ok se cunoaste ca suntem romani :)) am inceput sa vorbim in romana cu adevarat=)))
:rtfm:Quote:
Si un coleg de clan a patit la fel cu kbot gg cu licenta a luat ban astazi ... da nu ii apare captcha code, ar trebuii sa ii apara in urmatoarele zile.
P.S: Mia fost furat un cont stie cineva cum il pot lua inapoi ? ii stiu uid si vechiul nume, mi la luat cu email bug da eu nu am dat la nimeni sid/parola , pot sa il iau prin support cumva?
Man pe BigPoint nu ii intereseza ca ai fost furat sau whatever stiu eu ca am patit la fel si multi altii ..ei nu iasa din sfera aceea numita '' give me your money'' sa iti apere tie contulQuote:
am incercat si poza si videoclipuri toate prostiile dovezi peste dovezi de toate dar tiai gasit nimik ....
Ai incercat prin BT la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 50 de lei nu e mult , da eu zic sa dai 90 de lei iti iei una gg si nu mai ai treaba.Quote:
Hmm PB DO Bot..ce pot sa spun .. o sa il cumpere foarte putina lume
Toata lumea are incredere in kbot si ibot ..nu cred ca o sa isi schimbe asa repede parerea.
Kbot noGG e doar 5 euro de la Ivan .. deci..
Oh , #banrequest ionutzel111
P.S : Imi poate cumpara cineva kbot noGG sau sa imi dea 5 euro psc?
Nu am card ,iar in oras am intrebat la Carrefour si nu avea..
Raman dator , sau daca pot sa va ajut cu ceva , spuneti :P.