Not a member yet? Register for your free account!

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Elsword
You last visited: Today at 19:35

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

S>>Bypass Elsword ID(Indonesia)

Discussion on S>>Bypass Elsword ID(Indonesia) within the Elsword forum part of the MMORPGs category.

Reply
 
Thread Tools
Old   #31
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Parampaa View Post
use your brain
I do it simply with Kaspers*y parental control
put the link and done

gampang
upss !!! sorry !!!
Checkkom.xml << where this copy???


agungmio is offline  
Old   #32
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 219
Received Thanks: 60
Quote:
Originally Posted by agungmio View Post
harus pke anti virus atau gmn tuh parampa ???
Checkkom.xml << ini copy kmna ???
use your brain
sorry forum rules, no Indonesian languange

block Checkkom.xml with your blocker, I'ts simply
Parampaa is offline  
Old   #33
 
Join Date: May 2013
Posts: 61
Received Thanks: 3
Quote:
Originally Posted by Parampaa View Post
use your brain
sorry forum rules, no Indonesian languange

block Checkkom.xml with your blocker, I'ts simply
LOL you give that * too much clue
VXZcool is offline  
Old   #34
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 219
Received Thanks: 60
Quote:
Originally Posted by VXZcool View Post
LOL you give that * too much clue
then see If they use it properly in DG, not pvp, orz.
they must have some brain and knowledge (lol) to decrypt dat clue, otherwise they are "bocah"


Parampaa is offline  
Old   #35
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 5
Received Thanks: 0
****!! In this forum free !! OUT in this FORUM LEECHER!!!
mynamead is offline  
Old   #36
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 5
Received Thanks: 0
Invalid data in my opinion it is a matter of x2.exe not because Checkkom.xml. x2.exe be edited from the admin game to reject the data which is different from the server. I used to edit the launcher but the launcher x2.exe in blocks / locks and can not be edited.

For the problem of invalid data / comm check it easy to skip. try thinking like where the workings of the program to block the game and we have to think like where to pass it. I give a little clue, by the way let it work and ignore it but not eliminate it, if you are going to eliminate it out of the game.


The easy and simple way.......!


Data invalid menurut saya itu adalah masalah dari x2.exe bukan karena Checkkom.xml. x2.exe di edit dari admin game untuk menolak data yg berbeda dari server. saya biasa mengedit launcher tetapi launcher x2.exe di block / kunci dan tidak bisa di edit.

Untuk masalah invalid data / check kom itu mudah untuk di lewati. cobalah berpikir bagai mana cara kerja dari program tersebut untuk memblock game dan kita harus berpikir bagai mana untuk melewatinya. saya beri sedikit clue, dengan cara membiarkannya bekerja dan mengabaikannya tetapi bukan menghilangkannya, kalo menghilangkannya anda akan out dari game.


Itu cara yang mudah dan sederhana.......!
Gtzmobile is offline  
Old   #37
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Received Thanks: 0
lol, exp hack just with pika
tegarartha9 is offline  
Old   #38
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 219
Received Thanks: 60
Quote:
Originally Posted by Gtzmobile View Post
Invalid data in my opinion it is a matter of x2.exe not because Checkkom.xml. x2.exe be edited from the admin game to reject the data which is different from the server. I used to edit the launcher but the launcher x2.exe in blocks / locks and can not be edited.

For the problem of invalid data / comm check it easy to skip. try thinking like where the workings of the program to block the game and we have to think like where to pass it. I give a little clue, by the way let it work and ignore it but not eliminate it, if you are going to eliminate it out of the game.


The easy and simple way.......!


Data invalid menurut saya itu adalah masalah dari x2.exe bukan karena Checkkom.xml. x2.exe di edit dari admin game untuk menolak data yg berbeda dari server. saya biasa mengedit launcher tetapi launcher x2.exe di block / kunci dan tidak bisa di edit.

Untuk masalah invalid data / check kom itu mudah untuk di lewati. cobalah berpikir bagai mana cara kerja dari program tersebut untuk memblock game dan kita harus berpikir bagai mana untuk melewatinya. saya beri sedikit clue, dengan cara membiarkannya bekerja dan mengabaikannya tetapi bukan menghilangkannya, kalo menghilangkannya anda akan out dari game.


Itu cara yang mudah dan sederhana.......!
x2 bijimane om? masa admin onlen melulu ngeditin client x2 tiap orang (dan itu kalo tau siapa aja yg ngehack). Trus kalo gitu yg ngehack harusnya diban saat itu juga, lha katamu admin ngedit x2.exe jadi dia tau siapa yg lagi hack. Simply put, your conclusion is wrong

Jadi invalid data (kl belum pake bypass) itu bisa diakali dan kamu bisa main lagi seperti biasa. Simple aja, alt+tab plus sedikit teknik

Oh mengedit launcher x2.exe? Berati maksudnya file elsword.exe?
Gw mah maen langsung dobel klik x2.exe, males nunggu checking version, trus ga perlu repot copas copas-an
Parampaa is offline  
Old   #39
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 70
Received Thanks: 20
Beli sama gue aja murah , meriah ,XD
pyscho123 is offline  
Old   #40
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Received Thanks: 0
bypass tuh untuk cheat atau biar gak invalid data kom saat cheat ???
kirito27 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools

Similar Threads
Elsword ID (indonesia)
I'm adi from Indonesia. I play elsword but i'm in the middle of crisis ed anyone ? please help me if you kind please make some trainer too for...
4 Replies - Elsword
Can Anyone make a Hack for Elsword Indonesia
hey i am just asking here if anyone could make a hack for Elsword Indonesia Version i knw its way late on update i just want to hack and play it...
0 Replies - Elsword
Elsword Indonesia
emm......... can anyone please make a cheat for elsword indonesia, cheat like speedhack or 1hit dungeon or anything? i know its hard to make a...
1 Replies - Elsword
Elsword Indonesia?
i got some news that elsword has been relased at indonesia . . . can someone make a trainer for it? :D Elsword Indonesia - Online Anime Action...
0 Replies - Elsword



All times are GMT +2. The time now is 19:35.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2015 elitepvpers All Rights Reserved.