wth. i thought elitepvpers only support english&german
that way stop spamming XD
that way stop spamming XD
:))))Quote:
kurwa
hei ce scuze ca nu ai vazut sau ca ai avut impresia las-o balta si nu te simti rusinatQuote:
Scz am citit pe forum ca tu ne-ai dat noua bugul , am avut impresia ca pe forum tu le-ai raportat adminiilor si modetoriilor.
Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
and that
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Forum posts are in Romanian and 3dward has
account in this forum elitepvpers
now say together I fuck 3dward
because DO correct these bugs
thanks
ce dracuQuote:
Sincer, nu imi vine sa cred...
Eu va dau bugul pe tava iar voi ma injurati ?
Pe langa asta aveti si cu capul, voi chiar credeti ca echipa tehnica nu cunoaste buguriile astea ? doar ca le ia ceva timp pana le rezolva, si pana atunci userii le descopera.
hahahaha
Quote:
Spor la rezolvarea lui, sa ne putem juca linistiti
What do you meanQuote:
Increase to solve it, we can play quietly
Baiatul asta eduard nici el nu stie ce vrea eu sunt reseller la kbot si el imi baga bete in roate din cate am auzit eduard asta la lasat pe unu iosif sa fie reseller adica pe oldfrend ala dar amandoi sunt sifoni la bigpoint aveti grija de unde cumparati liciente si unde va dati user idurile de la conturi sa nu va treziti cu ele banateQuote:
ce dracu
uite ce scrii la final in postarea din forumul DO
cum adica
spor la rezolvat
asta inseamna ca ai pus bugul pentru noi?
sau pentru admini
noi ce ai vrea sa rezolvam?
tu crezi ca sintem papusile tale sa ne minti cum vrei?
what the hell
Look at the final writing in the forum posting DO
What do you mean
increase to solve
This means that you put bug for us?
or admins
us what you want to solve?
you think we are dolls
your mind how you want us?
am vazut ca echipa tehnica stia de bug inainte sa le spui tu dar nu au rezolvat bugul dar dupa ce ai zis tu de bug au rezolvat in o ora si culmea ca tu zici ca ei stiauQuote:
voi chiar credeti ca echipa tehnica nu cunoaste buguriile astea ? doar ca le ia ceva timp pana le rezolva, si pana atunci userii le descopera... dar acum vad cata minte va puie..
hahahaha
Oldfriend is right .... this is a romanian topic and this is a english or German forum ... no body speech romanian here! and you wonder where all of the Russian spammers come here ...Quote:
OMG, a lot of noobs here... somebody close this to avoid this spam