NEW! X glitzi fiddler codes

09/16/2013 14:44 sahpediz#31
bende fiddleri kurmayı beceremedim daha önce fiddleri kurmuştum epey zaman kullandım. ancak şimdi fiddler hata verdi yeni kodlar lazım..ancak burada kodlar verilmiş ama iki tane kod verilmiş videoda üç kod girİliyor o üçüncü kodu nasıl yapacağız o konuda yardimcı olun lütfen...
özellikle Ömer bey kardeşimden bekliyorum :)
09/18/2013 15:26 omarby#32
Quote:
Originally Posted by sahpediz View Post
bende fiddleri kurmayı beceremedim daha önce fiddleri kurmuştum epey zaman kullandım. ancak şimdi fiddler hata verdi yeni kodlar lazım..ancak burada kodlar verilmiş ama iki tane kod verilmiş videoda üç kod girİliyor o üçüncü kodu nasıl yapacağız o konuda yardimcı olun lütfen...
özellikle Ömer bey kardeşimden bekliyorum :)
2 tane kod vermişsem 2 sini giriceksin ordaki yazıları iyi oku zaten videoda bana ait değil. fotoğrafa iyi bakarsan benimde 2 adet kod girmiş olduğumu görürsün.
09/19/2013 22:47 emin1982#33
Quote:
Originally Posted by omarby View Post
2 tane kod vermişsem 2 sini giriceksin ordaki yazıları iyi oku zaten videoda bana ait değil. fotoğrafa iyi bakarsan benimde 2 adet kod girmiş olduğumu görürsün.
bende kodları yapıştırdım eskilerini kaldırdım ama olmadı başka ayarlar var vidyoda onları yapamadım bana yardımcı olabilirmisin yarın akşam 21:30 gibi burdan tw atarım eğer müsait olursan yardım edersen veya teamspeak adres veririm ordan hallederiz olurmu
10/31/2013 22:03 tank16#34
Quote:
Originally Posted by omarby View Post
Code:
http://seafight-14.level3.bpcdn.net/client/res/items/item_1.swf
http://seafight-14.level3.bpcdn.net/client/res/items/item_2.swf
They are new codes just ''level3'' added ''ah'' deleted :)

Just press thanks :)

And push topic PLS. Everyone must to see this.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Someone can not did it so ı share this pic;

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Clear cookies.
burasını fiddlere ben yapamadım link altta fotolu olarak anlatma şansın varmı linkleri yapamıyom
tşk. grş.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]