Not a member yet? Register for your free account!

You last visited: Today at 16:37

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


Runes Bot HELP!!!

Old   #1
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: May 2008
Posts: 47
Received Thanks: 2
Runes Bot HELP!!!

Bot I am trying to get to work: Runes Bot for ver:

I downloaded both files from the main sticked topic and used them before coming to posting this.

I start the game login to my account and into the Server where I can run around and kill.

I start the Runes.exe and it says injection worked and a new tab is opened in my IE to this .
The runes of magic opens this thing where it says an error and click ok to send it and it won't tell them who I am or anything. If I click ok the game closes with it becoming unresponsive and windows shutting it down.

I'm a Vista Home Prem 32 bit user and I'm the only user on the computer. I've made it so Sophos doesn't do anything to the Runes.exe like it use to say it's viruse ect.

With the thing saying injection success I don't see the logo or the thing in the bottom left just the error report. is offline  
Old   #3
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Mar 2008
Posts: 38
Received Thanks: 5
same here...
r3f is offline  
Old   #4
elite*gold: 0
The Black Market: 0/0/0
Join Date: Jul 2009
Posts: 30
Received Thanks: 0
i think you have to start runes.exe when you login during you select your charackter and after injection choose a charackter.
But load the newest version

andiak is offline  

« Previous Thread | Next Thread »

All times are GMT +2. The time now is 16:37.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2016 elitepvpers All Rights Reserved.