S-bot (pixel-bot)

09/30/2015 17:42 ssamko#301
Thnx guys ;) Now I am working on fixing some things....so I hope soon will be a new version :)
10/01/2015 21:02 andreda19#302
friend very good job, the truth that I was delighted by your bot. I hope you continue to refine your work and help those who have not purchased a license as in my case is about the economic situation in my country. Best wishes for creating these good programs follow :) ( mi ingles no es muy bueno )
10/01/2015 22:05 ssamko#303
Quote:
Originally Posted by andreda19 View Post
friend very good job, the truth that I was delighted by your bot. I hope you continue to refine your work and help those who have not purchased a license as in my case is about the economic situation in my country. Best wishes for creating these good programs follow :) ( mi ingles no es muy bueno )
Yes I am still working on improving ....but now I dont have enough time(because of school). Now I am fixing some reported bugs. And later I will add aegis skills and other features :)

and thank you too ;) I am very glad that people use it :)
10/02/2015 08:46 Roman852#304
Serus to som ja sak vies nie ? :d na facebook chodis raz za uhorsky rok tak sa spytam tu. Vsetko mam nastavene spravne jak si ma to ucil a ked pustim bota tak mi vyhadzuje chybu ze ho mam pustit niekde kdw nieje background ale aj ked sa postavim inde tak mi to vyhodi. Dojdi na fb ked tak. Okolo 15.00 som doma.
10/02/2015 19:19 ssamko#305
Quote:
Originally Posted by Roman852 View Post
Serus to som ja sak vies nie ? :d na facebook chodis raz za uhorsky rok tak sa spytam tu. Vsetko mam nastavene spravne jak si ma to ucil a ked pustim bota tak mi vyhadzuje chybu ze ho mam pustit niekde kdw nieje background ale aj ked sa postavim inde tak mi to vyhodi. Dojdi na fb ked tak. Okolo 15.00 som doma.

Napríklad včera som bol na FB :D ...hmmm...zaujímavé....ml si zapnuté pozadie okien ? Alebo ak si mal priblížené(zoomnuté) okno prehliadača...tak to nastav na 100%. Na FB bude až večer okolo 20:00-22:00
skús toto a daj vedieť :)
10/03/2015 03:30 mamradbotiky#306
Roman mal som ten isty problem..a ked sa aj teraz niekedy objavi tak ho pausnem s F3 a potom hned pustim s F4 a uz to nerobi..len ked ho spustim prvykrat..

omylom som vymazal bota a nefunguje mi stranka..vam ide normalne ?
10/03/2015 04:32 andreda19#307
what about the bot, entering data make mistake with connection to data base?
10/03/2015 09:49 ssamko#308
Quote:
Originally Posted by mamradbotiky View Post
Roman mal som ten isty problem..a ked sa aj teraz niekedy objavi tak ho pausnem s F3 a potom hned pustim s F4 a uz to nerobi..len ked ho spustim prvykrat..

za posledné 2 dni som fixovl bugy....možno už dnes dám novú verziu
stránka ide ...možno len nemáš najaktuálnejši link: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Quote:
Originally Posted by andreda19 View Post
what about the bot, entering data make mistake with connection to data base?
Sometimes maybe because of your internet connection or because of server mistake this error occure.
10/03/2015 19:37 Roman852#309
Quote:
Originally Posted by mamradbotiky View Post

Ano, máš pravdu. Presne takto sa to dá fixnuť. Sme my dvaja, ale múdre hlavičky :bandit:
10/03/2015 20:17 ssamko#310
Quote:
Originally Posted by Roman852 View Post
Ano, máš pravdu. Presne takto sa to dá fixnuť. Sme my dvaja, ale múdre hlavičky :bandit:
Zrovna pracujem na oprave hoši....tak pianko :D ...Bot nedokáže rozpoznať aktuálny názov mapy z minimapy....tak si ho pekne zadáte manuálne :D
10/03/2015 20:55 BeserkerZ#311
can u speak english pls..... and did u found the error with the npc killer that it double clicks the npc? 2 times..
10/03/2015 21:01 ssamko#312
Quote:
Originally Posted by BeserkerZ View Post
can u speak english pls..... and did u found the error with the npc killer that it double clicks the npc? 2 times..
Yes I did....today will be a release ;)
10/03/2015 22:15 Roman852#313
Quote:
Originally Posted by BeserkerZ View Post
We are speaking slovakian only things which doesn't matter overall. But if you are really interested in it you can use translator :mofo: But it's easier to explain to him what's the problem in our language.
10/03/2015 23:16 97hallo97#314
my scanner found a malware
qihoo360
10/03/2015 23:47 ssamko#315
Quote:
Originally Posted by 97hallo97 View Post
my scanner found a malware
qihoo360
Dont be afraid...my code is only false positive because of obfuscation. Every autoit developer will tell you the same.