[NEW] Seafight Bot İnstallation / Bot Kurulumu

09/04/2014 14:27 Unbo#31
Quote:
Originally Posted by begümbegüm View Post
temizledim ön belleği ayrıca bi programın yüklü olması lazım mı

rahatsız ettiğim için kusura bakma dosya konumunu yanlış yönlendirmişim yardım ettiğin için teşekkürler
Hiç sorun değil bn yardım etmek için burdayım başka bir sorun olursa bana burdan ulaşırsanız daha rhaat yardımcı olurum
Iletişim : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
09/05/2014 21:20 Unbo#32
Bot kurulumunda sorun yaşayanlar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sayfamdan bana mesaj atabilirler.
09/06/2014 10:39 34pirate34#33
Quote:
Originally Posted by begümbegüm View Post
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
fiddleri yükledim dosya konumunu ayarladım oyun ekranı gelmiyor
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dosya konumunu kontrol edin
c:\users\recep\downloads içinde mi?
- doğru ise browserınızdaki çerezleri ve önbelleği browserın kendi ayarlarından silin.
- değilse önce onu düzeltin sonra çerezleri ve önbelleği silin. sorun düzelecektir.

Quote:
Originally Posted by naneciy View Post
s.a bendede aynı sorun var 1 tane alıp duruyor halledebilen oldumu ?avoidisland ı false yaptım şimdide MiniMap AutoDefined via BMP: x1 = 1288, y1 = 172, x2 = 1377, y2 = 261
If your MiniMap is NOT at this position, please use manual define.

RepButton AutoDefined: repx = 89, repy = 801
If your RepButton is NOT at this position, please use manual define.

Successfully executed
yazıyo nedendir acep bilen warmı
bunlar küçük haritayı ve tamir butonunun olduğu yerleri göstermekte ama hata vermiyor. yani hata ya sende yada ekran renk kodlarında. eğer sorun devam ediyorsa ekran ayarlarından Renk Kalitesini "32 bit" seçmelisin.

(i'm sorry for don't use the english but they are using turkish and i dont know they know english or no. i try help them problems)
09/06/2014 12:03 naneciy#34
Quote:
Originally Posted by 34pirate34 View Post
dosya konumunu kontrol edin
c:\users\recep\downloads içinde mi?
- doğru ise browserınızdaki çerezleri ve önbelleği browserın kendi ayarlarından silin.
- değilse önce onu düzeltin sonra çerezleri ve önbelleği silin. sorun düzelecektir.

bunlar küçük haritayı ve tamir butonunun olduğu yerleri göstermekte ama hata vermiyor. yani hata ya sende yada ekran renk kodlarında. eğer sorun devam ediyorsa ekran ayarlarından Renk Kalitesini "32 bit" seçmelisin.

(i'm sorry for don't use the english but they are using turkish and i dont know they know english or no. i try help them problems)
değinizi yaptım ama malesef hep yanı sorun war mini map tan kanaklanan hata war
09/06/2014 15:21 Unbo#35
Nanetcity facbookttan Alpemix id şif atarsan yardımcı olabilirim :)
09/30/2014 08:31 jamdat6633#36
benmde mini raid e giriyorum bırkıyorum npc leri buluyo yanına gidiyo ama seçip vurmuyor
yardım edermisiniz
09/30/2014 09:30 Denneg#37
elitepvpers.istambul? Soll ich noch Turk lernen? :-(
10/01/2014 22:13 alajmi1234#38
hey guys .. i need hotkeys ( key confrontation )

like : press A : shoot
up : scrool up
s : stoop shot

plz help me with that
10/01/2014 23:11 fascinate#39
Çalışmıyor buda , pırıltıları tıklamıyor boş boş geziyor
10/02/2014 20:00 olcayzonguldak67#40