dedigim gibi türkler her yerde :D:DQuote:
şakamısın olum sen ? Git kendin yap ya da parasıyla satın al gelmiş burda yalvarıyorsun almanlara
m2dev packını aç efekt dosyalarını root al how to making effect konusundan ekle ne ugrasıyın? :pQuote:
:D:D:D:D:D:D
ula yetmedimi kazandıgınız paralar hala git parasıyla al diyorsun ya hıyar hakettin ;)
:D:D Türkler her yerdeQuote:
bu forumdaki TÜRK'ler hariç hepsinin amını yolunu sikim :D :D
başlatma ingilizcene Almancana Git Birazda Sen TÜRKÇE öğren...Quote:
In diesem Forum ist nur Englisch und Deutsch erlaubt oder habe ich mich verlesen?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Valla yugi73 kardeşim eğer haksızlık olmadığını bilsem 1 saat içinde herşeyi ile çeker paylaşırım ama emeğine saygıszlık olur o nedenle birşey demiyorum + adam konuyu vermiş [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] burdan gayet rahat yeni effectler yapabilirsin bence az biraz uğraş bu konuda haksız gibisin bence kbakma :( haklı olduğunu düşünsem bilirsin beni bulup paylaşırım
başlatma ingilizcene Almancana Git Birazda Sen TÜRKÇE öğren...
bebe? Sen benim kaç yaşımda olduğumu biliyor musun ? Neyin atarını yapıyorsun dediğin şeyde emeğimizle yaptığımız şeyin parası tel versem ne değişcek sanki dövebilicekmişsin gibi klavye spartacus'lüğü sana birşey kazandırmaz;)Quote:
sen elime geçsen emin ol o agzının üstüne 2 tane vurmadan rahat etmem el kadar bebesiniz neyin atarını yapıyon bana sen pm den tel gönder hele bana
gülüyorum sadece ver hele sen gönder bekliyorum ögrenelim kaçmış yaşın emegiylemiş hadi siktir lan ordan ben bilmiyormuyum kimin ne bok oldugunu bekliyorum.Quote:
bebe? Sen benim kaç yaşımda olduğumu biliyor musun ? Neyin atarını yapıyorsun dediğin şeyde emeğimizle yaptığımız şeyin parası tel versem ne değişcek sanki dövebilicekmişsin gibi klavye spartacus'lüğü sana birşey kazandırmaz;)