numa trei zile. Asa ca ti-as recomanda sa te grabesti.

Take your pick. Have a nice day.
09/15/2011 10:18 ionutzel111#452
sugeo!
09/15/2011 12:15 invulnerabilul1#453
lasa-l vonyx, ca oricum copilu lui rozcatel e campion la supt, ma intreb oare de la cine a invatat ? sau poate asa vorbeste el cand trage pe nas.
09/15/2011 13:21 11gaby11#454
acuma stau si ma intreb , roscatel pe vonix tot cu invulnerabilul il confunzi? sau cu mine? ca asa esti tu , unul fara capatiana si inca ceva adul pe sfinx sa te scoata din cacat cu mainile goale :))
09/15/2011 13:34 Vonyx#455
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
totusi hai vonyx sa-l mai calarim putin, ca oricum el psih-ologul nu se supara nici daca-i tundem blanitza, lol
Vai si amar de capul lui, nu o stiut saracul in ce se baga, pe cind gatam noi cu el, o sa creada ca tocmai o trecut o turma de bizoni peste el.

La inceput am crezut ca aveti voi doi de impartit ceva, nu am crezut ca pote exista un copil mai tenene ca si el. Si eu care credeam ca le-am vazut pe toate in lumea asta, ce sa-i faci omul cit traieste'n vata. De mai sta mult pe forumul asta, o sa se adune atata material de se pote scrie o carte despre el.

Hmm:facepalm:... oare care-ar fi un titlu potrivit? "Aventurile soldatului ros_catel"

Nu o sa mai fie nimeni ca si el, autobiografie publicata la varsta de 18 ani, tot cu nasul prin elicopter o sa umble :awesome: How cool is that!
09/15/2011 18:08 GeaniGhenea#456
salutare, am si io o problema:D

am uriudium pe minus...:| ce pot sa fac? a mai avut cineva, daca da cum a scapat? ms
09/15/2011 18:13 o0beny0o#457
pai

daca la -a adaugi +a atunci suma va fi 0 . Daca vei adauga +b atunci vei avea mai mult.

a= uridium
b= uridium
09/15/2011 18:15 dtkz#458
Cum ai ajuns sa ai uridium pe minus?
09/15/2011 18:35 Vonyx#459
Quote:
Originally Posted by dtkz View Post
Cum ai ajuns sa ai uridium pe minus?
Se-ntimpla, si mie mi so-ntamplat, am incercat sa cumpar ceva la vrajala stiind ca nu am cum sa cumpar pt ca nu aveam suficient uridium. Cind colo, minunea domnului:eek: l-am cumparat.

Ce smecher m-am crezut:pimp:..., nu ma dadeam pe-un buzunar de cuie... Dar stai linistit ca bucuria mi-a trecut repede cind am vazut ca-s la negativ cu uridiumul.:(

Cine stie, gindestete bine ce ai facut pote dai de-un bug. Iar daca-l gasesti sa nu-l postezi in general section, trimite-l direct in underground.
09/15/2011 18:37 dtkz#460
Totusi poti lua lf3,bo2,iris etc :))
09/15/2011 19:27 invulnerabilul1#461
stie careva care-i procentul de a gasi bucati de plan pt. iris 9 in cutiile verzi?
e la fel ca la LF4 si design special ? sau prinzi mai des bucatile?
09/15/2011 19:29 dtkz#462
Eu cred ca e ca la lf4 am luat 17 chei si nici un plan mdea mai bine strangi uri
09/15/2011 19:32 invulnerabilul1#463
atunci inseamna ca pana construiesti te ia dracu, si bagi cel putin vreo 2 mil uri ca sa-l ridici la 45 si sa iei drona.
09/15/2011 19:36 dtkz#464
Cam asa mai bine iei cu uridium direct.
09/15/2011 20:26 Vonyx#465
Eu mi-s de alta parere. Cine-i interesat de LF4, si cam toata lumea ar trebui sa fie, avind in vedere avantajul ce il confera, ar trebui sa aiba un pic de rabdare. Nu de alta dar 85k nu-s de aruncat.

Mai am 58 de chei, ma duc sa le torn si va zic cite bucati gasesc.

prima bucata de junk dupa 25 de chei. a doua la 58 de chei...