├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

09/07/2011 20:04 o0beny0o#271
ce scret cu kbot?
09/07/2011 21:04 roscatel#272
invulnerabilul1
cred ca te agiti degeaba, nu exista nicio metoda prin care sa "eviti" banarea contului :)).
banuiesc ca nu vrei sa zici sa salvam SID-ul de fiecare data cand intram pe cont, si in caz ca luam captcha / ban sa incercam sa ne logam cu SID.
si inca ceva, nu stiu la ce te gandesti, da' cred ca ai depus degeaba cerere la underground :)
09/07/2011 21:29 o0beny0o#273
la treaba cu SID-ul m-am gandit si eu intr-o zi...dar oricum ti se schimba si nu poti intra >.<
09/07/2011 21:56 marcelian#274
roscatel dece nu intri in ug romania? am avea nevoie de unul ca tine acolo ;)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
09/07/2011 22:37 invulnerabilul1#275
Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
invulnerabilul1
cred ca te agiti degeaba, nu exista nicio metoda prin care sa "eviti" banarea contului :)).
banuiesc ca nu vrei sa zici sa salvam SID-ul de fiecare data cand intram pe cont, si in caz ca luam captcha / ban sa incercam sa ne logam cu SID.
si inca ceva, nu stiu la ce te gandesti, da' cred ca ai depus degeaba cerere la underground :)
In primul rand habar n-ai ce vorbesti, eu nu mint deci ce am spus e adevarat. Deci shut up cu subiectul asta, mai bine taci si stai in banca ta, si nu uita ca spre deosebire de altii eu stiu cine esti, iar pe vremuri te rugai de mine sa te invat cate ceva. Primul tutorial de wicked patcher [wp] a fost pus de mine aici , inainte sa stii tu cu ce se mananca, pe vechiul meu cont de pe elitepvp.
N-are rost sa te mai bagi in seama aiurea, cu mine.
09/07/2011 22:59 roscatel#276
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
In primul rand habar n-ai ce vorbesti, eu nu mint deci ce am spus e adevarat. Deci shut up cu subiectul asta, mai bine taci si stai in banca ta, si nu uita ca spre deosebire de altii eu stiu cine esti, iar pe vremuri te rugai de mine sa te invat cate ceva. Primul tutorial de wicked patcher [wp] a fost pus de mine aici , inainte sa stii tu cu ce se mananca, pe vechiul meu cont de pe elitepvp.
N-are rost sa te mai bagi in seama aiurea, cu mine.
mda, indrugi prostii :).
daca tot dai exemplu de situatii, mergi cu explicatia pana la capat, pentru ca e foarte usor sa spio "ca eu am inventat aia, eu am creeat aialalta..." :)).
Este posibil in legatura cu WP-ul, insa ca orice "invatacel", am sarit vreo 12 clase peste tine :)

Inca un lucru, stii ca iti pot influenta foarte mult intrarea in underground nu?:) poate vrei si niste print screen-uri sa vezi cam ce parere au ceilalti, si cam ce am spus eu :). doar anunta-ma
09/07/2011 23:02 dtkz#277
Incetati si voi cu cearta puteti sa va certati prin pm e o cearta copilareasca
09/07/2011 23:17 invulnerabilul1#278
1.nu ai inca buletin, deci copiii spun lucruri trasnite.
2.nu am inventat si nici creat programe, dar cand lumea de aici a dat de WP, a inceput sa puna intrebari despre, si atunci intr-un topic am postat un tutorial pas cu pas cum se seteaza wp-ul.
3.acum cateva luni am refuzat invitatia lui LJstc de a intra in underground din cauza ca nu prea erau de incredere cei de acolo, iar momentan nu ma mai intereseaza undergroundul.
4.trebuie sa mananci mult spanac sa ma ajungi.

sunt de acord totusi ca ai evoluat, si e bine ca te pasioneaza calculatoarele.
09/07/2011 23:28 roscatel#279
Quote:
Originally Posted by dtkz View Post
Incetati si voi cu cearta puteti sa va certati prin pm e o cearta copilareasca
Eu nu ma cert cu nimeni, doar un mic "preview" al realitatii :)

Quote:
1.nu ai inca buletin, deci copiii spun lucruri trasnite.
2.nu am inventat si nici creat programe, dar cand lumea de aici a dat de WP, a inceput sa puna intrebari despre, si atunci intr-un topic am postat un tutorial pas cu pas cum se seteaza wp-ul.
3.acum cateva luni am refuzat invitatia lui LJstc de a intra in underground din cauza ca nu prea erau de incredere cei de acolo, iar momentan nu ma mai intereseaza undergroundul.
4.trebuie sa mananci mult spanac sa ma ajungi.

sunt de acord totusi ca ai evoluat, si e bine ca te pasioneaza calculatoarele.
Inainte sa faci unele aprecieri, ar trebui sa te interesezi :). Esti penibil din doua motive:
1. daca tu vrei sa ma faci pe mine sa cred ca LJ "te-a implorat" sa intri in underground, penibil e putin spus :).
2. eu cred ca pe forumu' asta este exact ca la masini: "conteaza ce ai sub capota" :). cred ca mi-am facut un nume si sunt respectat in anumite privinte de cateva persoane, altfel nu ajungeam unde sunt acum :).

P.S: numele tau chiar e penibil :/
09/08/2011 09:05 invulnerabilul1#280

1.mai mare mincinos ca tine nu am vazut (inafara de assbut)
2.degeaba ai capota si nu ai mecanic
3.numele meu e un nick de la counter strike la care nu vreau sa renunt
4.poate vrei sa zbori de pe europa globala 5 si tu si sfinx si jumate clanu
5.da-le la oameni inapoi conturile ce le-ai furat, ca nu-i frumos
6.inafara de wp si sa furi conturi cu programele de la rusi mai stii sa faci ceva?
7.las-o balta, mai trebuie sa cresti, fa-ti buletin si mai vorbim
09/08/2011 10:20 roscatel#281
Quote:

1.mai mare mincinos ca tine nu am vazut (inafara de assbut)
2.degeaba ai capota si nu ai mecanic
3.numele meu e un nick de la counter strike la care nu vreau sa renunt
4.poate vrei sa zbori de pe europa globala 5 si tu si sfinx si jumate clanu
5.da-le la oameni inapoi conturile ce le-ai furat, ca nu-i frumos
6.inafara de wp si sa furi conturi cu programele de la rusi mai stii sa faci ceva?
7.las-o balta, mai trebuie sa cresti, fa-ti buletin si mai vorbim
Nu pot sa iti raspund la toate intrebarile in parte, da' deja dai dovada ca esti roman "de la mama lui", de la tara :).
Spui lucruri pe care nu le poti argumenta, iar in legatura cu underground-ul te asigur ca am rezolvat :) + ca print-ul acela e ok, adevarat, insa l-ai mintit tu acolo ceva legat de GG, nicio problema, LJ nu va mai face greseli de genu' :).

Cat despre DarkOrbit, si serverul europa globala 5, ne vedem pe harta si stabilim atunci care e mai bun, insa nu ai curajul sa spui: ma numesc asa pe joc, sunt in clanul x. Despre mine se cunosc toate detaliile, nu mi-e rusine, nu am de ce sa ma ascund :)
09/08/2011 10:47 invulnerabilul1#282
Esti un copil josnic, poti da mana cu assbut, am dovedit ca esti un mincinos, dar lumea nu te cunoaste ca ``ciordesti`` conturi. Am argumentat tot ce am spus, dar tu nu poti sa pricepi ce spun eu, din moment ce esti redus din punct de vedere mintal. Esti necopt, poate nici nu o sa fii admis la un liceu.
Fa si tu un update la wp, ca eu folosesc de ceva vreme versiunea WP669 !
09/08/2011 15:07 roscatel#283
Quote:
Esti un copil josnic, poti da mana cu assbut, am dovedit ca esti un mincinos, dar lumea nu te cunoaste ca ``ciordesti`` conturi. Am argumentat tot ce am spus, dar tu nu poti sa pricepi ce spun eu, din moment ce esti redus din punct de vedere mintal. Esti necopt, poate nici nu o sa fii admis la un liceu.
Fa si tu un update la wp, ca eu folosesc de ceva vreme versiunea WP669 !
In privinta jignirilor tale, le voi trata ca pe-o "neglijenta si nestiinta de cauza". vino cu cel caruia i-am furat eu contul la mine iar eu ma "voi pleca" in fata ta :).

Banuiesc ca ai vazut "Fast Five". Gandeste-te ca eu sunt "Toretto", iar tu politistul care ma vrea cel putin arestat. :"You're a long way from home, This is brazil :).

Este ceva de genul, cuvantul tau impotriva cuvantului meu. Si inca un lucru, ti-am spus ca nu ma cunosti, trec a 11-a :)

daca mai ai ceva de adaugat/obiectat, ma gasesti aici: wtb-g5.no-ip.info , asta numai daca ai puterea de a discuta "barbateste", in felul asta pot sa imi fac si eu un cont micut aici, si sa te jignesc, ascunzandu-ma, iesi la suprafata "daca ai ce iti trebuie ".:)
09/08/2011 16:36 invulnerabilul1#284
esti un copil pe care il voi trata cu ignoranta totala, mai mananca spanac si apoi vorbim.
oricum tot un ciorditor ramai.
de fapt nu mai meriti atentie.
09/08/2011 16:58 roscatel#285
Quote:
esti un copil pe care il voi trata cu ignoranta totala, mai mananca spanac si apoi vorbim.
oricum tot un ciorditor ramai.
de fapt nu mai meriti atentie.
defapt nu mai ai ce sa spui. cuvintele tale sunt egale cu 0 pentru mine, iti raspund doar ca sa nu par "ca plec cu coada intre picioare". nu ai dovedit nimanui nimic, tu pe acest forum faci doar sa strici reputatia romanilor :facepalm: