szoval 1 szerver amiben nincs semmi extra...lepj be jatsz a semmiert...persze majd pvpzel ha megvan minden hozza..akkor elmeek pvp szerverre...semmi job based..semmi cél nincs a jatekban...habar abba hagytam a silkroadot de rendzeressen felnezek ide...de latom h kar volt...magyar török egyre megy..suta es kapzsi xD
nem fog menni a szero...a te helyedben le csekkelnem a "wingsro" nevo servert...es lopd az otletet...nem hinned el ha elmondanam h mennyi silket vettek ott a törökök...a gyerek ebböl él sztem...es miert is?mert atlatta a silkroad lenyeget..h az egesz 1 unalmas fos...a grafikai motorrol nem is beszelve..h ugy mozognak a karik mint vmi zombik :D
a lényeg h szánd rá az idöd és olvasd vegig az elmult 50 oldalt itt az EPVPen es ne egy olyan szerot dobj ossze amilyenbol mar sok van...mert beállhatsz a FAIL sorba te is vele...rakj ossze 50 serverbol csak 1et..ha embert akarsz...nekem van otletem h milyen kene...de segg hulye vok a programozashoz...de ez normalis h azt nezzuk h toronydarus vok....ha erdekel az otletem irj 1 pmet es elmondom...jah igen..nem nem vmi 16es csirke vok...mert a magyar egybol ezzel jon...mindezek mellet sok sikert a szerohoz mivel nekem se tobb se kevesebb,de amikor irjak h nothing special nyugodtan vedd magadra :D :P