[POKEMON]Efekt!

11/13/2012 15:45 Bozkurt123#16
Quote:
Originally Posted by xxmehmetcc View Post
Turkler her yerde :D
bu forumdaki TÜRK'ler hariç hepsinin amını yolunu sikim :D :D
11/13/2012 16:23 xxmehmetcc#17
Quote:
Originally Posted by yugi73 View Post
şakamısın olum sen ? Git kendin yap ya da parasıyla satın al gelmiş burda yalvarıyorsun almanlara
dedigim gibi türkler her yerde :D:D

Quote:
Originally Posted by sermandes View Post
:D:D:D:D:D:D

ula yetmedimi kazandıgınız paralar hala git parasıyla al diyorsun ya hıyar hakettin ;)
m2dev packını aç efekt dosyalarını root al how to making effect konusundan ekle ne ugrasıyın? :p

Quote:
Originally Posted by Bozkurt123 View Post
bu forumdaki TÜRK'ler hariç hepsinin amını yolunu sikim :D :D
:D:D Türkler her yerde
11/13/2012 17:29 İby Noa#18
In diesem Forum ist nur Englisch und Deutsch erlaubt oder habe ich mich verlesen?
11/13/2012 18:50 ηice#19
Quote:
Originally Posted by İby Noa View Post
In diesem Forum ist nur Englisch und Deutsch erlaubt oder habe ich mich verlesen?
Es ist ein Deutsches und Englisches Forum. Sprache egal. ( denk ich )

Und why nur Icons :<
11/13/2012 19:22 qarezz01#20
Valla yugi73 kardeşim eğer haksızlık olmadığını bilsem 1 saat içinde herşeyi ile çeker paylaşırım ama emeğine saygıszlık olur o nedenle birşey demiyorum + adam konuyu vermiş [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] burdan gayet rahat yeni effectler yapabilirsin bence az biraz uğraş bu konuda haksız gibisin bence kbakma :( haklı olduğunu düşünsem bilirsin beni bulup paylaşırım

Quote:
Originally Posted by İby Noa View Post
başlatma ingilizcene Almancana Git Birazda Sen TÜRKÇE öğren...
11/13/2012 19:47 .Iscariot#21
Quote:
Originally Posted by qarezz01 View Post
Valla yugi73 kardeşim eğer haksızlık olmadığını bilsem 1 saat içinde herşeyi ile çeker paylaşırım ama emeğine saygıszlık olur o nedenle birşey demiyorum + adam konuyu vermiş [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] burdan gayet rahat yeni effectler yapabilirsin bence az biraz uğraş bu konuda haksız gibisin bence kbakma :( haklı olduğunu düşünsem bilirsin beni bulup paylaşırım

başlatma ingilizcene Almancana Git Birazda Sen TÜRKÇE öğren...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

b2t.: Ich denke er möchte, dass jemand daraus Pets oder Effekte macht und hat schon gleich die Icons mitgeliefert !
Wäre auf jeden Fall toll!
11/13/2012 20:04 messi118#22
Quote:
Originally Posted by xxmehmetcc View Post
dedigim gibi türkler her yerde :D:D

m2dev packını aç efekt dosyalarını root al how to making effect konusundan ekle ne ugrasıyın? :p

:D:D Türkler her yerde
El sallayın :pimp::mofo::handsdown::bandit:
11/13/2012 20:23 selim995#23
duyduguma göre türkler çökmüş buraya
11/14/2012 12:46 yugi73#24
Quote:
:D:D:D:D:D:D

ula yetmedimi kazandıgınız paralar hala git parasıyla al diyorsun ya hıyar hakettin ;)
sen ekmek aldığın fırından yeter ekmek sattığın git evine diyebiliyor musun?

Başkalarının işine burnunu sokma
11/14/2012 12:59 .Aza'#25
Please write in English or German.

This is an English / German speaking board and not Turkish, ok?
11/15/2012 09:09 sermandes#26
Quote:
sen ekmek aldığın fırından yeter ekmek sattığın git evine diyebiliyor musun?

Başkalarının işine burnunu sokma
sen elime geçsen emin ol o agzının üstüne 2 tane vurmadan rahat etmem el kadar bebesiniz neyin atarını yapıyon bana sen pm den tel gönder hele bana
11/15/2012 10:02 .RUVision#27
schaut ja voll lieb aus xD
11/15/2012 13:49 yugi73#28
Quote:
sen elime geçsen emin ol o agzının üstüne 2 tane vurmadan rahat etmem el kadar bebesiniz neyin atarını yapıyon bana sen pm den tel gönder hele bana
bebe? Sen benim kaç yaşımda olduğumu biliyor musun ? Neyin atarını yapıyorsun dediğin şeyde emeğimizle yaptığımız şeyin parası tel versem ne değişcek sanki dövebilicekmişsin gibi klavye spartacus'lüğü sana birşey kazandırmaz;)
11/15/2012 15:32 sermandes#29
Quote:
bebe? Sen benim kaç yaşımda olduğumu biliyor musun ? Neyin atarını yapıyorsun dediğin şeyde emeğimizle yaptığımız şeyin parası tel versem ne değişcek sanki dövebilicekmişsin gibi klavye spartacus'lüğü sana birşey kazandırmaz;)
gülüyorum sadece ver hele sen gönder bekliyorum ögrenelim kaçmış yaşın emegiylemiş hadi siktir lan ordan ben bilmiyormuyum kimin ne bok oldugunu bekliyorum.
11/15/2012 15:34 yugi73#30
Quote:
gülüyorum sadece ver hele sen gönder bekliyorum ögrenelim kaçmış yaşın emegiylemiş hadi siktir lan ordan ben bilmiyormuyum kimin ne bok oldugunu bekliyorum.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Telefonu versem ne yazar vermesem ne yazar beni bilen biliyor zaten :)