Not a member yet? Register for your free account!

Go Back   elitepvpers > Silkroad Online > SRO Exploits/Hacks/Bots/Guides
You last visited: Today at 09:05

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Free BOT] AgBot(rev6) Releases & Support

Closed Thread
 
Old   #1
Tu fui, ego eris.
 
elite*gold: 280893
The Black Market: 136/0/0
Join Date: Nov 2007
Posts: 10,996
Received Thanks: 21,270
[Free BOT] AgBot(rev6) Releases & Support

Please Read this before asking questions!

Important!: If you have any information that fits in this post, send it to me or post it in here and if it's usefull i'll add it.. credits to you!

Yes this bot has loop! But it is still buggy! Loop is that it will buy pots, repair etc. and then goes back to hunting area


The recommended version (newest version with the less bugs) of agBot is 3.3.2

Quote:
WARNING: There are a Couple of agBot versions with Keylogger included out there..
so be SURE to download it from THIS page or the , and nowhere else! Thanks.
Current Version of agBot:

Official Page:

READ THE README FILE



Quote:
Recent Changelog:


Quote:
September 4th:
[NEW] AgBot 3.1.2
-Clientless activated
Quote:
[NEW]AgBot 3.1.0
-Better attack speed and response time
-For security reason try to use the loader instead of mediapatcher
-Pk2 editing might be detected
Quote:
[NEW]AgBot 3.0.11
-Added tool pplayer.exe inside agbot package (there a readme file /record/readme.txt)
Quote:
July 5th:
[New] AgBot 2.9.15
[New] nuConnector 9.9
Quote:

June 9th:
[New] AgBot 2.9.10
[New] nuConnector 9.6


If you are not using nuConnector, please use it.
It is really appreciated,


How to make the loop work:
Don't post: Can anyone make a guide?! It's on the official bot website! This will soon be translated to your own language! Please let the translators do their job!

AVG-Problem?
For people who use AVG AntiVirus. This free tool is blocking agBot, so if you want to use it. Please turn off your AntiVirus and don't download something, don't visit internet sites, only play the game in the time that your AntiVirus is off!
Thanks.

Howto fix invalid target:
Thanks to zangetsu123

I used to get ALOT of invalid targets while picking up items.. Bot stops for a long time and didn't pick up items that dropped like gold/alchemy items etc etc ..
So the solution is as following;
Raise process priority of agbot above normal (It wont hurt your other programs when you raise process priority of agbot) once you did that.. all invalid target and other problems like picking up stuff will be removed..
Atleast its working for me ..
agBot is working for me like Tbot or any other bot without any bugs etc


Vista Problems (and sometimes WinXP):



Missing .ocx Files
Some people are getting error 339 (Missing .ocx file).
This are most of the time two files, first VbEclipse.ocx and after that comctl32.ocx and comdlg32.ocx. What to do with this error:


You need to have the three files:


Put the three files in your system32 map (C:\Windows\System32\). Stay in the system32 map and search for cmd. RightClick on it and run it as an admin. The command prompt will open. Type: "regsvr32 C:\Windows\System32\VbEclipse.ocx" without "" and press enter. It'll say the file is registered.

Another line to fill in: "regsvr32 C:\Windows\System32\comctl32.ocx" without the "" and press enter again.

And the last file to register: type: "regsvr32 C:\Windows\System32\comdlg32.ocx" without the "" and press enter for - finally - the last time



MOST QUESTIONS ABOUT THIS: agBot DOESN'T SHOW UP!!! (Vista)
If you work with XP, try installing the library files. On the bottom of this thread you can find a link!!!
This has to do with the Admin stuff. Solution:
First if you have patched with MediaPatcher, unpatch it.

After that, go to your silkroad folder (Standard: C:\Program Files\Silkroad) and select agBot.exe, nuConnector.exe and MediaPatcher.exe. One by one please . Right click on the file you selected and click properties, then select it to run as an administrator.
Patch the game and now it should have fixed the problem. But don't forget to run the bot and nuConnector as an admin!!!



Links:
Files



Download Link for the LibraryFiles:
Download Link for the .ocx Files:


References:

Webpage of Bot:
Wiki-page of Bot:
Loader:
NoDC:
Issues: With a agBot script! + Fixes!:
AgBot tutorial by Mass Mods: <---old but tells you the basics of setting the bot up


Guide for mc, how to install, how to use, etc.!



Overworked by John Dread

#status - inVincibLe




John Dread is offline  
Thanks
1,276 Users
Old   #2
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Dec 2007
Posts: 776
Received Thanks: 354
Thnx Budy U Are Soo CoOL But I Hope All Understand That ( Thnx Again )
takelook is offline  
Thanks
76 Users
Old   #3
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,015
Received Thanks: 705
You have to add the AGBOt Fix too
How to edit your skills that the Bot kills much faster
How to use it for Multiclient
And that File Missing Problem is not only a Vista Problem.

So add it to a good Thread or its only another half thread.
And then there would be no reason to led it open.


And With Copy and paste its really hard to read.
You should make better readable, because so you overread half of it.
SpriGgy is offline  
Thanks
62 Users
Old   #4
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Nov 2007
Posts: 24
Received Thanks: 36
Too bad agbot doesn't have a picking filter, I keep picking up rubbish -.-"


damien0124 is offline  
Thanks
30 Users
Old   #5
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,015
Received Thanks: 705
Quote:
Originally Posted by damien0124 View Post
Too bad agbot doesn't have a picking filter, I keep picking up rubbish -.-"
LOL it has one.
SpriGgy is offline  
Thanks
40 Users
Old   #6
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: May 2007
Posts: 632
Received Thanks: 908
Quote:
Originally Posted by damien0124 View Post
Too bad agbot doesn't have a picking filter, I keep picking up rubbish -.-"
you have to go to config and then item select ^^
Frankkko is offline  
Thanks
39 Users
Old   #7
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Dec 2007
Posts: 38
Received Thanks: 56
Maybe u can add the solution if ur Nuconnector closes if u open Silkroad...

Found it out myself and posted it in a small german board ^^

1.Open nuConnector Config.exe
2.Edit the ip from 121.128.133.26 to 121.128.133.27
3.Click on "Create Config File"
4.Click on "Ok"
5.Bot as always without closing Nuconnector



Credits to kikyou2 ^.^

Ps: Donīt say i have it from another guy ... found the solution by myself =)
kikyou2 is offline  
Thanks
42 Users
Old   #8
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: May 2007
Posts: 23
Received Thanks: 67
nice ^_^ i was away when u had send that pm so great job this will help alot of ppl
Gear123 is offline  
Thanks
34 Users
Old   #9
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,015
Received Thanks: 705
I took the Idea from h4x00rHT and made a new Multiclient Guide.
In this Order it works better it seems.
Especially because Revbot will get dc first in most cases ^^


Quote:
Howto Multiclient with Revbot & Loader_v5a:
* First you need a clean & up to date Version of Silkroad
* Then extract the Loader in it
* Copy the whole Silkroad Folder to a other Location and Rename it to any Name For example "Bot"
* Then extract the Revbot 1.4.7.2 Package in the Second Folder "Bot", und start Mediapatcher.

Now how to use it:
* Go back to clean Silkroad Folder & Start Loader.exe,
* Login your Stall char or the one you want to LVL
* Go to the Second Folder, called "Bot", start NuConnector.exe, than start agbot.exe and then Loader.exe,
* Login the char that will Bot
* now you have 2 chars logged in, hf
SpriGgy is offline  
Thanks
40 Users
Old   #10
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: May 2007
Posts: 632
Received Thanks: 908
will add tomorrow..
Frankkko is offline  
Thanks
42 Users
Old   #11
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Dec 2007
Posts: 776
Received Thanks: 354
Guys Wat I Press When I Need The Bot Start Or To See Option ?
takelook is offline  
Thanks
1 User
Old   #12
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Jan 2008
Posts: 245
Received Thanks: 40
Nice, hope this gets stickied
Domino369 is offline  
Thanks
1 User
Old   #13
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: May 2007
Posts: 632
Received Thanks: 908
Updated, if more nice things.. post them in here/to me, and i will add it.
Frankkko is offline  
Thanks
1 User
Old   #14
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Jan 2008
Posts: 8
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by FrankkkoJ View Post
Since there have been a lot of questions about RevBot - especialy for Vista users - I decided to make a new thread about it so everyone can read 'how to' in the first post.

I will collect this information out of this thread, out of the one from Gear123 (Thank you) and what i found out myself (about vista)



Update:



Howto fix the closing nuConnector when starting sro:
Thanks to kikyou2

1.Open nuConnector Config.exe
2.Edit the ip from 121.128.133.26 to 121.128.133.27
3.Click on "Create Config File"
4.Click on "Ok"
5.Bot as always without closing Nuconnector



Howto Multiclient with Revbot & Loader_v5a:
Thanks to SpriGgy

* First you need a clean & up to date Version of Silkroad
* Then extract the Loader in it
* Copy the whole Silkroad Folder to a other Location and Rename it to any Name For example "Bot"
* Then extract the Revbot 1.4.7.2 Package in the Second Folder "Bot", und start Mediapatcher.

Now how to use it:
* Go back to clean Silkroad Folder & Start Loader.exe,
* Login your Stall char or the one you want to LVL
* Go to the Second Folder, called "Bot", start NuConnector.exe, than start agbot.exe and then Loader.exe,
* Login the char that will Bot
* now you have 2 chars logged in, hf


Skill Delay Fix
Thanks to TBone0072!

To fix the skill delay go to your C:Program FilesSilkroaddata and open skill.txt

There you search for the skill that you are using. Like you're using elitepvpers-flame (example), go and search for elitepvpers-flame.

If u found it, then you need to change the numbers in the line as following;

After the first number which is the level of the the skill, change the next 5 numbers to 0.
Leave the next 6 numbers as they are and change the last number to 0. Do all your attack and imbue skills this way.

Example:


First you have this

"1B000000","SKILL_CH_SWORD_SHIELD_A_01","Castl e shield",10,0,0,0,60000,15000,182,0,1,257,2,0,1


And after editing you have this

"1B000000","SKILL_CH_SWORD_SHIELD_A_01","Castl e shield",10,0,0,0,0,0,182,0,1,257,2,0,0



Vista Problems (and sometimes WinXP):



Missing .ocx Files
Some people are getting error 339 (Missing .ocx file).
This are most of the time two files, first VbEclipse.ocx and after that comctl32.ocx and comdlg32.ocx. What to do with this error:


You need to have the three files:


Put the three files in your system32 map (C:WindowsSystem32). Stay in the system32 map and search for cmd. RightClick on it and run it as an admin. The command prompt will open. Type: "regsvr32 C:WindowsSystem32VbEclipse.ocx" without "" and press enter. It'll say the file is registered.

Another line to fill in: "regsvr32 C:WindowsSystem32comctl.ocx" without the "" and press enter again.

And the last file to register: type: "regsvr32 C:WindowsSystem32comdlg.ocx" without the "" and press enter for - finaly - the last time



After that; config shows up, nothing happens!

This has to do with the Admin stuff. Solution:
First if you have patched with MediaPatcher, unpatch it.

After that, go to your silkroad folder (Standard: C:Program FilesSilkroad) and select agBot.exe, nuConnector.exe and MediaPatcher.exe. One by one please . Right click on the file you selected and click properties, then select it to run as an administrator.
Patch the game and now it should have fixed the problem. But don't forget to run the bot and nuConnector as an admin!!!


Downloads:

Download Link for the bot:
Download Link for the LibraryFiles:
Download Link for the .ocx Files:
Download Link for All-In-One:






hi franko, i do everything what u say, bu i hv this prob.
stranger21 is offline  
Thanks
1 User
Old   #15
 
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Received Thanks: 1
Guys,
everything in the AgBot works fine for me except one thing. I can't add more than one imbue. If i try to do that, it will replace the old imbue. But i can add more than 1 buffs, more than 1 attack skill but only ONE imbue? why?


rajababu is offline  
Thanks
1 User
Closed Thread



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 09:05.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2016 elitepvpers All Rights Reserved.