Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > General > Main
You last visited: Today at 23:36

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Bug] ("Save", "Go Advanced")

Reply
 
Old   #1

 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,337
Received Thanks: 1,216
[Bug] ("Save", "Go Advanced")

Hello,

As the title say I have no idea whats wrong, I can post comments and write new threads, but I cannot edit them or even "Go Advanced". I do not know if it's my browser or just Elitepvpers bugging.

Anyone else facing this issues?

Anyone else that had faced this issue?
^ If, do you know how to solve it?

Thanks for reading,
Goofie.



​Goofie​ is offline  
Old   #2
Moderator






 
elite*gold: 3381
The Black Market: 1730/0/0
Join Date: Aug 2011
Posts: 24,824
Received Thanks: 3,670
Try to clear your with (STRG + R)


C0kkie is offline  
Old   #3

 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,337
Received Thanks: 1,216
Quote:
Originally Posted by C0kkie View Post
Try to clear your with (STRG + R)
Used C-Cleaner and cleaned my Chrome Cache and now its working, strange bug do.

There is a first time for everything.
​Goofie​ is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +1. The time now is 23:36.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2016 elitepvpers All Rights Reserved.