Cineva de la mine din clan o bagat maxim 300 k uri si a primit toate designuriile veng/goli cu abilitate 1 lf4 6 clock cpu 50 si multe altele...Quote:
BUGPOINT FAIL ! ultimate green box test - 250.000 uri [made yesterday]
Dupa cum ati observat, muhistii astia au redus procentele de uri din cutii, si le-au crescut pe cele de munitie.La fel si cu cele verzi [cuferele], in care nu prea gasesti LF4 / design.
250.000 uri = 1 LF4, 4 LF3, 4LF2, 2CPU-XL[50clock], 2SG3N-BO2 + other shit things[amplificatoare, chestii ieftine, munitie, xenomit]
Rezultat : am aruncat 250.000 uri pe un LF4, vroiam si un design, dar mai greu.
La inceput dadeau mai mult in cutiile verzi, prindeai dizainuri, acu e greu sa le prinzi, s-au smecherit sugacii.
Toate au un inceput........Quote:
oarecum ai dreptate. trebuie sa existe un echilibru intre oameni de incredere / "material" adus. insa in 5 insi nu e un underground care sa abunde in lucruri noi :-)
Cum am spus mai sus, toate au un inceput, nu ne grabim... si mai bine asa, decat sa fie "tradatori"...Quote:
Da old_friend , conteaza calitatea , dar pe radu nu lam prea vazut online foarte rar si 3dWard/SERAPH presupun ca nici eu nu au timp sa intre pe forum , mai ramaneti tu beny si lt , apai din cate stiu si tu esti ocupat.