Farawell Twelvesky2

12/23/2025 07:40 emremht#16
Birincisi motoru yükselt diye işe başlayalım dedik yazılımcı yapamadı bende sana geldim siz başka birini bulun ben yokum dedim , ikincisi senin dosyanı kullanmadım da sunucu da açmadım çöpünü filan bilmem ,
12/23/2025 07:46 zahter31#17
Quote:
Originally Posted by emremht View Post
Birincisi motoru yükselt diye işe başlayalım dedik yazılımcı yapamadı bende sana geldim siz başka birini bulun ben yokum dedim , ikincisi senin dosyanı kullanmadım da sunucu da açmadım çöpünü filan
Aga sen anlamıyor musun? Bizi sikko eski dosyalarla tehdit etme.
12/23/2025 08:19 emremht#18
Yolda görsem selam vermeyeceğim sikim salak adamlar yüzünden işi gücü bıraktım burda mesaj yazıyorum , neyse kimseye de paye vermek istemem konu burda kapansın. Sizin oyununuz farklı benimki farklı , ayrıca kusura bakma bi bok yapamazsın Burhan efendi çünkü orda gelir biri geri kaynak kodlarını açmaya çalışırsa basit hileden saymaz gelir seni bulurum sen okulunu bitir işine gücüne bak benle de uğraşma.

Sebebi de gayet açık o kadar para harcadım uğraştım kimseye çöp möp ettirmem öyle kolay değil o işler.
12/23/2025 08:40 zahter31#19
Quote:
Yolda görsem selam vermeyeceğim sikim salak adamlar yüzünden işi gücü bıraktım burda mesaj yazıyorum , neyse kimseye de paye vermek istemem konu burda kapansın. Sizin oyununuz farklı benimki farklı , ayrıca kusura bakma bi bok yapamazsın Burhan efendi çünkü orda gelir biri geri kaynak kodlarını açmaya çalışırsa basit hileden saymaz gelir seni bulurum sen okulunu bitir işine gücüne bak benle de uğraşma.

Sebebi de gayet açık o kadar para harcadım uğraştım kimseye çöp möp ettirmem öyle kolay değil o işler.
Birader senin beni bulmana gerek yok. Kayıp değilim. Biz de emek ve para harcıyoruz. Beni tehdit etmeyi kendine yakıştırıyorsan sana helal olsun. Daha benimle muhatap olma.

He ben tehditlere de boyun eğecek insan değilim. Kulağına küpe et.
12/23/2025 08:47 emremht#20
Sen başlatıyorsun Burhan çöp möp ederim diyerek ben heba ettirmem sende bunu bil istedim
12/23/2025 08:47 Spoofyy#21
Quote:

Lan paylaşmazsan adam değilsin :D @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sende sunu adam yerine koyup cevap verme aq.
12/23/2025 08:55 zahter31#22
Quote:
Sen başlatıyorsun Burhan çöp möp ederim diyerek ben heba ettirmem sende bunu bil istedim
Paylaşacam diyerek beni iğneleyen de sensin. Başka yapabilen varmış gibi. Uzatma. Sen işine biz işimize. Aynı şeyi ikinci kez yapıp bir de tehdit ettin. Sildim. Gerekirse gelir cevabını yüzyüze de alırsın. Ben de sözümün arkasındayım.