Palladium bug/trick

03/16/2012 17:15 jatylkopobota#31
Quote:
Originally Posted by Nommo View Post
Tia gramatyka z angielskiego na 2 ;)

Myślisz, że nie widziałem ?

EDIT:
Mhm firma działa na terenia Grajewa, a ty masz neta z Ełku haha :D
tak :) strona nie aktualizowana ^^,

a co to ma do bugu ? bo wgl mnie to nic ?
03/16/2012 17:29 Nommo#32
Mhm. Nie ma nic do bugu... I co z tego ? :) To że na MPC się czepiam to nie oznacza, że tutaj też będę się czepiać :)
03/16/2012 17:30 jatylkopobota#33
Quote:
Originally Posted by Nommo View Post
Mhm. Nie ma nic do bugu... I co z tego ? :) To że na MPC się czepiam to nie oznacza, że tutaj też będę się czepiać :)
zebym ja Cie znał xd
mam pytanie, gdzie moge napisać o bugu na pd ? żeby nie zostań potępionym ?:c czy mam tylko samotnie z milionów graczy na nim latać?:c a może targować się z bp i go sprzedać im ? :c pomocy :c
03/16/2012 17:36 Marek442#34
Ja ci pomoge:

"Pierdol się ty i twój bug na PD" Wiadomo że za to każdy bana dostanie jak wpadnie w TOP 9 bez ładowania hajsu więc po co takie coś?

#closerequest
#banrequest
03/16/2012 17:38 jatylkopobota#35
Quote:
Originally Posted by Marek442 View Post
Ja ci pomoge:

"Pierdol się ty i twój bug na PD" Wiadomo że za to każdy bana dostanie jak wpadnie w TOP 9 bez ładowania hajsu więc po co takie coś?

#closerequest
#banrequest
ale ja jestem w top 10 od 1-2 mc i nie mam bana :(
/raport
03/16/2012 17:43 Marek442#36
Raport? Ty dzieciaczku wiesz co piszesz ? hahahha na tym forum nie można pisać po polsku, tylko ENG/DE. Ja piszę po polsku bo nie chcę abyś używał translatora i coś omyłkowo źle zrozumiał.

1-2 m, to 1 czy 2 miesiące określ się, prędzej czy później cie zdejmą wystarczy że ktokolwiek z VIPowskimi ticketami zauważy taką sytuacje i mu to nie spasuje. Nie wiem na jak słabym serwerze grasz ale na GL1 czy DE1 to nie przejdzie.

Co do polskich serwerów reprezentują tak słaby poziom że nie dziwię się iż nikt się nimi nie zajmuje haha.
03/16/2012 17:52 jatylkopobota#37
Quote:
Originally Posted by Marek442 View Post
Raport? Ty dzieciaczku wiesz co piszesz ? hahahha na tym forum nie można pisać po polsku, tylko ENG/DE. Ja piszę po polsku bo nie chcę abyś używał translatora i coś omyłkowo źle zrozumiał.

1-2 m, to 1 czy 2 miesiące określ się, prędzej czy później cie zdejmą wystarczy że ktokolwiek z VIPowskimi ticketami zauważy taką sytuacje i mu to nie spasuje. Nie wiem na jak słabym serwerze grasz ale na GL1 czy DE1 to nie przejdzie.

Co do polskich serwerów reprezentują tak słaby poziom że nie dziwię się iż nikt się nimi nie zajmuje haha.
moge CI napisać na pw ^^
na PL nie gram od 3 lat, jedynie sprzedaje konta na allegro + kredyty ludziom ;x, tylko Rosja,DE,i globale
03/16/2012 18:10 V.I.R.U.S.#38
готовьтесь к прикрытию бага суки
03/16/2012 18:36 hi im andi#39
#Closed 'cause spamthread