Quote:
Originally Posted by Pasha3
Yandaş dediğin konuya yorum atan 2 tanıdığım var biri php kısmını yapan arkadaşım diğeride pythonda yardımcı olan ben senin gibi gelin lafı sokuyolar yardım edin demem :) Ben sistemleri tekil olarak satmıyorum, client halinde satıyorum. Ve sırf arayüzler için satıyorum gerisi fasafiso çünkü 5 yıldır oyunda yapılan arayüzlerden en hoşuma gidenlerini topladım senin deyiminle çaldım ama iş o ki çaldığım serverlar kapandığına göre hak iddia edecek birisi yok malesef ki olsa bile bu olaylara karşı 3.kişi olanı seni veya kankilerini ilgilendirmez. Ek olarak ister 4tl ye ister 4000tl ye satarım yine burda seni ilgilendiren bir durum yok. Varsa bi derdin yönetime söylersin varsa illegal durum gerekeni yaparlar benim sizin gibi yönetimde tanıdığım mod kankilerim yok istediğinize söyleyin varsa sıkıntı gidersinler. Keşke bugün değilde hepsi paylaşıldığı gün sunsaydında insanlar daha rahat edinseydi benim satma amacımı hala anlamaman üzücü zaten birisi bunları toplu halde paylaşmış olsa ben satmazdım değil mi? Birde iktisat ta arz-talep durumu vardır, arz çoksa talep ona yüksek oranda şekillenir özetle şöyle ifade edeyim büyüyünce okulda gösterirler zaten ben bu sistemleri ülkemizde +1000 aktif kullanıcılı serverlara yönelik satıyorum ülkemizde bahsettiğim serverlardan 10 tane varsa elitepvpersda 3 tane anca vardır yani benim sattığım yerde hedef kitle ve gelir daha çok olduğu için giderde aynı oranda olaack oluyor ben eğer dev de veya epvp de satcak olsaydım 100 dan da satardım rahat ol sadece tercih meselesi son olarak benim şerefime veya kişiliğime laf etmek senin gibi bir kevaşenin haddi değil önce kendinize bakın sonra başkasına yorum yapın benim için bulunduğum hiçbir sanal ortam önemli değildir çünkü sanaldır yani kişiler beni beğensin onaylansın diye ego kasamam yapmacık olamam neysem o yum doğru bildiğim neyse reel de de sanaldada onu söyler onu yaparım umarım adam gibi anlatınca anlamışsındır birde konuma yada mesajıma alıntı yapmazsan sevinirim çoluk çocukla uğraşacak vaktim GERÇEKTEN yok hadi eyvallah
|
Ha işte bende tam buraya deyiniyorum.Sattiğin şeyler ister oyun kapali olsun ister şey olsun ister o olsun bu olsun şu olsun hiç fark etmez.En sevdiğin server olsada farketmez.Ücretli client satiyorsan,kendi sistemlerin olacak eğer o clienti ücretsiz yapacak olsaydın,istediginden al.Ben istiyorum tüm serverler sağlam sistemleri clientleri ile olsun.Ama alinti değil.
Yıl 2014 oldu avrupada 1 konu tasarımına 1milyar veren,clienti özel tasarlattıran kodlattıran serverler varken sen onlardan çalip burada satiyorsan işte o olmaz.Avrupadan gören birisi bunun çalinti olduğunu anlar.Sistemlerinde paylaşildiğini veya başka bir serverde gören adam direkmen kötülüyecektir.
Şunu bil,
Ben kimseyi konuya çağırmadım (tartişma için) Ekip arkadaşima
konunun linkini attim,Bir diger arkadaşim olan cana'da konunun linkini attim o sira sen konuya yorum bile atmamiştin.Yorumu gören arkadaşlarim konuya balıklama dalmiş.Ben senin şerefine laf etmiyorum,o son konun ile senin şerefini insanlar görmüştür(beyinleri varsa)..
Hadi eywallah umarim birdaha çalinti şeyleri veya paylaşilan şeyleri toplayip satmazsin.Satmiyacağin zaman seni destekliyecek ilk kişi ben olacağim.