Not a member yet? Register for your free account!

You last visited: Today at 06:15

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

iBot Problem

Discussion on iBot Problem within the SRO Main - Discussions / Questions forum part of the Silkroad Online category.

Reply
 
Thread Tools
Old   #1
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 8
Received Thanks: 1
iBot Problem

When i try to open ibot it apeers this error

" Component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid "

Dunno what to do can someone help me. Its windows 7
Trunk1s is offline  
Thanks
1 User
Old   #2
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,611
Received Thanks: 314
you need to download library files, you can find them here:


PS: they are ounder bot/hack/exploit section in the agbot guide too if you need more informations.
and an ibot guilde does there exist too.


papapajo is offline  
Thanks
3 Users
Old   #3
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 8
Received Thanks: 1
Thanks for Your help
Trunk1s is offline  
Old   #4
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 8
Received Thanks: 1
Sorry ive got another problem. When i open everything i Try to log in inside the game to select the char but that stops and dont log in...


Trunk1s is offline  
Old   #5
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 93
Received Thanks: 3
Run as a Admin
Yrbba is offline  
Old   #6
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 8
Received Thanks: 1
Why ibot doesnt go to train area? He buys everything then he stops in middle of the city.
Trunk1s is offline  
Old   #7
 
Join Date: May 2009
Posts: 443
Received Thanks: 45
Quote:
Originally Posted by Trunk1s View Post
Why ibot doesnt go to train area? He buys everything then he stops in middle of the city.
Did you make a script?
greencow is offline  
Old   #8
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Received Thanks: 0
I have the problem too :/ where must i put the 3 files into? iBot - OCX Files?
timptuj is offline  
Old   #9
★ Black Market ★


 
Join Date: Dec 2008
Posts: 14,365
Received Thanks: 8,560
Quote:
Originally Posted by timptuj View Post
I have the problem too :/ where must i put the 3 files into? iBot - OCX Files?
In the iBot folder.

And about libraryfiles. Just install them in system32.
Disco Teka is offline  
Thanks
1 User
Old   #10
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 736
Received Thanks: 385
Quote:
Originally Posted by Disco Teka View Post
In the iBot folder.

And about libraryfiles. Just install them in system32.
As Disco Teka said, but if you run Windows 7 or Vista you'll need to register the .OCX file by doing the following.
  • Click the Windows orb bottom left, and type 'cmd'.
  • Right click on CMD and select 'Run As Administrator'
  • Type 'regsvr32 filename.ocx' without the quotations.
  • There should be a message which says that it was registered successfully.
Cyber666 is offline  
Thanks
2 Users
Reply



« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools

Similar Threads
iBot Problem - Don't have run
http://img843.imageshack.us/img843/7224/wtfbe.jpg Why don't have I have that run thing to start the game??...
2 Replies - Private SRO Main Discussions / Questions
Ibot Problem.
So, i followed all the steps on ibotforfun previous update, i runned ''run hacksield'' then i started ''sro_client.exe'' and when i was in the log in...
15 Replies - SRO Ask the Experts
Problem with IBOT
How gets the bot to town ?
3 Replies - SRO Main - Discussions / Questions
problem with ibot
after i click run client the i bot saying to me that: http://img20.imageshack.us/i/iboti.jpg/ http://img20.imageshack.us/i/iboti.jpg/
3 Replies - SRO Main - Discussions / Questions



All times are GMT +2. The time now is 06:15.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2015 elitepvpers All Rights Reserved.