Kardeş bu resourcetool nerde ya ben sadece o senin attığın dosyayı indirdim oyuna girdim esc yi açıp kapıyor
onun olayı o zaten afk kalmaması, f5 esc basıyor işte el bitince yeni ele başlıyor el bitince o animasyonları esc ile geçiyor.Quote:
Kardeş bu resourcetool nerde ya ben sadece o senin attığın dosyayı indirdim oyuna girdim esc yi açıp kapıyor
Esc ye basınca menü mü geliyormuş kardeşim? Programda hiç bir sıkıntı yokQuote:
Farmbot'u açıyorum, s4hd'yi de değiştiriyorum ama esc'ye basınca gelen menü gelmesi gerektiği halde gelmiyor. Her şeyi otomatik yapmam lazım. Sadece bende mi böyle yoksa programda mı sıkıntı var
Estağfurullah kardeşim dalga geçtiğim yok ne dediğini açıkça anlat o zamanQuote:
demek istediğimi anlamadın ama dalga geçer gibi cevap veriyorsun, hoş değil :)
Ama neyse boşver.
Nothing is safe. Everything has the possibility of ban. This is farmbot, a 3.third program. So, this program's possibilities of ban is higher than other things.Quote:
how to avoid a ban? cause i got banned by the admins with the reason of hacking
i dont know if its caused by the x7 arcade file from hamada or just by report.
kardeşim şimdi anladım oyunun içindeki sorundan bahsediyorsun programı yönetici olarak aç ve oyunun ekranını 800x600 4:3 ve Window mode yapQuote:
Hani programda start tuşuna bastığımız zaman kick out, leave, görmezden gel gibi seçeneklerin çıktığı, "esc" tuşuna basınca açılan menü var ya, açılıp kapanması gerekiyor hani. O bende olmuyor. Nasıl çözerim?