wszyscy już to znają... nawet na moim forum ktoś zapostował
it's pushing - you can be banned
it's pushing - you can be banned
dalej poleci bug na pd ^^ hahahaQuote:
You are idiot man (the topic creator) They will fix it now and nobody will have free uridium, you are the biggest idiot I have ever seen.
Sądzę że jesteś polakiem więc masz tu wiadomość:
Jesteś największym zjebem genetycznym jakiego kurwa widział ten świat, jak można takie coś upubliczniać, mam nadzieję że pójdziesz do piekła i bedziesz ruchany w dupe przez szatana.
USUŃ TO JEŚLI MASZ ODROBINE OLEJU W GŁOWIE JEBANY DZIECIAKU!
To Moderator: We, all DarkOrbit players beg you " PLEASE DELETE THIS TOPIC AS FAST AS POSSIBLE"
<3Quote:
You are idiot man (the topic creator) They will fix it now and nobody will have free uridium, you are the biggest idiot I have ever seen.
Sądzę że jesteś polakiem więc masz tu wiadomość:
Jesteś największym zjebem genetycznym jakiego kurwa widział ten świat, jak można takie coś upubliczniać, mam nadzieję że pójdziesz do piekła i bedziesz ruchany w dupe przez szatana.
USUŃ TO JEŚLI MASZ ODROBINE OLEJU W GŁOWIE JEBANY DZIECIAKU!
To Moderator: We, all DarkOrbit players beg you " PLEASE DELETE THIS TOPIC AS FAST AS POSSIBLE"
Sam se ssij debilu jeden... To że uważasz się za koksa i skopiowanie z forum kamieniarza to świadczy o twojej inteligencji... A to, że udostępniłeś go jeszcze dalej ...Quote:
ssij mi chuja <3
1. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa bugu tego nie było na tym forumQuote:
Sam se ssij debilu jeden... To że uważasz się za koksa i skopiowanie z forum kamieniarza to świadczy o twojej inteligencji... A to, że udostępniłeś go jeszcze dalej ...
EDIT:
PS. Kopiowanie takich rzeczy z forach takich jak [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] nie jest czymś kozackim - może chciałeś się dowartościować ?
Quote:
ssij mi chuja <3
Quote:
1. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa bugu tego nie było na tym forum frajerso dziwko
2. szkoda mi słow
3. nawet nie wiem jak forum kamieniarza wyglada i jaki ma adres.
masz dla pocieszenia :xQuote:
Tak napisać też potrafię ;)