├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

08/29/2011 19:40 irwinew#166
[quote=ionutzel111;12611493]
Quote:
Originally Posted by irwinew View Post
frumos avatar :))
Made for big :)))
08/29/2011 19:42 ionutzel111#167
:)) era deaia de nu se vede
08/29/2011 19:50 irwinew#168
ionutzel ai zis k trebe sa te scarpini ptr bug_uri ...ia incepe sa te scarpini k poate iese ceva :D
08/29/2011 19:51 ionutzel111#169
mamaliga ce sa iese :)
08/29/2011 20:34 GeaniGhenea#170
ceaw lumeee...vad ca s'a strans lume "multe" aici, hai "succesuri" la boxat:))
08/29/2011 22:48 irwinew#171
Quote:
Originally Posted by conteaza View Post
revin cu inca o intrebare :) daca folosesc [NEW]DarkOrbit Wicked Patcher scripts sa colectez bonusbox cum fac update la honey cu acel program :( si risc sa primes vre-un ban
Am intrebat autorul acestui script si mi-a zis k nu trebuie facut update :)Il folosesc si eu de ceva timp si n-am avut probleme :pimp:
08/29/2011 23:47 sergyu_1#172
val de banari pana la 8 seara baieti.
08/29/2011 23:52 old_friend#173
18 pagini in 2 zile... hmm :)

Ce sa zic, in 1 rand multumesc ca ma fost mentionat si eu in primul post, si in al 2-lea rand sper ca nu supar pe nimeni, dar forumul bestbots au deja aproape 2000 de inregistrati, din care 30-50% sunt romani... ia uitati acolo cate topicuri si reply doar la romani..

Acuma aici e doar un sigur topic in care se face o gramada de spam, imbarligaturi si asa mai departe, plus de asta s-ar putea simti deranjati cei care tine elite-ul pentru ca in baza regulilor lor, doar limba engleza si germana este acceptata pe acest forum.

Insa eu va urez distractie in continuare pe aici :P

Si PS (ca tot am vazut ca se discuta pe aici), nimeni nu iti va debloca contul nici pt bani, nimeni nu iti va da exp, uri, credite pe cont etc
Nu exista hack de damage, licitatie, scut si asa mai departe..

Exista insa BUG-uri care pot determina unele dintre ele, dar nicidecum hack. Jocul este client-side, asa ca trebuie sa spargi serverul care duce la puscarie pt hack-uri ...
08/30/2011 01:07 ionutzel111#174
Quote:
Originally Posted by irwinew View Post
Salut eminescu1, daca nu ai antivirus bun nu instala tot ceea ce gasesti pe google:D iar ptr alte 'ajutoare' intra si inregistreazate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by old_friend View Post
18 pagini in 2 zile... hmm :)

Ce sa zic, in 1 rand multumesc ca ma fost mentionat si eu in primul post, si in al 2-lea rand sper ca nu supar pe nimeni, dar forumul bestbots au deja aproape 2000 de inregistrati, din care 30-50% sunt romani... ia uitati acolo cate topicuri si reply doar la romani..

Acuma aici e doar un sigur topic in care se face o gramada de spam, imbarligaturi si asa mai departe, plus de asta s-ar putea simti deranjati cei care tine elite-ul pentru ca in baza regulilor lor, doar limba engleza si germana este acceptata pe acest forum.

Insa eu va urez distractie in continuare pe aici :P

Si PS (ca tot am vazut ca se discuta pe aici), nimeni nu iti va debloca contul nici pt bani, nimeni nu iti va da exp, uri, credite pe cont etc
Nu exista hack de damage, licitatie, scut si asa mai departe..

Exista insa BUG-uri care pot determina unele dintre ele, dar nicidecum hack. Jocul este client-side, asa ca trebuie sa spargi serverul care duce la puscarie pt hack-uri ...
are dreptate :)
deja e un underground pt romani la best bots :))
08/30/2011 05:58 MPacket#175
Acel UnderGround nu este mare in el este OldFriend,beny,3dWard,Radu si mai este un englez LtFighter .
08/30/2011 13:00 joanna89#176
old friend sa speram ca nu ai gura aurita si va tine acest coltisor al nostru dupa cum am mai vz mai sunt destule coltisoare de romani pt alte jocuri si si alte natii de oameni asa ca eu sunt foarte optimist, si nu am nici cea mai mica indoiala ca nu va tine.sper sa si am dreptate:)

si pt ca tot se deskid subiecte as vrea sa deskid si eu unu.cum ne ridicam un cont folosind boti. pt inceput am sa incep eu. celor care nu le plac subirctul pot ignora , fara a injura sau a arata cat de buni sunt ei in toate.

oricare cont il deskid folosec biobot nu il ridic mai mult de lvl5 butez numai in x-1 pana ma fac full sau aproape [aproape insemnand lipsa 1 iris in rest motoare 15 scut 16 si lf3 31 elite toate bineinteles nava leonov . dupa care o luna de pauza pt premium 1 luna .dupa premium folosesc numai valhalla max 3 zile pe sapt si nu mai mult de 4 ore in rest WP scripts tot timpul cand joc [multumiri lui roscatel pt WP in special all final 1 pt ca eu foloseam alte scripturi veki iara roscatel ne-a modernizat un pic ]. la ceea ce va-m descris paritatea este de 4-1 .1 cont banat in prima sapt de boting.ce ar mai fii de zis ca toata sapt adun uri nu bag sa cumpar cea am nevoie decat dupa un MMG . iara dupa luna in care stau si nu intru pe cont ca sa imi dea premium sunt sigur ca nu am nici o problema leagat de boting.botezi intre 2 sapt si o luna in functie de serv pe care ai contul.sper sa va ajute cu ceva.
08/30/2011 15:03 popmircea95#177
Bun venit old_friend. Mai, da puneti si voi ceva subiecte de disctuutii sau discutaiile pe ale mele :)
08/30/2011 23:15 old_friend#178
Quote:
Originally Posted by Obscennn View Post
Acel UnderGround nu este mare in el este OldFriend,beny,3dWard,Radu si mai este un englez LtFighter .
Asta ii si ideea, cat mai putini, stii daca ai turnatori in UG si asa mai departe... In UG nu numarul conteaza, ci calitatea si cel mai mult INCREDEREA in oamenii care sunt acolo.
08/30/2011 23:31 roscatel#179
Quote:
Originally Posted by old_friend View Post
Asta ii si ideea, cat mai putini, stii daca ai turnatori in UG si asa mai departe... In UG nu numarul conteaza, ci calitatea si cel mai mult INCREDEREA in oamenii care sunt acolo.
oarecum ai dreptate. trebuie sa existe un echilibru intre oameni de incredere / "material" adus. insa in 5 insi nu e un underground care sa abunde in lucruri noi :-)
08/31/2011 07:54 popmircea95#180
Poate ar trebuii sa studiem putin tehnologiile jocului si sa creem "DarkOrbit Bug Research Center". Ce parere aveti? Eu ma bag^^