FAKE !
Am auzit de voi... Daca nu stiai Bacau-Online a dat faliment din luna noiembrie a anului trecut, nu din cauza ca eram 99 de membri in acel clan iar seara nu aveai loc pe TS3 sa vorbesti cu restul membrilor, ci din cauza ca existau tot felul de conflicte intre membri si ajunsesem sa ne cunoasca aproape toata comunitatea CrossFire. Drept urmare daca ma jucam singur la TD fara ceilalti mrmbri ai clanului imi luam kick fara ca sa fac nici macar un kill, in asa hal puteam sa fim urati de toata lumea, de aceea au plecat multi din clan. Sigur atunci eram Staf Sergent nici macar nu stiam cei ala un Hack sau ce beneficii sau dezavantaje imi poate aduce. In legatura cu acel video pot sa iti relatez inafara de cei 80.000gp si ,,de armele cumparate cu gp" pe care le detineam, vroiam sa in fac un review ca cont si sa demonstrez ca se poate sa ai 35.000 kill si doar 11.000 dad-uri pe langa faptul ca eram ELITE GRAD B2 iar acum mai am putin si devin ELITE A3 adica acele trei stelute incadrate in doua cerculete ;) Momentan imi mai trebuiesc 9.000kill cu SMGQuote:
ma boule daca ai fii mai intelept nu ai mai pune toate cacaturile pe site ca nu e aici lokul pentru asa ceva adika cacaturi ce ai aratat in video ala ? inafara de ca ..ai arme luate cu gp si alte cele ca ai 888880gp cei de vazut ca nui vad rostu ?alceva ..si santeti cei mai bolovani din klanu bacau online santeti varza si mai ales ca folositi si hakuri ,pe care habar nu aveti sa le folositi macar ,,macar daca aratai ceva folositor in tutorialul ala de cacat si invata sa vb si nu ameninta ca nu esti in masura la asa cv esti un praf ca toti de pe bacau online ..PS.WANHELSING sa stii cu cine te certi poate ai auzit de klanul asta