Am intrebat autorul acestui script si mi-a zis k nu trebuie facut update :)Il folosesc si eu de ceva timp si n-am avut probleme :pimp:Quote:
revin cu inca o intrebare :) daca folosesc [NEW]DarkOrbit Wicked Patcher scripts sa colectez bonusbox cum fac update la honey cu acel program :( si risc sa primes vre-un ban
Quote:
Salut eminescu1, daca nu ai antivirus bun nu instala tot ceea ce gasesti pe google:D iar ptr alte 'ajutoare' intra si inregistreazate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
are dreptate :)Quote:
18 pagini in 2 zile... hmm :)
Ce sa zic, in 1 rand multumesc ca ma fost mentionat si eu in primul post, si in al 2-lea rand sper ca nu supar pe nimeni, dar forumul bestbots au deja aproape 2000 de inregistrati, din care 30-50% sunt romani... ia uitati acolo cate topicuri si reply doar la romani..
Acuma aici e doar un sigur topic in care se face o gramada de spam, imbarligaturi si asa mai departe, plus de asta s-ar putea simti deranjati cei care tine elite-ul pentru ca in baza regulilor lor, doar limba engleza si germana este acceptata pe acest forum.
Insa eu va urez distractie in continuare pe aici :P
Si PS (ca tot am vazut ca se discuta pe aici), nimeni nu iti va debloca contul nici pt bani, nimeni nu iti va da exp, uri, credite pe cont etc
Nu exista hack de damage, licitatie, scut si asa mai departe..
Exista insa BUG-uri care pot determina unele dintre ele, dar nicidecum hack. Jocul este client-side, asa ca trebuie sa spargi serverul care duce la puscarie pt hack-uri ...
Asta ii si ideea, cat mai putini, stii daca ai turnatori in UG si asa mai departe... In UG nu numarul conteaza, ci calitatea si cel mai mult INCREDEREA in oamenii care sunt acolo.Quote:
Acel UnderGround nu este mare in el este OldFriend,beny,3dWard,Radu si mai este un englez LtFighter .
oarecum ai dreptate. trebuie sa existe un echilibru intre oameni de incredere / "material" adus. insa in 5 insi nu e un underground care sa abunde in lucruri noi :-)Quote:
Asta ii si ideea, cat mai putini, stii daca ai turnatori in UG si asa mai departe... In UG nu numarul conteaza, ci calitatea si cel mai mult INCREDEREA in oamenii care sunt acolo.