Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 10:10

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[New Bot] RuBot

Reply
 
Old   #2776
 
elite*gold: 260
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,361
Received Thanks: 269
Quote:
Originally Posted by L&A Graphic View Post
Good Bot. Thanks
Cheers for the feedback.

Quote:
Originally Posted by Shimizu20 View Post
That sucks with the chain bug! When the bot get a update for EU?
Not yet , try the solution posted one page earlier.

Quote:
Originally Posted by PillePalle88 View Post
Bug:

GM Detection doesnt work!

Today in EU, Kromede {GM} Akkarin appears in front of me. But Bot doesnt stop working. My luck i coudl answer the question.
You setup the alarms correctly ? Test with some other alarm first and see if it goes off.

Quote:
Originally Posted by erpa93 View Post
hello I have a question, if I want to put multiple accounts botear, I must buy multiple licenses? or I can use the same I already own?
If you want to bot them at the same time , then yes. If not at the same time then you can use the key on any account.



kintarooe is offline  
Old   #2777
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2012
Posts: 8
Received Thanks: 0
Today I had problems launching bot and re-downloaded latest version from website, but now then I try to enter my key it doesn't react to it. Tried trial version it seems to be working. Any ideas why it doesn't react to my key? It's not expired, I have 6 more days.


Mestizo is offline  
Old   #2778
 
elite*gold: 260
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,361
Received Thanks: 269
Quote:
Originally Posted by Mestizo View Post
Today I had problems launching bot and re-downloaded latest version from website, but now then I try to enter my key it doesn't react to it. Tried trial version it seems to be working. Any ideas why it doesn't react to my key? It's not expired, I have 6 more days.
Make sure you setup a new exclusion in your security software with the new folder.

So it doesn't block the execution of rubot.

Also make sure there are no spaces in the key (also make sure its valid).

Accidental spaces / wrong symbols in key can cause the issue you reported.

Regards
kintarooe is offline  
Old   #2779
 
elite*gold: 180
Join Date: Sep 2008
Posts: 245
Received Thanks: 46
@kintarooe
The solution works! but i Need to make it every time when i start the bot new and this sux. The bot dont save this solution.


Shimizu20 is offline  
Old   #2780
 
elite*gold: 260
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,361
Received Thanks: 269
Quote:
Originally Posted by Shimizu20 View Post
@kintarooe
The solution works! but i Need to make it every time when i start the bot new and this sux. The bot dont save this solution.
Tried to save it manually in the profile tab ? Under a new profile for example?

Regards
kintarooe is offline  
Old   #2781

 
elite*gold: 81
Join Date: Apr 2009
Posts: 798
Received Thanks: 49
Getting every day this

[05:47:39] Stuck! I press the buttons 0 to 9. Rotate camera 110 degrees
[05:47:40] ERROR: Your Route discontinued because of a jam more than 60 seconds
[05:47:40] Return to the obelisk and restart the bot
[05:47:40] [!] Stop bot
Error Return Object reference not set to an object instance

Already installed the Bot again in new Folder.
Dosen't matter if the Route has been repathed or not.

Please need some help here -.-

Happens for me on complete Vengar map


Edit : Now in Gelkmaros

[20:41:56] Completion target attack.
[20:41:57] Before the route 221m
[20:41:57] Running motion
[20:41:57] ERROR: Your Route discontinued because of too much distance to the next point 348 m
[20:41:57] Return to the obelisk and restart the bot
[20:41:57] [!] Stop bot
[20:41:57] Error Return Object reference not set to an object instance

Am i currently the only one with those Problems??
Necro19 is offline  
Old   #2782
 
elite*gold: 260
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,361
Received Thanks: 269
Quote:
Originally Posted by Necro19 View Post
Getting every day this

[05:47:39] Stuck! I press the buttons 0 to 9. Rotate camera 110 degrees
[05:47:40] ERROR: Your Route discontinued because of a jam more than 60 seconds
[05:47:40] Return to the obelisk and restart the bot
[05:47:40] [!] Stop bot
Error Return Object reference not set to an object instance

Already installed the Bot again in new Folder.
Dosen't matter if the Route has been repathed or not.

Please need some help here -.-

Happens for me on complete Vengar map
Forwarded to our dev, vengar might needs some re-check for european client.

Thanks for the report.

Regards
kintarooe is offline  
Old   #2783
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2013
Posts: 257
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by Necro19 View Post
Getting every day this

[05:47:39] Stuck! I press the buttons 0 to 9. Rotate camera 110 degrees
[05:47:40] ERROR: Your Route discontinued because of a jam more than 60 seconds
[05:47:40] Return to the obelisk and restart the bot
[05:47:40] [!] Stop bot
Error Return Object reference not set to an object instance

Already installed the Bot again in new Folder.
Dosen't matter if the Route has been repathed or not.

Please need some help here -.-

Happens for me on complete Vengar map


Edit : Now in Gelkmaros

[20:41:56] Completion target attack.
[20:41:57] Before the route 221m
[20:41:57] Running motion
[20:41:57] ERROR: Your Route discontinued because of too much distance to the next point 348 m
[20:41:57] Return to the obelisk and restart the bot
[20:41:57] [!] Stop bot
[20:41:57] Error Return Object reference not set to an object instance

Am i currently the only one with those Problems??
I've had this problem for like half a year now, although I don't know Vengar and I play on NA. The bot stopped using the skill Return so once your way is discontinued it's the end of all work.

Kintarooe, please did you see ?
They're gonna change the patch, move the login window out of the game on NA. How will we use Aion 32-bit client? Will need an update?

It happened. I can't use Aion 32-bit client after logging in in 64-bit launcher.

Sandboxie works with 64 bit. But the bot won't work. Please help!
Goddevilf666ck is offline  
Old   #2784
 
elite*gold: 260
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,361
Received Thanks: 269
AionNA updated to use a new way to login.

Therefor the 32bit workaround stopped working.

We are trying to find a new way to run the client in 32 bit.

For now the only solutions are to use a 32bit operating system (client will be run in 32bit then) , use a virtual machine with a 32bit system or using a dual boot OS with 32bit.

Regards
kintarooe is offline  
Old   #2785
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2013
Posts: 257
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by kintarooe View Post
AionNA updated to use a new way to login.

Therefor the 32bit workaround stopped working.

We are trying to find a new way to run the client in 32 bit.

For now the only solutions are to use a 32bit operating system (client will be run in 32bit then) , use a virtual machine with a 32bit system or using a dual boot OS with 32bit.

Regards
What is virtual machine? Will it work on my usual 64-bit Windows OS?

How long do u think it will take to create a working login in 32 bit client?

Is there anyone now whose old Rubot is working on a 32-bit system/virtual machine/dual boot? Or Rubot currently doesn't work anyway because of the patch change?
Goddevilf666ck is offline  
Old   #2786
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2007
Posts: 940
Received Thanks: 521
Quote:
Originally Posted by kintarooe View Post
AionNA updated to use a new way to login.

Therefor the 32bit workaround stopped working.

We are trying to find a new way to run the client in 32 bit.

For now the only solutions are to use a 32bit operating system (client will be run in 32bit then) , use a virtual machine with a 32bit system or using a dual boot OS with 32bit.

Regards
Because I'm very friendly Here the simple solution: Go to your NCSoft/Aion folder, rename "bin64" to "bin64x", launch Aion via launcher. You're done, happy botting .
xmast is offline  
Thanks
3 Users
Old   #2787
 
elite*gold: 260
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,361
Received Thanks: 269
Quote:
Originally Posted by xmast View Post
Because I'm very friendly Here the simple solution: Go to your NCSoft/Aion folder, rename "bin64" to "bin64x", launch Aion via launcher. You're done, happy botting .
Holy ****, it works - cheers!

How did you figure?

I tried something similar before , renaming bin64 to bin32 and bin32 to bin64 however that failed.

Edit:

Still need to wait for hronos to update the offsets tho, but it really starts in 32bit - amazing

Thanks again xmast!
kintarooe is offline  
Old   #2788
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2013
Posts: 257
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by xmast View Post
Because I'm very friendly Here the simple solution: Go to your NCSoft/Aion folder, rename "bin64" to "bin64x", launch Aion via launcher. You're done, happy botting .
Hurray!!! Thanks!!

I still wonder how would I ever use a 32-bit Windows OS for the sake of the bot. It uses max 3 GB of RAM, right? I have 16 GB RAM. I measured my usage of RAM. When I closed everything but Aion, it showed 5+l GB usage.

When I have 1 browser open and Bit-torrent client, it uses more than 8 GB of RAM, as OCCT shows. Is my usage of RAM wrong or I overuse it? Can people really work in 32-bit OS and play Aion? I measured my RAM usage in 2012 when I didn't have Aion and any graphic moving games but played with 200-300 myspace accounts logged in in a bot in a browser text-based game, it showed usage of more than 8 GB RAM like it shows now... and I knew I couldn't live with a 32-bit OS.
Goddevilf666ck is offline  
Old   #2789
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2007
Posts: 940
Received Thanks: 521
Quote:
Originally Posted by kintarooe View Post
Holy ****, it works - cheers!

How did you figure?

I tried something similar before , renaming bin64 to bin32 and bin32 to bin64 however that failed.

Edit:

Still need to wait for hronos to update the offsets tho, but it really starts in 32bit - amazing

Thanks again xmast!

You're welcome . It was easy, i tried mostly the same thing as you, but I only renamed bin32 to bin64 and the original bin64 to bin64x. After the launcher showed me the error: bin32 is missed .
xmast is offline  
Thanks
1 User
Old   #2790
 
elite*gold: 260
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,361
Received Thanks: 269
Quote:
Originally Posted by Goddevilf666ck View Post
Hurray!!! Thanks!!

I still wonder how would I ever use a 32-bit Windows OS for the sake of the bot. It uses max 3 GB of RAM, right? I have 16 GB RAM. I measured my usage of RAM. When I closed everything but Aion, it showed 5+l GB usage.

When I have 1 browser open and Bit-torrent client, it uses more than 8 GB of RAM, as OCCT shows. Is my usage of RAM wrong or I overuse it? Can people really work in 32-bit OS and play Aion? I measured my RAM usage in 2012 when I didn't have Aion and any graphic moving games but played with 200-300 myspace accounts logged in in a bot in a browser text-based game, it showed usage of more than 8 GB RAM like it shows now... and I knew I couldn't live with a 32-bit OS.
Usage of ram is adaptive , everything will use less the less you have available.

It will be enough.

But with xmast's solution we should be fine for now - maybe in the future if they patch it you might need a dual boot 32bit.

Regards


kintarooe is offline  
Reply

Tags
2.5-4.5, aion, bot, eu.na.ru.private, rubot



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
ruBot
sorry..."ribot" =) i have a warlock cleric at rsro... but i cant use the dots...because when the bot use a dot...he make 2-3 sek break and then...
3 Replies - SRO Foreign - Discussions / Questions



All times are GMT +1. The time now is 10:10.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.